P
Puppet of Evil
⭐ 18y
Hayırlı olsun.
Hala beklemedeyiz.. =)
Seçilemeyenler herzaman bekler.
Ne alaka? O kadar kişi yazdı extra daha hiç cevap vermedi o yüzden beklemedeyiz yazdım. Konu senle de ilgili değil, yorumuna gerek yoktu. ;)
Ayrıca kendi yaptığım bir kaç mânâlı söz de eklemek istiyorum;
~ Hayatta istemeden yapılan iki şey vardır; birincisi " Nefes almak ", ikincisi " Aşık olmak ".
~ Dünyada arası en uzak olan mesafe iki kafa arasındaki mesafedir. Yan yana olsalar bile..
~ Karşılıksız aşk, aşk değildir ve asla olamaz..
Bir tanede ingilizce;
~ Time is the best teacher; unfortunatly it kills all students..
Türkçesi;
~ Zaman en iyi öğretmendir; lâkin bütün öğrencilerini öldürür..
Saygılarımla,
LockedBoy..
Ayrıca kendi yaptığım bir kaç mânâlı söz de eklemek istiyorum;
~ Hayatta istemeden yapılan iki şey vardır; birincisi " Nefes almak ", ikincisi " Aşık olmak ".
~ Dünyada arası en uzak olan mesafe iki kafa arasındaki mesafedir. Yan yana olsalar bile..
~ Karşılıksız aşk, aşk değildir ve asla olamaz..
Bir tanede ingilizce;
~ Time is the best teacher; unfortunatly it kills all students..
Türkçesi;
~ Zaman en iyi öğretmendir; lâkin bütün öğrencilerini öldürür..
Saygılarımla,
LockedBoy..
Google Sağolsun... ☕
destere
ilk yarısında "neden burdayım" dedirten. ikinci yarısındaki 1-2 yerle insanın gönlünü alan ucuz türk filmi.
bütün herkezi adının h ile başlaması gibi türk işi bi yapıya sahip
trakya şivesiyle h harfinin söylenememe durumu var.ama bu bazen kopartan şeyler çıkartabiliyor.
mesela köydeki bir hacının ham armutları yinen jandarma er lere " am onlar am" demesi gibi.
açıkçası filme giden herkezin büyük umutları oluyor. bu nedenle filmde gülücek yer arıyor insan ama pek bulamıyor.
film bazen türkiye gerçeklerinide yansıtıyor. ayaklarından zincirli bir amdarda uyanan ikilinin aklına gelen ilk şey bir katilin onları kaçırmış olabileceği değil organ mafyasının elinde olabilcekleri.bu komik bişey ama insanlar filmi başka açıdan izledikleri için bunun farkına varamıyorlar
kısacası filme gidilir. ilk yarısı izlenir. ikinci yarıya girilmez. arkadaşlarla eve doğru yürürken kendi aranızda trakya şivesiyle küfür ederseniz filmin ikinci yarısınıda kendi içinizde izlemiş olursunuz. böylece eve erken gidersiniz. hayata 45 dk daha fazla tutunursunuz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap