- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
v1.0.93 kurdunuz mu 

![]() |
Evet kurdum zaten bi önceki sürüm olan 1.0.92 de sorunsuz çalışıyodu yani şöyle söleyim pazartesi çalışıyodu salı update le birlikte hata vermeye başladı bot programıextraloob demiş ki:v1.0.93 kurdunuz mu![]()
Evet Yaptım Oyuna normal girebiliyorum srobot ta giriyo ama ibot girmiyor_DreaMTurK_ demiş ki:orjinal sro dan update yaptımı ?
Nina Ricci demiş ki:Bir önceki sürümle deneyiniz,uyumlu olacaktır.
ip,port,sro oldugu yer veya run client diyorsan ibotun içinde srodir var : C:\\Program Files\\Silkroad\\ benimki d'de mesela bunun gibi yap bide.bonkor demiş ki:Evet Yaptım Oyuna normal girebiliyorum srobot ta giriyo ama ibot girmiyor
İP,Port dediğinizi tam anlayamadımda, srodir doğru c:/program files (x86)/silkroad oyunda zaten bu yol üzerinde yüklüJansett demiş ki:ip,port,sro oldugu yer veya run client diyorsan ibotun içinde srodir var : C:\\Program Files\\Silkroad\\ benimki d'de mesela bunun gibi yap bide.bonkor demiş ki:Evet Yaptım Oyuna normal girebiliyorum srobot ta giriyo ama ibot girmiyor
Şimdi oyunu sildim D ye kuruyom bide öle deneyim eger olmazsa sizin dediğiniz gibide deneyim çok tşk ederim ilgilendiğiniz içinNina Ricci demiş ki:Bot klasörünü silip,yeni sürümü yeni bir klasöre çıkartınız.
ibot klasöründe bulunan srodir.ini dosyasını editledin mi?dogu262 demiş ki:ve run cliente tıklayınca sro_client eror hatası geliyor
ibotu açtıktan sonra loaderla ya da run Client la açman gerekiyor.AciHayat demiş ki:ben direkt ibot indirdim oyuna girdikten sonramı açıcam ibotu?