- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
v1.0.93 kurdunuz mu 

Evet kurdum zaten bi önceki sürüm olan 1.0.92 de sorunsuz çalışıyodu yani şöyle söleyim pazartesi çalışıyodu salı update le birlikte hata vermeye başladı bot programıextraloob demiş ki:v1.0.93 kurdunuz mu![]()
Evet Yaptım Oyuna normal girebiliyorum srobot ta giriyo ama ibot girmiyor_DreaMTurK_ demiş ki:orjinal sro dan update yaptımı ?
Nina Ricci demiş ki:Bir önceki sürümle deneyiniz,uyumlu olacaktır.
ip,port,sro oldugu yer veya run client diyorsan ibotun içinde srodir var : C:\\Program Files\\Silkroad\\ benimki d'de mesela bunun gibi yap bide.bonkor demiş ki:Evet Yaptım Oyuna normal girebiliyorum srobot ta giriyo ama ibot girmiyor
İP,Port dediğinizi tam anlayamadımda, srodir doğru c:/program files (x86)/silkroad oyunda zaten bu yol üzerinde yüklüJansett demiş ki:ip,port,sro oldugu yer veya run client diyorsan ibotun içinde srodir var : C:\\Program Files\\Silkroad\\ benimki d'de mesela bunun gibi yap bide.bonkor demiş ki:Evet Yaptım Oyuna normal girebiliyorum srobot ta giriyo ama ibot girmiyor
Şimdi oyunu sildim D ye kuruyom bide öle deneyim eger olmazsa sizin dediğiniz gibide deneyim çok tşk ederim ilgilendiğiniz içinNina Ricci demiş ki:Bot klasörünü silip,yeni sürümü yeni bir klasöre çıkartınız.
ibot klasöründe bulunan srodir.ini dosyasını editledin mi?dogu262 demiş ki:ve run cliente tıklayınca sro_client eror hatası geliyor
ibotu açtıktan sonra loaderla ya da run Client la açman gerekiyor.AciHayat demiş ki:ben direkt ibot indirdim oyuna girdikten sonramı açıcam ibotu?