Pc yi açtım süreleri düzelttim tüm charlara 1 2 günlük kalanlara dahil 1 er le 1.5 aylık uzatıyorum benden kaynaklanmayan bi sorun olsa bile bunu (pc nin tamire gitmesi) sizlere benden sizlere 1 ALLAH razı olsun deseniz yeterli :) Bu arada yeni girilcek 2 3 char vardı sanırım onlarıda pach vs reyi düzeltince giricem telefondaki msj lardan kontrol edilip. Onlarada 1.5 hafta eklicem fazladan.

ilk pc bitti şimcik şifrelerini değiştirenlere duyuru yapıcam sali günü yatırsın akşam başlarık ok.

Hatırlatma msjı gelecek salının 11.10.11 e kadardır eğer ki yapılan şifre değişiklerini bildirilmezse extra kasım + süreleri iptal olacaktır bilginize sunarım.

------------

Melihcan Id ve Pass test edip bana tekrardan yollarsın cep telefonuma ID veya pass da sorun var.

Materialist Gaia yeni pass bekliyorum.

TrolliBoy Hera yeni pass deşiştirilmiş

CheyTac Malazgirt pass değiştirilmiş.

_Hachu_ Aeg pass ID ve Pass yollancaktı ? Not bu char cavede sp mi kasılcaktı bilgilendirse beni sevinirim.

Nysia Ares ong farmı iptallıyorum charın farm olması gerekirken chara girince 47 lvl üstüne skillerinin uplu olduğunu gördüm. zaten 500 k sp kasılcaktı ama 485 k sp küsür mevcut geriye kalan sp yerine 1 haftalık kasım yapılcaktır chara.

Greece deki charın sahibi bi zahmet bana ID ve Pass test edip bana pm den yada msj olarak bana atarsan sevinirim denemekden helak oldum.

tenpanter demiş ki:
guney abi bu benm ong farm btıncee areste power lvlde bos yer varmı benm ong farmdakı cahr bter btmez power lvlle sok ıstıyorm 101 kasım ıcın ?
Ayıpsın ayarlarık hayırlısıyla ilkin şu farm bitsin gerisi basit.

POWER LVL VE ONG FARM

POWER BOTLATMA ( 60 ) BOŞ YER.
---------------------------------------

POWER LVL

SERVER : ARES ( BU SERVİRDA 101 E KADAR POWER LVL MEVCUT BU YÜZDEN POWER PT YAPILABİLİR )

KASAN CHARLAR: 6

STOK : 2 KİŞİLİK BOŞ YER

FİYAT : KAMPANYALI 25 TL

ŞARTLAR : CHARINIZIN 82+ 95+ ARASI OLMASI ALEXE KAYITLI OLMASI GUİLDİNİZ YOKSA BENİM GUİLDEN TP YAPILCAK. CHARINIZ ATACK YAPICAK EĞER GÜNDE 15+ DAN FAZLA YATARSA DİREK SAFE ( GÜVENLİ ) SLOTA ALINCAK ATACK YAPMICAK.

İŞLEMLER : 1 AYLIK PT İLE KASILCAK.

- Resim Silinmiş.

---------------------------------------

POWER ONG

SERVER : ARES

KASAN CHAR : 2 ADET 91 LVL BARD

STOK : 11 KİŞİLİK BOŞ YER

FİYAT : KAMPANYALI - 500 K SP 25 TL / 1 M S 50 TL DİR.

İŞLEMLER : CHARLAR SLOTTA KASILIYOR 27/29 LVL DEN SONRA LVL DÜŞÜRÜLÜR 17/10 KASIMA DEVAM EDİLİR.

- Resim Silinmiş.

SERVER : EOS

KASAN CHAR : 2 ADET 91 LVL BARD ( CHARLAR HAZIR BEKLEMEKTEDİR. )

STOK : 14 KİŞİLİK BOŞ YER

FİYAT : KAMPANYALI - 500 K SP 25 TL / 1 M S 50 TL DİR.

İŞLEMLER : CHARLAR SLOTTA KASILIYOR 27/29 LVL DEN SONRA LVL DÜŞÜRÜLÜR 17/10 KASIMA DEVAM EDİLİR.

----------------------------------------

POWER PT ( 8 ) BOŞ YER.

SERVER ( MENA )

GEREKSİNİM ( 1 AYLIK BOTLATMA 25 TL DİR )

EXTRA ( 8 Lİ PT İLE KASILCAK CHARINIZ )

ŞARTLAR ( CHARINIZ 75 LE 80 ARASI OLMASI LAZIMDIR ) CHARIN BULDİNE GÖRE PT DEN 1 CHARIMI ÇIKARTACAĞIM )

SÜRE ( 27 / 09 / 11 ) CHARLAR LVL ATLADIKCA ZAMAN BULURSAM SALIDAN SALIYA CHAR LVL LERİNİ YAZACAĞIM.

----------------------------------------

GOLD ELİMDE FAZLA BULUNAN KENDİ YAPTIĞIM GOLDLAR ( İNDİRİMLİ )

NOT STOKLA SINIRLIDIR.

MENA : 500 M 10 TL

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
AlmostAngeI demiş ki:
Abi areste 500k sp kastıracagım paranı yarın yatırcam inşallah ancak ne kadar sürer bro :buddha:
Vallah bişi diyemiyorum :) kismetse seninle öğrencez bunu kasılan charların sürelerine eklicem seninkini ve öncesi sonrası olarak hep birlikte görcez sanırım günlük 15 20 k filan kasılıyor.

Kardesim Ben 40 Tl hesabına para Yatırdım telin cevap vermio msn de offline bna yardımcı olurmusun Titanda sp kaastırmak istiorum Ptt den yatırdım YarDIMMMMMMM

oktay7372 demiş ki:
Kardesim Ben 40 Tl hesabına para Yatırdım telin cevap vermio msn de offline bna yardımcı olurmusun Titanda sp kaastırmak istiorum Ptt den yatırdım YarDIMMMMMMM
Telefonda söylediğim gibi ID ve Pass yolla pm den.

Göndermiştim Ama Tekrar Gönderdim Bida bi bak istersen Yanlışlık olmasın Eğer mesaj ulaşmadıysada kusra bakma Tekrar yolladım ...

oktay7372 demiş ki:
Kardesim Onlinesin Yh bi cevap yazsan hop oturup hop kalkiom
Kardeşim heycan yapma sorun yok ne velveleye veriyon ? chardasın sanırım çık girem bu arada bana kardeşim diyipde durma 32 yaşındayım ben bi tuhaf geliyor ok.

oktay7372 demiş ki:
Charda Değilm Bide Kusra bak Halgan derim bundan sonra
Ok önemli değil :thumbsup: Şu an boşum charına giricem normalde gece yada sabaha karşı giriyorum ama charın oyunda bilgin olsun

- 19:52:26] MULTIPOWER (Ares) - Client ready!
[06/10/2011 - 19:52:36] MULTIPOWER (Ares) - Char already logged in!
( Char zaten oyunda! ) uyarısı veriyor bi kontrol et chardan çık yada gece girerim olmadı ok.

Yukarı Alt