Ibotun bulunduğu klasörde srodir.ini adında bir dosya olması lazım, o dosyayı not defteri vb. ile açıp orada yazan silkroad klasör adresi yerine sizin bilgisayarınızda silkroad nerede bulunuyor ise onu yazın. ( C/Program Files/Silkroad/SRO_Client gibi) Ardından kaydederek çıkın ve botuda yeniden açın. Sonra run cliente tıklayarak girmeye çalışın.LUXER demiş ki:ibotu silkroad klasörüne yapistirdim ,"RUN CLIENT" tiklarken
şu hatayi aliyorum ...![]()
- Resim Silinmiş.
yardimci olursaniz cok sevinirim![]()
![]()
![]()
LUXER demiş ki:ibotu silkroad klasörüne yapistirdim ,"RUN CLIENT" tiklarken
- Resim Silinmiş.
![]()
![]()
dogu262 demiş ki:run cilent basıyorum cilent doluyor sunucuyla baglantunuz kesildi diyor yardım lütfen yeni sürüm hangisi nerden indircez yardım
Canova demiş ki:Ibotun bulunduğu klasörde srodir.ini adında bir dosya olması lazım, o dosyayı not defteri vb. ile açıp orada yazan silkroad klasör adresi yerine sizin bilgisayarınızda silkroad nerede bulunuyor ise onu yazın. ( C/Program Files/Silkroad/SRO_Client gibi) Ardından kaydederek çıkın ve botuda yeniden açın. Sonra run cliente tıklayarak girmeye çalışın.LUXER demiş ki:ibotu silkroad klasörüne yapistirdim ,"RUN CLIENT" tiklarken
- Resim Silinmiş.
![]()
![]()
usta bende "systemprofile" den sonra "dektop" gelmiyo ... benim windows 7 ,acaba ondan alakalli olabilirmi ??kinqhs demiş ki:LUXER demiş ki:ibotu silkroad klasörüne yapistirdim ,"RUN CLIENT" tiklarken
- Resim Silinmiş.
![]()
![]()
D:\C\system32\config\systemprofile\Desktop\Silkroad\sro_client.exe --> Bunu Kendininkine Uyarla ( C deyse C ye D deyse D Ye ) Düzelecektir.
Arkadaşın anlatmak istediği silkroad klasörün neredeyse onun adresini gireceksin.LUXER demiş ki:usta bende "systemprofile" den sonra "dektop" gelmiyo ... benim windows 7 ,acaba ondan alakalli olabilirmi ??kinqhs demiş ki:LUXER demiş ki:ibotu silkroad klasörüne yapistirdim ,"RUN CLIENT" tiklarken
- Resim Silinmiş.
![]()
![]()
D:\C\system32\config\systemprofile\Desktop\Silkroad\sro_client.exe --> Bunu Kendininkine Uyarla ( C deyse C ye D deyse D Ye ) Düzelecektir.![]()