abi ne zman arestekı ong farma baslıcksın ne zmana aktıf olck charlar
Ayıpsın ayarlarık hayırlısıyla ilkin şu farm bitsin gerisi basit.tenpanter demiş ki:guney abi bu benm ong farm btıncee areste power lvlde bos yer varmı benm ong farmdakı cahr bter btmez power lvlle sok ıstıyorm 101 kasım ıcın ?
Vallah bişi diyemiyorum :) kismetse seninle öğrencez bunu kasılan charların sürelerine eklicem seninkini ve öncesi sonrası olarak hep birlikte görcez sanırım günlük 15 20 k filan kasılıyor.AlmostAngeI demiş ki:Abi areste 500k sp kastıracagım paranı yarın yatırcam inşallah ancak ne kadar sürer bro![]()
Telefonda söylediğim gibi ID ve Pass yolla pm den.oktay7372 demiş ki:Kardesim Ben 40 Tl hesabına para Yatırdım telin cevap vermio msn de offline bna yardımcı olurmusun Titanda sp kaastırmak istiorum Ptt den yatırdım YarDIMMMMMMM
Kardeşim heycan yapma sorun yok ne velveleye veriyon ? chardasın sanırım çık girem bu arada bana kardeşim diyipde durma 32 yaşındayım ben bi tuhaf geliyor ok.oktay7372 demiş ki:Kardesim Onlinesin Yh bi cevap yazsan hop oturup hop kalkiom
Ok önemli değiloktay7372 demiş ki:Charda Değilm Bide Kusra bak Halgan derim bundan sonra