Şükürler olsun bu gün cafeyi faliyete geçirdim bi 5 TL lik bi ciro yaptım ama bunada şükür :) ilk günden normaldir isim duyurmak lazım bu arada bu gün oyun makinalarıda biticek ve ardından charlara yarın sabah yada yarın gece girilcektir.

Hayırlı olsun , Allah bol ve helal kazançlar nasip etsin. İçi dışı bir adamsın, doğruluktan sapmadığın sürece kazanırsın. Yürü ya kulum dediyse Yaradan, sana koşmak yakışır.

Xanthos demiş ki:
Hayırlı olsun , Allah bol ve helal kazançlar nasip etsin. İçi dışı bir adamsın, doğruluktan sapmadığın sürece kazanırsın. Yürü ya kulum dediyse Yaradan, sana koşmak yakışır.
Sağolasın hadi hayırlısı bakem :)

HALGAN İNTERNET CAFE www.HALGAN1.com ONLINE VE OFFLINE OYUN OYNAMANIN YENİ ADRESİ 8 GB RAMLİ 1 GB EKRAN KARTLI MAKİNALARLA OYUN OYNAMANIN ZEVKİNE VARIN ONLINE OYUNLARIN NERDEYSE TÜMÜNDE SILK/YANG/CASH VS. SATIŞI. POWER BOTLATMA CHAR SATIŞLARI VS.

Bana şöyle nerdeyse tüm oyunların bulunduğu tüm parayla satılan vs . bi site önerilerinizi bekliyorum bayilik olarak alıcam uygun fiyat olsun.

benim istediğim şöyle online oyun siteleriyle süreklidir çalışıyorum bana şöyle kıyak SILK/YANG/CASH VS. SATIŞI yani tüm online oyunlarda satan uygun bayi düzeyimi gold üyelik mi herneyse güzel fiyat vericek site arıyom şu an game bayi / oyuncudan / efessan / turkepin / Thepowerlevel siteleri gibi uygun fiyata nerdeyse tüm online oyun işini yapandan bayilik alacağım olursa uygun fiyata satmak için varsa bilen bana pm yoluyla yada konu içersinden yazabilir teşşekürler şimdiden.

Kalkandelen

Bilgiliyim
Takımı
Besiktas
Hayırlı olsun abi :) ALLAH bol kazançlar nasip eylesin. görselleride bekliyoruz merak ettim cafeyi ama şimdi :)

Redd demiş ki:
Hayırlı olsun abi :) ALLAH bol kazançlar nasip eylesin. görselleride bekliyoruz merak ettim cafeyi ama şimdi :)
Hele şu oyun makinalarında bitirem sırf silkroad için 4 makina yaptım da şöyle bişi varmış doğrumu artık 1 IP den 2 chardan fazla girilmiyor mu tekrardan ?

Kalkandelen

Bilgiliyim
Takımı
Besiktas
Eğer varsa böyle bişey Bence onada kısa sürede care bulurlar ki ben duymadım hiç :) Yinede Silkroadonline bu belli olmaz . ^^

Charlara girilmiştir şu an şifre değiştirilmiş olan Petra CataIyst haricinde sorun yoktur charlarınızı kontrol ediniz girmediğim char varsa beni bilgilendirseniz sevinirim bertan senin charları listeden kaldırdım bana 1 char ver onun 3 aylık kasımına başlanılcak ok.

_EaglePaw_ ( odin ) charınla bi zahmet ilgilenirmisin :) Charın skilleri ve statları silinmiş düzelttiğin zaman konu içersinden yada pm den düzeltim diyip ona göre charın ayarlarını yapayım oki str int wiz vs hangisini istersen ok.

tenpanter demiş ki:
güney abi bahsettiğim 95 level glaviecinin 101 e kasımı için 30 TL demiştin sorun yoksa parayı yarın yatırcam(ARES)

abi birde soruyorlar ne kadara yaparlar?
sorun bulunmuyor istediğin zaman yatırabilirsin :) Süre vermiyorum ama şeytan kulağına 1 haftadır ufak dc lerden ziyade bi sorun olmadı o da 7 günde 1 kez elektirik gitme sorunu olmaz herşey tam istediğim gibi şükür ama süre vermiyom kafadan sallamakla olmuyor ne zamana kadarsa :)

Posedion ( Metan ) 1 ay uzatıldı.

Irıs ( NaughtyMan ) 1 ay uzatıldı + NaughtySworD ) 1 ay kasımına başlandı.

Ares Caiho mu Caigo mu neydi hatırlamıyorum silmişim 750 K sp lik kasım işi bitmiştir charına girip istediğini yapabilir :)

Knight online char botlama (koxp a bırakma) açılmıştır

1 aylık 25 TL dir.

İlerde knight online power lvl hizmetinizde olucak ( ilkin char kasmam lazım :) ) Ve kastığım servirlarda satmış olduğum gb yi daha ucuza satacağım şimdiden hayırlı olsun.

Helal olsun abicim sana. Allah kolaylık versin. Başın sağolsun. Emin adımlarla yürüyorsun inşallah biryerlere varırsın ve emeklerin boşa gitmez.

AngeLicMoon demiş ki:
Helal olsun abicim sana. Allah kolaylık versin. Başın sağolsun. Emin adımlarla yürüyorsun inşallah biryerlere varırsın ve emeklerin boşa gitmez.
Sağolasın ALLAH razı olsun herşeyin hayırlısı.

Char ADI: _oz_blood_
server: ARES
Başlama tarihi : 23.12.11
Bitiş tarihi : 101 LVL
İşlem : POWER LVL YÜKSEK LVL CHARLA CHAR KASIMI .

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt