Herkes Anlayışlı Olmalı Bence.
Güney Abinin Yaptıqı Kolay İş Değil.
Hemde Bu Kadar Ucuza Yapıyo Fazla Bi Kazancının Oldunu Sanmıyorum.
Herşey Bizim İçin Yani.
:nod:

Terslik gelince üst üste geliyor ana kartı daha bu gün işleme almışlar resmi bayram tatil dahil vs 24 dün den beri sonuç bekliyordum şimdide üstüne 1 hafta bakle üff neyse hayırlısı herşeyin botlatma ve sp farm için bekleyenlere tekrardan kusura bakmasınlar neyse.

Günay Abi PLVL PC Tamir Edilince Benim Heradaki 87Lv Rogue/Cleric Çhara 105Lve PLVL İçin Fiyat Sölermisin PM Den.

BthnCvk demiş ki:
Günay Abi PLVL PC Tamir Edilince Benim Heradaki 87Lv Rogue/Cleric Çhara 105Lve PLVL İçin Fiyat Sölermisin PM Den.
Hereda power lvl yapmıyom ki :) anca aylık botlatma yaparık hayırlısıyla şu pc gelsede bende rahatlasam sıkıntı geldi.

Yaw varya habri delirticek en sonunda bu vatan bilgisayar sırf teknik servis vs hızlıdır temiz ve kalitelidir firmadır diye aldık cihazı 24 dünden bu yana hala teknik serviste bekliyor anakart işlerim askıda kaldı ulan delirtcekler beni en sonunda bu günde aradım hadi dedim 9 gün bayram tatili olsun 8 gündür 1 char bekler mi dedim beni mağdur etmeyin sizde mağdur olmayın değiştiriyorlar mı tamirmi ediyorlar ne yapıyorlarsa çabuk yapsınlar birazdan sikayetvar.com a yazıp yollayam resmen sikayet safyam taştı hep sorun hep sorun.

A

Anonymous

Guest
halgan1 demiş ki:
Yaw varya habri delirticek en sonunda bu vatan bilgisayar sırf teknik servis vs hızlıdır temiz ve kalitelidir firmadır diye aldık cihazı 24 dünden bu yana hala teknik serviste bekliyor anakart işlerim askıda kaldı ulan delirtcekler beni en sonunda bu günde aradım hadi dedim 9 gün bayram tatili olsun 8 gündür 1 char bekler mi dedim beni mağdur etmeyin sizde mağdur olmayın değiştiriyorlar mı tamirmi ediyorlar ne yapıyorlarsa çabuk yapsınlar birazdan sikayetvar.com a yazıp yollayam resmen sikayet safyam taştı hep sorun hep sorun.
15 iş günü geçtiyse işini görecek bir anakart vermek zorundalar eğer ellerinde aynısı yoksa bir üst modelini vermek zorundalar musteri hizmetlerine sağlam çıkışman yeterli

CappaBaron demiş ki:
halgan1 demiş ki:
15 iş günü geçtiyse işini görecek bir anakart vermek zorundalar eğer ellerinde aynısı yoksa bir üst modelini vermek zorundalar musteri hizmetlerine sağlam çıkışman yeterli
Zaten ben sikayetvar.com a yazayım da kendileri bana döner artıkın değiştirmek için neymiş bayram tatili pehh ben yazam şunlara kalaylı bi şikayet de görsünler :)

Devam eden işler.

- Resim Silinmiş.

Ares de aynı şekil 84 83 lvl arasındalar onların slotta değişecektir değiştiği zaman resimleri yükleceğim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
tenpanter demiş ki:
Abi noldu düzelmedi pc hala burdan haber verirsen sevinirim

ps:Alperen hani uyucaktın oyuna bak vs yapcaz kanka uyumadıysan :/
pc işi canımı aşırı sıktı şimdide işlemcinin garantisini götürüyorum hem işlemci hem anakart neyse ben gidip şunun garantisinide götüreyim bakalım ne olucak inş. 1 hafta içinde hemen haber çıkar yoksa power lvl işlerini azar azar da olsa almıcam canımı sıktı ha rast gidiyor diyom bi yerden patlak veriyor inş. işleri rayına otutursam bi online ups de almak şart ve bitmek bilmeyen istekler pehh. daral:

Benim aşırı derecede canım sıkıldı işlerim durma noktasına geldi şu pc halada gelmedi üstüne daha işlemcinin garantisini götüremedim ne yapcağımı şaşırdım ve bunaldım işlerin akması 1 pc yüzünden iş yapamam kafamı kurcalıyor bi çıkış içersindeyim ya extradan bi iş bulup çalışıcam yada kredi çekicem diyom ama bankalar sağolsun vermiyorlar iş yeri açmayı o kadar istiyordum ki 1 rast gitmedi gelen para hep borç 12 yıldır sanki hayalin peşinden koşar gibiyim internet cafemi açıcam hem cafeden hem oyun işinden iş yapıcam extra işler vs. diyip avunup durdum dönüp baktıkça elde 0 üstüne borç şükür eskisinden iyim ama sanki sabrım kalmadı artık ev var istanbulda bunu ipotek ettirip kredi alayım diyom o da toprak üzerinde gözüküyor yani son aşama gelmiş bulunmaktayım evi ya satıcam 12 yıllık hayalimi yapıcam ve batıcam ya düze çıkıcam bilmiyom ne yapayım kafam karma karışık o kadar işi biliyor ve biliyorum ki daha iyiside olucak ama destek olmayınca sorunlar bitmiyor duraklama devri yada tepe taplak düşme devri bu olsa gerek fazlada sayılmaz borç 5 le 7 arası bin TL olsun en fazla 3 binede ufak bi yer açsaydım diyip avunuyom ama olmuyor çünkü 1 kredi çekmek için 4 yıl beklemek lazım annemin emeklisi eşim zaten çekti onada 1 yıl lazım 1 tek ben kaldım benimde neyime vericekler ? sanki işim iyi diyom birkaç güzel pc daha olsa ufakda yerim olsa extradan oyun işi müzik çıktı format işleride yaparım diyom yer oluyor ALLAHIM sen bana yardımcı ol aşırı bunaldım. Kusura bakmayın sizlerinde başını ağrıttım içimi döktüm bir nebze olsun rahatladım.

Şükür bu cumaya kadar son parçada testten geliyormuş bi ram ler kalmış o da bu cumaya geliyor geldiği gibi hayırlısıyla hemen başlıcam power botlatmaya başlancak ve süreleri devam edenlere extra preli müşterilere 1 günlük kasım için 7 saat extradan süre eklencek diğer müşterilere presizlere 1 er hafta süresi olan ve başlatmadıklarım dahil.

Aresdeki charlar 87/86 Arası olmuştur guild % 62 lvl up olunca ( 5 ) lvl direk 101 liklere geçilcektir.

+ Aresdeki 3 char Aresde devam eden ong farmlara başlıcaktır sp kastığım müşteriye göre pt deki boş yer ne kadar varsa 3 ong charı hazır sayılır npc item ve bi silahla 3 slotta sp farma en hızlı şekilde devam edeceğim.

( charlar 101+ olunca) power lvl deki Yeni charlar kasıcam o zamanda bi kampanya yapabilirim bu sayede 3+ müşteri olunca power pt olayınıda aresde başlatacağım yeterki 3 müşteri power pt ile kasılmak istediğini söyleyin. Avantaj ( 101+ 5 char benden yada müşterinin durumuna göre kaç kişi varsa 7/24 pt ile kasım olucak hiç bozulmucak char arama derdi olmucak vs (bildiğiniz 7/24 lük pt arama ptden adam çıktı vs.)

Eos daki charlar 86/85 Arası olmuştur onlar zaten 101 liklerde kasılıyor.

( charlar 101+ olunca) power lvl deki Yeni charlar kasıcam o zamanda bi kampanya yapabilirim.

Power botlatma 15 kişilik olucak eğerki ALLAH nasip eder 1 pc daha alırsam o zaman kontenjanlar fazlalaştırcak duruma bağlı. Kontenjanlar http://www.halgan1.com sitesinden ve burdan yazacağım.

Herşeyin hayırlısı şimdiden.

abi ben devam ettirecem kısmet olursa power pt kurarsan vede merak ettiğim bir kaç konu var bu power party olayında düşen itemler nasıl paylaştırılcak vede 105 lvlden sonra party halinde sp caveye sokabilirmiyiz kolay gelsin

alemdar2600 demiş ki:
abi ben devam ettirecem kısmet olursa power pt kurarsan vede merak ettiğim bir kaç konu var bu power party olayında düşen itemler nasıl paylaştırılcak vede 105 lvlden sonra party halinde sp caveye sokabilirmiyiz kolay gelsin
Tüm kasımlarda mevcut olduğu gibi (düşen item) lerden charınıza yarayan varsa chara giydirilir yada lvli gelince giydirilir bule ve + basılır geri kalanlar npc ye veya pazar charlarıma aktarılır (pazar charları açam not alam bunuda) yani kisaca charlara gold kasmıyorum lvl ve sp char ne kadar boş olursa o her gün townda durmasından ve her dakka boşaltılıp bakım yapılmaktansa haftada 3 4 defa bakım yapıcak düzeye getirilir. Cavede kasım isteyen müşteriye göre zaten illaki bizim pt ile gitmemize gerek yok çünkü ordada auto pt ex ve item shareli ( paylaşımlı ) olduğu için aynı düzeyde sp kasar char yada müşterilere 105+ lvl olanlara sorulur power pt dekilere çoğunluk caveye gitmek isterse elbetteki 8 li pt yi de orada yapabiliriz.

sa kardeş acaba saturnde char kasıyormusunuz ? suan 84 lvl im ama 85 olucam 95e kaca kasarsın ?

evkali demiş ki:
sa kardeş acaba saturnde char kasıyormusunuz ? suan 84 lvl im ama 85 olucam 95e kaca kasarsın ?
A.s satrunde malesef şu an yaptığım servirlar power lvl için ares ve eos menada charları hazırlıyorum power lvl değilde power botlatma düşünürsen bi ara aylık kasımlar mevcut.

Not : şu anlık boş yer yok pc tamirde çünkü.

Yukarı Alt