Bendede NetError Hatası Veriyor Çözümünü BiLen Var Yardım EdebiLirmi ? Şimdiden Teşekkürler..

Arkadaşlar benimde Bir Sorum Olucak Ben Botu Kurdum Oyuna giriyorum Bütün Ayarları Detaylı Bir Şekilde Yaptım ama Buff Basarken Aniden DC veriyor silah ların hangisini seççiceni şaşırıyor..Yardımcı Olurmusunuz :S

Lazink demiş ki:
Arkadaşlar benimde Bir Sorum Olucak Ben Botu Kurdum Oyuna giriyorum Bütün Ayarları Detaylı Bir Şekilde Yaptım ama Buff Basarken Aniden DC veriyor silah ların hangisini seççiceni şaşırıyor..Yardımcı Olurmusunuz :S
Skiller Kısmında 2.Weapon Sekmesini Bul TIkla. "Delay" Değerini 2000 Yap

ibotun yeni versionu calısmıyor bende nedendir acaba eski versionda yaptıklarımdan farklı birsey yapmadım ama calısmıyor

Error - chardata - 34A6
Error - htd - 34A6

bu hatayı veriyor bot yardımcı olabilecek biri varmı acaba ??

arkadaşlar ben peti çıkardıgımda bot runtime error 6 hatası veriyo neden olabilir acaba. petim bu atçıda satılan wolflardan

sa beyler ben oyuna giriyorum direk bot donuyo yanıt yermiyo diyo o anda oyunda donuyo nedir sorun biilen warmı yardım lütfen

kardeş 2 client acmam ıcın ne yapmam lazım edx loader war ama eskı surum heralde calısmıyor yardmcı oldrmusun aCİL

Skiller Kısmında 2.Weapon Sekmesini Bul TIkla. "Delay" Değerini 2000 Yap[/quote]
Senin ben Gözünün Yanı yerim Kardeşim Sorunum Çozüldü Çok saol..

_DreaMTurK_ demiş ki:
Lazink demiş ki:
Skiller Kısmında 2.Weapon Sekmesini Bul TIkla. "Delay" Değerini 2000 Yap

Senin gözünün yanı yiyim ben :D::D oLdu

hacker1111 demiş ki:
ibotun içinden sadece ibot.exe çıkıyor ve hata veriyor ne yapmalıyım. :?: :?:
ibot'un b ve c sürümlerinden önce normal sürümünü indir. sonradan indirdiğin b veya c sürümünü normal sürümündeki dosyanın içine at.

EnDZoNe

arkadaşlar ben onglarda clientsiz ibot ile yan char kasıyorum fakat ibot clientsiz ile girdiğim char res i kabul etmiyor. ne yapmam lazım ?

Yukarı Alt