Ya BNm chin charım var buf basmıyo buf skıllerını koyuyorum atck yapmıo ne yapmam lazmn bide oldugunde kalkmıo yardımmmmmm plsss

ibot ile ilgili sorunlar kısmınada yazdım ama kimse yardım etmedi .... bir de şansımı burda deniyim ... crossbow charımla girdiğim zaman bankayı açtıgımda "run time error 6" hatası alıyorum ... baska charla girdiğim zaman bu hatayı vermiyor ... silkroadi sildim yükledim botu sildim yükledim .... tekrar girdim bu sefer hiç bir ayar yapmadım .... tamamen 0 ayarlı ibotla girdim yine bankayı açtıgımda run time 6 hatası alıyorum .... bunu nasıl çöze bilirim ? sanki benim charıma garezi var botun :D yardım lütfen

bthan demiş ki:
ibot ile ilgili sorunlar kısmınada yazdım ama kimse yardım etmedi .... bir de şansımı burda deniyim ... crossbow charımla girdiğim zaman bankayı açtıgımda "run time error 6" hatası alıyorum ... baska charla girdiğim zaman bu hatayı vermiyor ... silkroadi sildim yükledim botu sildim yükledim .... tekrar girdim bu sefer hiç bir ayar yapmadım .... tamamen 0 ayarlı ibotla girdim yine bankayı açtıgımda run time 6 hatası alıyorum .... bunu nasıl çöze bilirim ? sanki benim charıma garezi var botun :D yardım lütfen
bankada ki bir itemden kaynaklanıyor olabilir mi ? eekd1

RapidLy demiş ki:
bthan demiş ki:
bankada ki bir itemden kaynaklanıyor olabilir mi ? eekd1

bankada item yok ki :S

1.soru

burrda clientless ile girmeyi seçip girersek çarı görme ihtimalimiz yokmu?yani kontrol edemezmiyiz

2.sorum silkroadı nasıl başlatıcam? start bota basmıcam sanırım?

helpp me happy yazılarını toplamıo bıde party de cıkan paraları veya ıtemlerı toplamıo yardım ne olur :):):):):)::)

Happyleri toplamıyor ve bot kullandıktan sonra çıktığımda oyuna normal birşekilde girmeye çalıştığımda connet hatası veriyor oyunu siliyorum tekrar yüklemeye çalışıyorum olmuyor anca yeni oturum açıp yapabiliyorum yardım lütfen

clerictakıp buff basmıyor ve exterme de acmıyor error 2nd weapon name is not set fln yazıyor bide error 1nd waepon name is not set diyor yardım

sürekli kesiyor basmıyor o skileri yardım

dogu262 demiş ki:
clerictakıp buff basmıyor ve exterme de acmıyor error 2nd weapon name is not set fln yazıyor bide error 1nd waepon name is not set diyor yardım

Gösterdiğim sekmeye girin. Orada gördüğünüz gibi '' Set 1st Weap '' vs. yazıyor.Attack yaptığın itemin adını bulup '' Set 1st Weap '' butonuna tıklayacaksınız. Buff yaptığınız itemin adını bulup ise diğerine basacaksınız. Şimdi wizard buff skillerini her zaman ''Primary'' olan kısıma ekleyeceksin. cleric veya bard skillerini ise ''Secondary'' kısmına ekleyeceksin ve Secondary kısmında weapon check again sekmesi seçili olacak. Bu kadar.

slmlar benm sorunum diğer çarlarıma oto res ayarlıyorum res weriyor ama diğer çarlarım oto kalkmıyo yerden napmalıyım bir çareeeeeeee?????????

diğer çarlarıma oto res ayarlıyorum res weriyor ama diğer çarlarım oto kalkmıyo yerden napmalıyım bir çareeeeeeee?????????

diğer çarlarıma oto res ayarlıyorum res weriyor ama diğer çarlarım oto kalkmıyo yerden napmalıyım bir çareeeeeeee?????????

Redefine demiş ki:
dogu262 demiş ki:

Gösterdiğim sekmeye girin. Orada gördüğünüz gibi '' Set 1st Weap '' vs. yazıyor.Attack yaptığın itemin adını bulup '' Set 1st Weap '' butonuna tıklayacaksınız. Buff yaptığınız itemin adını bulup ise diğerine basacaksınız. Şimdi wizard buff skillerini her zaman ''Primary'' olan kısıma ekleyeceksin. cleric veya bard skillerini ise ''Secondary'' kısmına ekleyeceksin ve Secondary kısmında weapon check again sekmesi seçili olacak. Bu kadar.

saol

sorunum şu:
Farm çarı kasıyorum arada biz bazı oyun bozanlar çarları yatırmak için ong çekiyolar ve çarlar ölüyo otomatik res atmayı ayarladım fakat
işe yaramadığını tespit ettim.Çar res kabul ediyor ama diğer çarım res atmaya gitmiyor.
Yetkili arkadaşlardan bunu kısa süre içersinden cevaplamasını istiyorum.
Kolay gelsin.

Canova

badsoul41 demiş ki:
sorunum şu:
Farm çarı kasıyorum arada biz bazı oyun bozanlar çarları yatırmak için ong çekiyolar ve çarlar ölüyo otomatik res atmayı ayarladım fakat
işe yaramadığını tespit ettim.Çar res kabul ediyor ama diğer çarım res atmaya gitmiyor.
Yetkili arkadaşlardan bunu kısa süre içersinden cevaplamasını istiyorum.
Kolay gelsin.
düşük lvl olan charlar eğer res atıcak olan charın range'i(menzili) içinde değilse ress çekmez.

Dostum tam yanındaykende atmıyor.Özellikle denedim gittim yüksek lvlin tam yanında öldüm.Bot kasmaya devam etti. eekd1

Yukarı Alt