guney gel bu aksam 8 li pt ye baslıyoruz ulas bana faceden
![]() |
1 M sp kasımın fiyatı 50 TL.Loras demiş ki:Ben ong da resle kalk uygulaması istiyorumyani sp kasımı 1m sp için kaç lira istersin
Ne gibi bi problem ? Hayattır bu ne getirceği belli olmaz :) Gerisini boş vercen :)Loras demiş ki:Herhangi bir problem olmaz ?
Ne istediğini ilkin bi kavara :) Ve vaktim olunca anca msjlara bakıyorum çoğunluk charlarla ilgilenmektir. Faceye girem bakem ne yazacan yineMicroEx demiş ki:vay be guneye bak takmıyor bizi ...
Başınız sağolsun.halgan1 demiş ki:http://www.aktifhaber.com/harac-vermedi-sokak-ortasinda-olduruldu-515095h.htm
Sorunlar bitmiyor bitcek gibide gözükmüyor bu çarşamba eşimin kardeşini yani kaynımı vurdular 19 yaşındaki çocuğu tazideydim ne bilgisayarlarla ilgilebildim nede açacağım dükkan için ve artık power botlatma almayacağım elimdeki işler bitinceye kadar yeni müşteri alımlarını kapattım anca bu işleri bitir ve ara vereceğim. Bu arada hayırlı bayramlar diyecem ama bize hayrı bu oldu.
wiz char hazır diğerleri basit zati. Ben wiz chara giriyom diğer 5 charıda da girip kasıma başlayak ok.MicroEx demiş ki:Guney patch gelmedı naapsak baslasakmı :)
Charların kasımına başladım şimdiden hayırlı olsun.MicroEx demiş ki:Guney patch gelmedı naapsak baslasakmı :)
Sağollasın güneyim hayırlara vesilehalgan1 demiş ki:Charların kasımına başladım şimdiden hayırlı olsun.MicroEx demiş ki:Guney patch gelmedı naapsak baslasakmı :)
pm attım ss çok zor şu an tek tek charları kontrolden geçiyorum var gerisini sen düşün.MicroEx demiş ki:Evet ilk bilgileri alayım kac lvl ler bi ss lutfen meraktan oldum![]()