Sağolasın hadi hayırlısı bakem :)Xanthos demiş ki:Hayırlı olsun , Allah bol ve helal kazançlar nasip etsin. İçi dışı bir adamsın, doğruluktan sapmadığın sürece kazanırsın. Yürü ya kulum dediyse Yaradan, sana koşmak yakışır.
Cemal Gürsel caddesi uypanın karşısında ADANA SEYHAN :)SirGLooMy demiş ki:tam olarak adres neresi ?
Hele şu oyun makinalarında bitirem sırf silkroad için 4 makina yaptım da şöyle bişi varmış doğrumu artık 1 IP den 2 chardan fazla girilmiyor mu tekrardan ?Redd demiş ki:Hayırlı olsun abi :) ALLAH bol kazançlar nasip eylesin. görselleride bekliyoruz merak ettim cafeyi ama şimdi :)
sorun bulunmuyor istediğin zaman yatırabilirsin :) Süre vermiyorum ama şeytan kulağına 1 haftadır ufak dc lerden ziyade bi sorun olmadı o da 7 günde 1 kez elektirik gitme sorunu olmaz herşey tam istediğim gibi şükür ama süre vermiyom kafadan sallamakla olmuyor ne zamana kadarsa :)tenpanter demiş ki:güney abi bahsettiğim 95 level glaviecinin 101 e kasımı için 30 TL demiştin sorun yoksa parayı yarın yatırcam(ARES)
abi birde soruyorlar ne kadara yaparlar?
Sağolasın ALLAH razı olsun herşeyin hayırlısı.AngeLicMoon demiş ki:Helal olsun abicim sana. Allah kolaylık versin. Başın sağolsun. Emin adımlarla yürüyorsun inşallah biryerlere varırsın ve emeklerin boşa gitmez.