KissMyDie ( EOS ) Yatırılmayı bekleyen 45 TL mevcut veya 1 hafta içinde taksidinizin bi miktarını yatırmanız gerekiyor bi zahmet bana dönüş sağlayın.

DragonHunt ( ARES ) Yatırılmayı bekleyen 25 TL mevcut yada kasılcak chine charın ( 94 lvl ) olduğunu hatırlıyorum eğerki 1 hafta içinde vazgeçerseniz charı listeden silip warriorunuz kasıma devam edecektir 1 hafta içinde bana dönmediğiniz taktirde.

JiggiJack ( Caspian ) Yatırılmayı bekleyen 50 TL mevcut yada yatırmakdan veya sp miktarından düşüş ve indirilip silinip charlara 2 m sp kasılcaktır 1 hafta bana dönmemeniz durumunda.

Sağolun ya :) şükür bi an onca senem boşa gitmiş gibi hissetim yaw kim veya neden sildi yaw onu anlasaydım yada yer mi değiştirildi ? Çünkü karekter alım satımlarında gözüküyor da Neysem fazla kurcalamayalım çok teşşekürler şimdiden :)

Tony Montana demiş ki:
Eski yeri neredeyse söyle taşıyayım Abi
Bilmiyom ki :) Kişisel power lvl sayfası mı ne vardı neyse önemli değil herşeyin hayırlısı zati maksat müşterilerim sormak istediklerini charların bilgilerini vs bilgilendirme vs. olan sayfam geri geldi ya gerisi önemli değil :wink1:

Bu gün charların kontrolleri bitince yeni 8 li pt ler yeni servirlara el atıcam Argos - Azteca ve eğerki yer yeterse Azteca ve Maya da 8 li pt olarak charların kasımana başlıcam hayirlisiyla.

Ha bu arada 8 li pt derken yani birçok servirda 8 charım hazır olucak hem power lvl+ power ong farm sp+ power akedemi+ 8 li pt olayı şöyle olucak en az 1 servirda 4 müşterinin charlarını vermesi lazım ki aylık kasımda ona göre diğer 4 charım power lvl yada sp farm vs de bulunsun diye. Neyse şimcik ( Ares de 4 char eksiğim var 2 euro 2 chine olarak ) ( Eos 4 char 2 euro ve 2 chine olarak ) ( Mena 2 char eksiğim var 2 chine olarak ) Geri kalan servirları yavaş yavaş yapıyorum.

güneyim su senın kampanyandan yararlanmaya hazırım charları hazır ettım kasmaya wizard hazır bi bana ulas yada ben senı ararımda su anda onlıneysan bı ozel pm lutfen :)

MicroEx demiş ki:
güneyim su senın kampanyandan yararlanmaya hazırım charları hazır ettım kasmaya wizard hazır bi bana ulas yada ben senı ararımda su anda onlıneysan bı ozel pm lutfen :)
He gülüm söyle bakem o kadar kampanya yapıyom hala vıdı vıdı :twisted: Neysem pm den yolla bakem ne istiyorsun yapmak istediklerin ve düşüncelerini ona göre sana söyleyem oki yada faceye girem.

Güney Abi parayı Yatırdım bi Bakarsan PM lere görürsün Hayırlı Cumalar bu arada ...

Güney Abi Parayı Yatırdım iki gündür bakmıyorsun Bi PMlere bakarsan ödemebildirimi yaptım ... :!!&%&!

oktay7372 demiş ki:
Güney Abi Parayı Yatırdım iki gündür bakmıyorsun Bi PMlere bakarsan ödemebildirimi yaptım ... :!!&%&!
Tamam yatmış onayladım :) Merka etme 2 gün bakmasam 3 gün bakarım zati :) 2 m sp + 60 lvl e not alarak düştüm chara oki.

halgan1 demiş ki:
MicroEx demiş ki:
He gülüm söyle bakem o kadar kampanya yapıyom hala vıdı vıdı :twisted: Neysem pm den yolla bakem ne istiyorsun yapmak istediklerin ve düşüncelerini ona göre sana söyleyem oki yada faceye girem.
face yada msn gelebılırmısın ? sımdı

MicroEx demiş ki:
halgan1 demiş ki:
MicroEx demiş ki:
face yada msn gelebılırmısın ? sımdı

girdim ama online değilsin.

Loras demiş ki:
Varda ben mi göremiyorum yoksa yok mu anlamadım ama Uranüsde ONG sp kasımı var mı :?:
:) hemen bakem uranusde charım var 94 lvl wiz ong farm yaparım. İstediğin miktarı yazarsan fiyatda verem oki.

Yukarı Alt