MicroEx demiş ki:
güney son durum diye yazmayayım artık son bilgiler lütfen :)
40 olucaklar şu an pc leri yeniledim power lvl charları kapalı birazdan açarım 10 adeti normal internet cafede 13 adet pc var iş yerini tutum bi lavobo ve masalar vs masraflar kaldı hayırlısyla 01.12.11 de cafeyi açmış olucam. Adana Cemal Gürsel Cad. sinde ( çarşının ) oralarda 10 adet pc sabahdan geceye kadar müşterilere hizmet vericek 3 adeti 60 kişilik silkroad müşterisi için yer ayırdım + 1 pc içinde knight için alıcam 15 20 char açmak için. geceleride belli servirlarda 10 pc le gold vs işini çoğaltıcam. Hadi hayırlısı bakem neler olucak zaman göstercek.

halgan1 demiş ki:
MicroEx demiş ki:
40 olucaklar şu an pc leri yeniledim power lvl charları kapalı birazdan açarım 10 adeti normal internet cafede 13 adet pc var iş yerini tutum bi lavobo ve masalar vs masraflar kaldı hayırlısyla 01.12.11 de cafeyi açmış olucam. Adana Cemal Gürsel Cad. sinde ( çarşının ) oralarda 10 adet pc sabahdan geceye kadar müşterilere hizmet vericek 3 adeti 60 kişilik silkroad müşterisi için yer ayırdım + 1 pc içinde knight için alıcam 15 20 char açmak için. geceleride belli servirlarda 10 pc le gold vs işini çoğaltıcam. Hadi hayırlısı bakem neler olucak zaman göstercek.
Hocam sen aşmışsın kendini. Bunu meslek haline getiriyorsun 8)

Lordzek demiş ki:
halgan1 demiş ki:
MicroEx demiş ki:
Hocam sen aşmışsın kendini. Bunu meslek haline getiriyorsun 8)
inş. hayırlısıyla cafeyi açayım da gerisi gelir :) Düşünsene 18 yaşından bu yana belki daha önceden beri hayalini kurduğum 14 yıldır düşündüğüm cafeyi sonunda açıcam :) amd athlon II X4 lü ( 4 çekirdekli işlemci) 8 gb ramli 1024 ATI radeon HD 4850 lik ekran kartlı 10 adet pc 1 tanesi i 7 li 16 gb lik pc ve 2 adet de quard coreli 2 pc si olucak :) Artık ALLAH nasip ederse müşteriler için 10 oyun vs için 3 pc lik iş yapabilceğim bi yer.

Cafeyle uğraşıyom masaları lavobo daraba alarm güvenlik kamerası vs. yani gelecek cumaya kadar açarım inş. Şuan charlara bile girmiyom cafe için sistem yapmakla meşkulüm ve ghost vs prog oyun vs. girilmeyen charlara girilmeyen ve + 1 er hafta extradan gün verilcektir.

halgan1 demiş ki:
Cafeyle uğraşıyom masaları lavobo daraba alarm güvenlik kamerası vs. yani gelecek cumaya kadar açarım inş. Şuan charlara bile girmiyom cafe için sistem yapmakla meşkulüm ve ghost vs prog oyun vs. girilmeyen charlara girilmeyen ve + 1 er hafta extradan gün verilcektir.
abi kafe mi açtın hayırlı olsun çok sevindim inşallah kazancın bol olur.

tenpanter demiş ki:
halgan1 demiş ki:
abi kafe mi açtın hayırlı olsun çok sevindim inşallah kazancın bol olur.
açıyorum hayırlısıyla gelecek cumaya bitmiş olur çok sağol inş.

Vallah tüm charları bekletiyorum cafe pc lerine 2 sistem kurdum bir tanesi internet cafe için ilk açılış 2 . sistem gece oyun için gold char kasımı vs için ayarlamaya çalışıyorum. Yarın dükkandaki birkaç eşyalarını çıkarcaklar sali yada çarşambada ben masa sandalleyi hallediyorum perşembe günü elektirik kamera ve güvenlik sistemini kurcam hayırlısıyla cumala pazar arası cafeyi açmış olucam o zamanda charlara giricem. 3 adet 16 gb lik pc hazırladım 90 + 18 = 108 char 7/24 açık olucak hayırlısıyla da geceden sabaha kadar açık olucak pc lerdede 18 * 11 = 198 char olcak yani 306 char filan olucak :) Bunlar düşüncelerim inş. olur ALLAH yüzümüzü kara çıkarmasın bakalım herşeyin hayırlısı.

tenpanter demiş ki:
güney abi areste boş yer var mı?
boş yer istemediğin kadar :) Ama sali yada çarşamba günü cafeyi açacağım yarın hayırlısıyla güç kaynağını ve elektirikle ilgili birkaç iş kaldı kamerayıda halledersem inş. sali yada çarşamba faliyete geçicem + kaldığımız yerden devam edilcektir charlara.

Vallah ne zormuş yaw bi dükkan açmak masrafı geçtim iş iş üstüne biniyor hayırlısıyla bi açamda iş yapam diyemiyom[8|] Cafede yapılması gereken işler şunlar
1 -cafe ve oyun için 2 adet sistem ayarlandı elimden geldiği kadar kusursuz bu gece 12 gibi başlarsam sabaha kadar sanırım 11 pc yi bitirim inş.
2- Elektirikcinin gelmesine karşın eksik yaptığı ve 1 hata yaptığı yerler var onların olmasını için yarın yada perşembe günü gelmesi lazım teknik servis odasına ve ups den çekilen elektiriğin yanlış yere bağlanması [8|]
3- Oyun için 4 manikayı daha ayarlayacağım.
4- ağ kabloları cat5 döşemesi var uçlar vs.
5-Kamera bağlanılıcak o da perşembeye kadar sanırım.
6-Alam sistemi telefona entegre içinde cuma.

ve aklıma gelmeyen birkaç iş daha anlayacağınız anca gelecek pazartesiye kadar inş. bitmiş olur şimdiden giremediğim tüm charlar için ve anlayışın için teşşekürler ve özürlerimi belirtirim.

NOT: inanın böyle olacağını bilseydim bu kadar masrafa ve süre olarak da nerdeyse 3 hafta olcak 1 cafeyi faliyete geçiremedim harbi zor işmiş.

S.a cümleten hayırlısıyla pazartesi cafeyi açmış olacağım bi alarm la camera sistemi ve sistemi clonlamak kaldı sistemler bu akşama kadar biter sanırım. Alamrda bu gün hallolsa kamerada 2 3 güne kadar pazartesi açmış olurum inş.

Şimcik reklam için ( el ilanı bastırcam ) bana birkaç öneride bulunursanız çok sevinirim ona göre yaptırayım.

Benim aklımdan geçen şu önerilere açığım yazılması vs.

HALGAN İNTERNET CAFE (HİZMETİNİZE AÇILDI) yada ( ŞU ADRESDE HİZMETİNİZE AÇILDI) yada (4 ÇEKİLDEK İŞLEMCİLİ 8 GB RAMLİ 1GB EKRAN KARTLARIYLA HİZMETİNİZE AÇILMIŞTIR.

CAFEMİZDE GÜNCEL PROGRAMLAR VE OYUNLAR ( HER DAİM GÜNCELLENECEK )

ONLİNE OYUNLARIN NERDEYSE TÜMÜNDE GOLD / E-PİN / SİLK / BOT / YANG / CASH - VS. SATIŞI

SİLKROAD ONLİNE POWER SERVİCE 7/24 LÜK BOTLATMA CHAR SATIŞLARI - YAKINDA KNİGHT ONLİNE VE METİN 2 AYNI SİSTEM.

TEKNİK SERVİS BÖLÜMÜYLE PC HIZLANDIRMA YAPILANDIRMA PC SATIŞI OEM PARÇA VE 2. EL PC VS PARÇA SATIŞLARI

KISACA ELİMİZDEN GELENİN FAZLASI.

ADRES : CREEİU VS.

WEB SİTESİ : WWW.HALGAN1.COM

TELEFON : (0322) 359 99 30

CEP : (0541) 807 15 19

halgan1 demiş ki:
S.a cümleten hayırlısıyla pazartesi cafeyi açmış olacağım bi alarm la camera sistemi ve sistemi clonlamak kaldı sistemler bu akşama kadar biter sanırım. Alamrda bu gün hallolsa kamerada 2 3 güne kadar pazartesi açmış olurum inş.

Şimcik reklam için ( el ilanı bastırcam ) bana birkaç öneride bulunursanız çok sevinirim ona göre yaptırayım.

HALGAN İNTERNET CAFE (HİZMETİNİZE AÇILDI) yada ( ŞU ADRESDE HİZMETİNİZE AÇILDI) yada (4 ÇEKİLDEK İŞLEMCİLİ 8 GB RAMLİ 1GB EKRAN KARTLARIYLA HİZMETİNİZE AÇILMIŞTIR.

ONLİNE OYUNLARIN NERDEYSE TÜMÜNDE GOLD / E-PİN / SİLK / BOT / YANG / CASH - VS. SATIŞI

SİLKROAD ONLİNE POWER SERVİCE 7/24 LÜK BOTLATMA CHAR SATIŞLARI - YAKINDA KNİGHT ONLİNE VE METİN 2 AYNI SİSTEM.

TEKNİK SERVİS BÖLÜMÜYLE PC HIZLANDIRMA YAPILANDIRMA PC SATIŞI OEM PARÇA VE 2. EL PC VS PARÇA SATIŞLARI

WEB SİTESİ : http://WWW.HALGAN1.COM

hayırlı olsun bol kazançlar

halgan1 demiş ki:

WEB SİTESİ : http://WWW.HALGAN1.COM

Hayırlı olsun güney abi :muck:
/Yenibosna Ömer :curtain:

Şükürler olsun bu gün cafeyi faliyete geçirdim bi 5 TL lik bi ciro yaptım ama bunada şükür :) ilk günden normaldir isim duyurmak lazım bu arada bu gün oyun makinalarıda biticek ve ardından charlara yarın sabah yada yarın gece girilcektir.

Hayırlı olsun , Allah bol ve helal kazançlar nasip etsin. İçi dışı bir adamsın, doğruluktan sapmadığın sürece kazanırsın. Yürü ya kulum dediyse Yaradan, sana koşmak yakışır.

Xanthos demiş ki:
Hayırlı olsun , Allah bol ve helal kazançlar nasip etsin. İçi dışı bir adamsın, doğruluktan sapmadığın sürece kazanırsın. Yürü ya kulum dediyse Yaradan, sana koşmak yakışır.
Sağolasın hadi hayırlısı bakem :)

Yukarı Alt