ya bende solo kasarken hizli kasiyor ama party e girince asiri yavasliyor ibot neden olabilir_?

beyler bot durup dururken hata vermeye basladi rune time 13 veriyor ustundeki butun itemlri bosaltim ama hala hata veriyor

Runtime 6 Overflow
- Skillerinizden Kaynaklı Bir Hata Skilleri Tekrar Yapınız

ben bu hatayi aliyorum ama skillerle alakasi yok toplama petini cantaya aldinmi bu hatayi aliyorum pet bankadayken sorun olmuyor

Runtime 6 Overflow
- Skillerinizden Kaynaklı Bir Hata Skilleri Tekrar Yapınız

ya nedir bi solermisiniz skilleri nail yeniden yapacam skillerimi sifirliyacam
hade skillerden yeni car actim ondada ayni hatayi veriyor

bufflamıo mu :D ya kardeşim adam size resimli videolu anlatımlar koymuş bakınsanıza.bende neden hiç sorun yok gayette güzel çalışıyor.hiç bişeyi atlamayn

s.a bendede bi hata hasıl oldu gına geldi cafede oynuyorum sro yu ibotu indirip kuruyorum oyuna daha girmeden dc veriyor botun versiyonun kontrol ettim herşey dogru ayarlarını falan baktım (misc) deki ayarlara özellikle bir sorun yok gibi gözüküyor ama bir türlü oyuna botla giremedim normal olarak giriyorum (ayrıca bir defa botla girdigimde ikinci defa normal girmeye çalıştıgımda server inspection hatası alıyorum) pc nin ekran kart driverlarına kadar herşeyi degiştirdim library files uyguladım yani yukardaki çözümler işime yaramadı :( yardımcı olursanız sevinirm adminler

bu bot çin charlarına buf basmıor mu rehberleri felan gezdim hep avrupa charları icin bulamadım bir türlü yardım eder misiniz

chapraz demiş ki:
bu bot çin charlarına buf basmıor mu rehberleri felan gezdim hep avrupa charları icin bulamadım bir türlü yardım eder misiniz
invetory den silahın adına gel 1st weapon a tıkla öle buff bastır.tabi buffları primary e koy

ya oyuna giriyorm charı tam haraket ettircem run time error diyor ve dc alıyorm lütfen yardm

Yukarı Alt