güney son durum diye yazmayayım artık son bilgiler lütfen :)
40 olucaklar şu an pc leri yeniledim power lvl charları kapalı birazdan açarım 10 adeti normal internet cafede 13 adet pc var iş yerini tutum bi lavobo ve masalar vs masraflar kaldı hayırlısyla 01.12.11 de cafeyi açmış olucam. Adana Cemal Gürsel Cad. sinde ( çarşının ) oralarda 10 adet pc sabahdan geceye kadar müşterilere hizmet vericek 3 adeti 60 kişilik silkroad müşterisi için yer ayırdım + 1 pc içinde knight için alıcam 15 20 char açmak için. geceleride belli servirlarda 10 pc le gold vs işini çoğaltıcam. Hadi hayırlısı bakem neler olucak zaman göstercek.MicroEx demiş ki:güney son durum diye yazmayayım artık son bilgiler lütfen :)
Hocam sen aşmışsın kendini. Bunu meslek haline getiriyorsunhalgan1 demiş ki:40 olucaklar şu an pc leri yeniledim power lvl charları kapalı birazdan açarım 10 adeti normal internet cafede 13 adet pc var iş yerini tutum bi lavobo ve masalar vs masraflar kaldı hayırlısyla 01.12.11 de cafeyi açmış olucam. Adana Cemal Gürsel Cad. sinde ( çarşının ) oralarda 10 adet pc sabahdan geceye kadar müşterilere hizmet vericek 3 adeti 60 kişilik silkroad müşterisi için yer ayırdım + 1 pc içinde knight için alıcam 15 20 char açmak için. geceleride belli servirlarda 10 pc le gold vs işini çoğaltıcam. Hadi hayırlısı bakem neler olucak zaman göstercek.MicroEx demiş ki:güney son durum diye yazmayayım artık son bilgiler lütfen :)
inş. hayırlısıyla cafeyi açayım da gerisi gelir :) Düşünsene 18 yaşından bu yana belki daha önceden beri hayalini kurduğum 14 yıldır düşündüğüm cafeyi sonunda açıcam :) amd athlon II X4 lü ( 4 çekirdekli işlemci) 8 gb ramli 1024 ATI radeon HD 4850 lik ekran kartlı 10 adet pc 1 tanesi i 7 li 16 gb lik pc ve 2 adet de quard coreli 2 pc si olucak :) Artık ALLAH nasip ederse müşteriler için 10 oyun vs için 3 pc lik iş yapabilceğim bi yer.Lordzek demiş ki:Hocam sen aşmışsın kendini. Bunu meslek haline getiriyorsunhalgan1 demiş ki:40 olucaklar şu an pc leri yeniledim power lvl charları kapalı birazdan açarım 10 adeti normal internet cafede 13 adet pc var iş yerini tutum bi lavobo ve masalar vs masraflar kaldı hayırlısyla 01.12.11 de cafeyi açmış olucam. Adana Cemal Gürsel Cad. sinde ( çarşının ) oralarda 10 adet pc sabahdan geceye kadar müşterilere hizmet vericek 3 adeti 60 kişilik silkroad müşterisi için yer ayırdım + 1 pc içinde knight için alıcam 15 20 char açmak için. geceleride belli servirlarda 10 pc le gold vs işini çoğaltıcam. Hadi hayırlısı bakem neler olucak zaman göstercek.MicroEx demiş ki:güney son durum diye yazmayayım artık son bilgiler lütfen :)![]()
abi kafe mi açtın hayırlı olsun çok sevindim inşallah kazancın bol olur.halgan1 demiş ki:Cafeyle uğraşıyom masaları lavobo daraba alarm güvenlik kamerası vs. yani gelecek cumaya kadar açarım inş. Şuan charlara bile girmiyom cafe için sistem yapmakla meşkulüm ve ghost vs prog oyun vs. girilmeyen charlara girilmeyen ve + 1 er hafta extradan gün verilcektir.
açıyorum hayırlısıyla gelecek cumaya bitmiş olur çok sağol inş.tenpanter demiş ki:abi kafe mi açtın hayırlı olsun çok sevindim inşallah kazancın bol olur.halgan1 demiş ki:Cafeyle uğraşıyom masaları lavobo daraba alarm güvenlik kamerası vs. yani gelecek cumaya kadar açarım inş. Şuan charlara bile girmiyom cafe için sistem yapmakla meşkulüm ve ghost vs prog oyun vs. girilmeyen charlara girilmeyen ve + 1 er hafta extradan gün verilcektir.
boş yer istemediğin kadar :) Ama sali yada çarşamba günü cafeyi açacağım yarın hayırlısıyla güç kaynağını ve elektirikle ilgili birkaç iş kaldı kamerayıda halledersem inş. sali yada çarşamba faliyete geçicem + kaldığımız yerden devam edilcektir charlara.tenpanter demiş ki:güney abi areste boş yer var mı?
hayırlı olsun bol kazançlarhalgan1 demiş ki:S.a cümleten hayırlısıyla pazartesi cafeyi açmış olacağım bi alarm la camera sistemi ve sistemi clonlamak kaldı sistemler bu akşama kadar biter sanırım. Alamrda bu gün hallolsa kamerada 2 3 güne kadar pazartesi açmış olurum inş.
Şimcik reklam için ( el ilanı bastırcam ) bana birkaç öneride bulunursanız çok sevinirim ona göre yaptırayım.
Benim aklımdan geçen şu önerilere açığım yazılması vs.
HALGAN İNTERNET CAFE (HİZMETİNİZE AÇILDI) yada ( ŞU ADRESDE HİZMETİNİZE AÇILDI) yada (4 ÇEKİLDEK İŞLEMCİLİ 8 GB RAMLİ 1GB EKRAN KARTLARIYLA HİZMETİNİZE AÇILMIŞTIR.
CAFEMİZDE GÜNCEL PROGRAMLAR VE OYUNLAR ( HER DAİM GÜNCELLENECEK )
ONLİNE OYUNLARIN NERDEYSE TÜMÜNDE GOLD / E-PİN / SİLK / BOT / YANG / CASH - VS. SATIŞI
SİLKROAD ONLİNE POWER SERVİCE 7/24 LÜK BOTLATMA CHAR SATIŞLARI - YAKINDA KNİGHT ONLİNE VE METİN 2 AYNI SİSTEM.
TEKNİK SERVİS BÖLÜMÜYLE PC HIZLANDIRMA YAPILANDIRMA PC SATIŞI OEM PARÇA VE 2. EL PC VS PARÇA SATIŞLARI
KISACA ELİMİZDEN GELENİN FAZLASI.
ADRES : CREEİU VS.
WEB SİTESİ : http://WWW.HALGAN1.COM
TELEFON : (0322) 359 99 30
CEP : (0541) 807 15 19
Hayırlı olsun güney abihalgan1 demiş ki:S.a cümleten hayırlısıyla pazartesi cafeyi açmış olacağım bi alarm la camera sistemi ve sistemi clonlamak kaldı sistemler bu akşama kadar biter sanırım. Alamrda bu gün hallolsa kamerada 2 3 güne kadar pazartesi açmış olurum inş.
Şimcik reklam için ( el ilanı bastırcam ) bana birkaç öneride bulunursanız çok sevinirim ona göre yaptırayım.
Benim aklımdan geçen şu önerilere açığım yazılması vs.
HALGAN İNTERNET CAFE (HİZMETİNİZE AÇILDI) yada ( ŞU ADRESDE HİZMETİNİZE AÇILDI) yada (4 ÇEKİLDEK İŞLEMCİLİ 8 GB RAMLİ 1GB EKRAN KARTLARIYLA HİZMETİNİZE AÇILMIŞTIR.
CAFEMİZDE GÜNCEL PROGRAMLAR VE OYUNLAR ( HER DAİM GÜNCELLENECEK )
ONLİNE OYUNLARIN NERDEYSE TÜMÜNDE GOLD / E-PİN / SİLK / BOT / YANG / CASH - VS. SATIŞI
SİLKROAD ONLİNE POWER SERVİCE 7/24 LÜK BOTLATMA CHAR SATIŞLARI - YAKINDA KNİGHT ONLİNE VE METİN 2 AYNI SİSTEM.
TEKNİK SERVİS BÖLÜMÜYLE PC HIZLANDIRMA YAPILANDIRMA PC SATIŞI OEM PARÇA VE 2. EL PC VS PARÇA SATIŞLARI
KISACA ELİMİZDEN GELENİN FAZLASI.
ADRES : CREEİU VS.
WEB SİTESİ : http://WWW.HALGAN1.COM
TELEFON : (0322) 359 99 30
CEP : (0541) 807 15 19
Sağolasın hadi hayırlısı bakem :)Xanthos demiş ki:Hayırlı olsun , Allah bol ve helal kazançlar nasip etsin. İçi dışı bir adamsın, doğruluktan sapmadığın sürece kazanırsın. Yürü ya kulum dediyse Yaradan, sana koşmak yakışır.