bankada ki bir itemden kaynaklanıyor olabilir mi ?bthan demiş ki:ibot ile ilgili sorunlar kısmınada yazdım ama kimse yardım etmedi .... bir de şansımı burda deniyim ... crossbow charımla girdiğim zaman bankayı açtıgımda "run time error 6" hatası alıyorum ... baska charla girdiğim zaman bu hatayı vermiyor ... silkroadi sildim yükledim botu sildim yükledim .... tekrar girdim bu sefer hiç bir ayar yapmadım .... tamamen 0 ayarlı ibotla girdim yine bankayı açtıgımda run time 6 hatası alıyorum .... bunu nasıl çöze bilirim ? sanki benim charıma garezi var botunyardım lütfen
RapidLy demiş ki:bankada ki bir itemden kaynaklanıyor olabilir mi ?bthan demiş ki:ibot ile ilgili sorunlar kısmınada yazdım ama kimse yardım etmedi .... bir de şansımı burda deniyim ... crossbow charımla girdiğim zaman bankayı açtıgımda "run time error 6" hatası alıyorum ... baska charla girdiğim zaman bu hatayı vermiyor ... silkroadi sildim yükledim botu sildim yükledim .... tekrar girdim bu sefer hiç bir ayar yapmadım .... tamamen 0 ayarlı ibotla girdim yine bankayı açtıgımda run time 6 hatası alıyorum .... bunu nasıl çöze bilirim ? sanki benim charıma garezi var botunyardım lütfen
![]()
Gösterdiğim sekmeye girin. Orada gördüğünüz gibi '' Set 1st Weap '' vs. yazıyor.Attack yaptığın itemin adını bulup '' Set 1st Weap '' butonuna tıklayacaksınız. Buff yaptığınız itemin adını bulup ise diğerine basacaksınız. Şimdi wizard buff skillerini her zaman ''Primary'' olan kısıma ekleyeceksin. cleric veya bard skillerini ise ''Secondary'' kısmına ekleyeceksin ve Secondary kısmında weapon check again sekmesi seçili olacak. Bu kadar.dogu262 demiş ki:clerictakıp buff basmıyor ve exterme de acmıyor error 2nd weapon name is not set fln yazıyor bide error 1nd waepon name is not set diyor yardım
sürekli kesiyor basmıyor o skileri yardım
saolRedefine demiş ki:Gösterdiğim sekmeye girin. Orada gördüğünüz gibi '' Set 1st Weap '' vs. yazıyor.Attack yaptığın itemin adını bulup '' Set 1st Weap '' butonuna tıklayacaksınız. Buff yaptığınız itemin adını bulup ise diğerine basacaksınız. Şimdi wizard buff skillerini her zaman ''Primary'' olan kısıma ekleyeceksin. cleric veya bard skillerini ise ''Secondary'' kısmına ekleyeceksin ve Secondary kısmında weapon check again sekmesi seçili olacak. Bu kadar.dogu262 demiş ki:clerictakıp buff basmıyor ve exterme de acmıyor error 2nd weapon name is not set fln yazıyor bide error 1nd waepon name is not set diyor yardım
sürekli kesiyor basmıyor o skileri yardım
![]()
- Resim Silinmiş.54sakarya demiş ki:Bu bota bnim olmayan happyleri de toplatmak istiyorum öyle bi olanak yok mu :)
düşük lvl olan charlar eğer res atıcak olan charın range'i(menzili) içinde değilse ress çekmez.badsoul41 demiş ki:sorunum şu:
Farm çarı kasıyorum arada biz bazı oyun bozanlar çarları yatırmak için ong çekiyolar ve çarlar ölüyo otomatik res atmayı ayarladım fakat
işe yaramadığını tespit ettim.Çar res kabul ediyor ama diğer çarım res atmaya gitmiyor.
Yetkili arkadaşlardan bunu kısa süre içersinden cevaplamasını istiyorum.
Kolay gelsin.