şehirlerde sürekli olarak dc sorunu var artık
+1Bc_Rich demiş ki:bende bu sorunların hiç biri yok üstelik 5 char açıyorum :S
Oyuna girerken İng Ceyi seç yoksa olmuyor türkçe girersen..mamymamy demiş ki:bende botdan oyuna girdim ama skilleri gözükmüyor yardım pls..
Skiller Kısmında 2.Weapon Sekmesini Bul TIkla. "Delay" Değerini 2000 YapLazink demiş ki:Arkadaşlar benimde Bir Sorum Olucak Ben Botu Kurdum Oyuna giriyorum Bütün Ayarları Detaylı Bir Şekilde Yaptım ama Buff Basarken Aniden DC veriyor silah ların hangisini seççiceni şaşırıyor..Yardımcı Olurmusunuz :S
_DreaMTurK_ demiş ki:Skiller Kısmında 2.Weapon Sekmesini Bul TIkla. "Delay" Değerini 2000 YapLazink demiş ki:Arkadaşlar benimde Bir Sorum Olucak Ben Botu Kurdum Oyuna giriyorum Bütün Ayarları Detaylı Bir Şekilde Yaptım ama Buff Basarken Aniden DC veriyor silah ların hangisini seççiceni şaşırıyor..Yardımcı Olurmusunuz :S
ibot'un b ve c sürümlerinden önce normal sürümünü indir. sonradan indirdiğin b veya c sürümünü normal sürümündeki dosyanın içine at.hacker1111 demiş ki:ibotun içinden sadece ibot.exe çıkıyor ve hata veriyor ne yapmalıyım.![]()
![]()
Link verebilir misiniz?Redefine demiş ki:ibot'un b ve c sürümlerinden önce normal sürümünü indir. sonradan indirdiğin b veya c sürümünü normal sürümündeki dosyanın içine at.hacker1111 demiş ki:ibotun içinden sadece ibot.exe çıkıyor ve hata veriyor ne yapmalıyım.![]()
![]()