Şu anda Chara Girdim Bir sorun yok çıkıyım hemen bida dene istarsen Galba adın güney di güney Abi

oktay7372 demiş ki:
Şu anda Chara Girdim Bir sorun yok çıkıyım hemen bida dene istarsen Galba adın güney di güney Abi
Hımm hala oyunda yazıyor neyse olmadı 1 kaç saat sonra tekrar denerim. Sanırım bugda kalmış olabilir düzelir.

oktay7372 demiş ki:
Char hala oyunda gözüküyor senin charından hariç hiç bir charda şu an problem yok bilgin olsun olmazsa yeni bir ID ve Pass kurup tekrardan bana yolla charın isminide ne olmasını istiyorsan ona göre ayarlayam ok.

oktay7372 demiş ki:
Tama Gönderdim Bakabilirsin
Vallah ben hiç bişi anlamadım gönderdim diyon ? Ama gelen kutusunda 0 yeni msj var tekrardan kontrol edip yolla bi zahmet bişiler yanlış yapıyorsun ama hayırlısı bakem.

halgan1 demiş ki:
POWER LVL VE ONG FARM

POWER BOTLATMA ( 60 ) BOŞ YER.
---------------------------------------

POWER LVL

SERVER : ARES ( BU SERVİRDA 101 E KADAR POWER LVL MEVCUT BU YÜZDEN POWER PT YAPILABİLİR )

KASAN CHARLAR: 6

STOK : 2 KİŞİLİK BOŞ YER

FİYAT : KAMPANYALI 25 TL

ŞARTLAR : CHARINIZIN 82+ 95+ ARASI OLMASI ALEXE KAYITLI OLMASI GUİLDİNİZ YOKSA BENİM GUİLDEN TP YAPILCAK. CHARINIZ ATACK YAPICAK EĞER GÜNDE 15+ DAN FAZLA YATARSA DİREK SAFE ( GÜVENLİ ) SLOTA ALINCAK ATACK YAPMICAK.

İŞLEMLER : 1 AYLIK PT İLE KASILCAK.

- Resim Silinmiş.

---------------------------------------

POWER ONG

SERVER : ARES

KASAN CHAR : 2 ADET 91 LVL BARD

STOK : 11 KİŞİLİK BOŞ YER

FİYAT : KAMPANYALI - 500 K SP 25 TL / 1 M S 50 TL DİR.

İŞLEMLER : CHARLAR SLOTTA KASILIYOR 27/29 LVL DEN SONRA LVL DÜŞÜRÜLÜR 17/10 KASIMA DEVAM EDİLİR.

- Resim Silinmiş.

SERVER : EOS

KASAN CHAR : 2 ADET 91 LVL BARD ( CHARLAR HAZIR BEKLEMEKTEDİR. )

STOK : 14 KİŞİLİK BOŞ YER

FİYAT : KAMPANYALI - 500 K SP 25 TL / 1 M S 50 TL DİR.

İŞLEMLER : CHARLAR SLOTTA KASILIYOR 27/29 LVL DEN SONRA LVL DÜŞÜRÜLÜR 17/10 KASIMA DEVAM EDİLİR.

----------------------------------------

POWER PT ( 8 ) BOŞ YER.

SERVER ( MENA )

GEREKSİNİM ( 1 AYLIK BOTLATMA 25 TL DİR )

EXTRA ( 8 Lİ PT İLE KASILCAK CHARINIZ )

ŞARTLAR ( CHARINIZ 75 LE 80 ARASI OLMASI LAZIMDIR ) CHARIN BULDİNE GÖRE PT DEN 1 CHARIMI ÇIKARTACAĞIM )

SÜRE ( 27 / 09 / 11 ) CHARLAR LVL ATLADIKCA ZAMAN BULURSAM SALIDAN SALIYA CHAR LVL LERİNİ YAZACAĞIM.

----------------------------------------

GOLD ELİMDE FAZLA BULUNAN KENDİ YAPTIĞIM GOLDLAR ( İNDİRİMLİ )

NOT STOKLA SINIRLIDIR.

MENA : 500 M 10 TL
STOKLAR YENİLENDİ ARES SERVİRİ POWER PT SİSTEMİ EKLENDİ.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Tama Şimdi Yeni ID Şifre yazıp charı açıp Gönderdim İnş Olmuştur olmadıysa yine saat 5 te eve gelicem özelden arar Söylerim KusraBakma hep yanlışlık oluyor uykuluydum ondan heralde ...

oktay7372 demiş ki:
Tama Şimdi Yeni ID Şifre yazıp charı açıp Gönderdim İnş Olmuştur olmadıysa yine saat 5 te eve gelicem özelden arar Söylerim KusraBakma hep yanlışlık oluyor uykuluydum ondan heralde ...
:) Yine yapamaşsın sanırım çünkü yeni msj olarak senden gelen bi msj yok mail adresime yolluyor olmayasın ? [email protected] a ? mail adresim msn adresim mail kabul etmez çünkü pm den yollarsın burdan ok yada neyse istiyorsan ben açayım bi tane ID pass ve mail bilgilerini sana vereyim mail adresinkini değiştirsin tüm bilgilerini sorun olmaz çünkü sanırım sen bi yerde ya yanlışlık yapıyon daral:

Halgan Abi yine gönderdim Pm Şimdi Geldi sanırım İnş Gelmiştir Yha Off bnm Şansım Off ...

oktay7372 demiş ki:
Halgan Abi yine gönderdim Pm Şimdi Geldi sanırım İnş Gelmiştir Yha Off bnm Şansım Off ...
Helal olsun başardın ha :) Tamamdır chara girdim bile kasıma başlicak hemen birazdanda charın resmini atıcam öncesi sonrası diye bakalım ne kadar sürede ne yapabilceğiz :)

Valla Bak burdan Tüm Forum sro alemi duysun u Halgan Abi Kadar Kral biri yoktur işigücü yokmuş gibi benimle 2 Gündür ilgileniyo Forum Tarafından 2011 in en Yadım sever ve Dürüst Botter ' ı Ünvanı verilmesini İstiyorum Bidaha Teşekkür ediyorum ...

oktay7372 demiş ki:
Valla Bak burdan Tüm Forum sro alemi duysun u Halgan Abi Kadar Kral biri yoktur işigücü yokmuş gibi benimle 2 Gündür ilgileniyo Forum Tarafından 2011 in en Yadım sever ve Dürüst Botter ' ı Ünvanı verilmesini İstiyorum Bidaha Teşekkür ediyorum ...
Sağolasın :) Ekmeğim için uğraşıyorum müşteriyi memnut etmek ve en önemlisi bunu dürüst lük çerçevesinde helal olarak yapmak lazım :)

Gaia daki Kral_benim41 le Meteralist charları saliya kadar charların ID ve Pass yollamazlarsa malesefki listeden silmek zorunda kalacağım bilgisine sunarım.

Güney Abi Seni çok yordum ama Benim Titanda 975m Goldum var bu goldu areste almam veya silk ile tkas etmem Mümkünmü Tanıdığın bildiğin site veya kişi varsa solersen sevinirim şimdiden TŞK.

cicioe2

oktay7372 demiş ki:
Güney Abi Seni çok yordum ama Benim Titanda 975m Goldum var bu goldu areste almam veya silk ile tkas etmem Mümkünmü Tanıdığın bildiğin site veya kişi varsa solersen sevinirim şimdiden TŞK.

cicioe2
www.extraloob.com.tr
gold karsılıgı silk alabilirsin veya goldun serverini değiştirebilirsin ama goldun serverini değiştirirsen biraz kesinti olacaktır

Yukarı Alt