oktay7372 demiş ki:
Güney Abi Seni çok yordum ama Benim Titanda 975m Goldum var bu goldu areste almam veya silk ile tkas etmem Mümkünmü Tanıdığın bildiğin site veya kişi varsa solersen sevinirim şimdiden TŞK.

cicioe2
:) Bak msj olarak atmışlar ben anca sitelerden alıp satış yapıyom ama ilerde mena ares ve eos da yavaş yavaş gold yapıyom.

Güney Abi Bizim Charın 1-2 ss sini Koyarsan Süper olacak Koyarmısın merak ediyorum daa

oktay7372 demiş ki:
Güney Abi Bizim Charın 1-2 ss sini Koyarsan Süper olacak Koyarmısın merak ediyorum daa
Ayarlıcam ilkin charlara bakıyom yapıyom ardından eklencek 2 char var seninkiyle birlikte hayırlısıyla geceye kadar hallederim oki.

Artık kaç olur şu bu lvl den ne kadar gibi sorulardan sıkıldığım için bu konuyu açma gereği duydum konu içersinde güncel charların başlanma tarihi ve bitiş tarihi yapılcaklar ve
before (öncesi)

( 110 LVL Bicheon/Fire / STR)
Char ADI: Mauze
Server: Posedion
Başlama tarihi: 03/10/11
Bitiş tarihi: 01/02/12
İşlem: POWER CAVE SP FARM + (quest) + (gapsız kasım) + bladeden bow a çevrilcek.
Char bilgisi: İtemler (Güzel) Skiller (Güzel) Gap (0 lvl) Pre (yok) Pet (yok) Avatar (Var)
RESIM: - Resim Silinmiş.

( 92 LVL Bow/Cold / ? Ben anlamadım (hyberd) sanırım skiller uplancak stat verilmicek. :) )
Char ADI: __K_A_A_N__
Server: Greece
Başlama tarihi: 04/10/11
Bitiş tarihi: 01/11/11
İşlem: POWER BOTLATMA + (quest) + (gapsız kasım)
Char bilgisi: İtemler (Güzel) Skiller (Güzel) Gap (1 lvl) Pre (yok) Pet (yok) Avatar (Var)

( 98 LVL Bow/Fire / STR )
Char ADI: hakantr42
Server: Eldorado
Başlama tarihi: 04/10/11
Bitiş tarihi: 01/11/11
İşlem: POWER BOTLATMA + (quest) + (gapsız kasım)
Char bilgisi: İtemler (iyi) Skiller (iyi) Gap (0 lvl) Pre (yok) Pet (yok) Avatar (Yok)

( 1 LVL )
Char ADI: TigerWarrior
Server: Ares
Başlama tarihi: 08/10/11
Bitiş tarihi: 800 K SP OLANA KADAR
İşlem: POWER ONG FARM
Char bilgisi: İtemler (yok) Skiller (yok) Gap (1 le 30 arası) Pre (yok) Pet (yok) Avatar (Yok)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

after (sonrası)

Resimleri eklemeye çalışacağım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
sa kardeş mrb saturn plwl yapıo musun veya power botlama charda 76 sun +8 char suan 90 ama 2 gune 92 olcak 90 seti full +5 fb pet+pre var ne kadar sürede 100e kasarsın?
yada 300k sp yapabilir misin char gapsız suan ?

evkali demiş ki:
sa kardeş mrb saturn plwl yapıo musun veya power botlama charda 76 sun +8 char suan 90 ama 2 gune 92 olcak 90 seti full +5 fb pet+pre var ne kadar sürede 100e kasarsın?
yada 300k sp yapabilir misin char gapsız suan ?
Satrunde malesef char kasamadım daha power botlatmada chara bağlı olan bişi o yüzden süre veremiyorum gap olayıda aylık şekilde yapılabilir misal şu an 1 aylık botlatma 15 3 aylık 30 TL istersen chara power botlatma yapılır ve skiller uplanmaz bu sayede 1 yada 3 ayda ne kadar sp kasarsa olabilir.

tenpanter demiş ki:
abi ong farmda charlar saatlerdir bosa kasıyo habern olsun cahrlar oyunda deıl sadece kasan ıkı cahr oyunda baktım adamalar yernde yok saatlerdir :S
1 pc rest atmış yeni gördüm şimcik giriyor charlara.

S.a cümleten bu gün istanbula gitme ihtimalim var o yüzden çarşamba yada perşembeye kadar pc başında olmabayibilirim charlar arada kontrol edilcek sorun yok eğerki olası bi sorunda bilginiz olsun diye yazmış bulunuyorum.

cumartesi sabahı evde olurum ayarları bitirmiş olurum istanbuldaki işlemleri halletim sayılır cumartesi sabah charların hepsini kontrol edicem oki.

Güney Abi ARES_ONG_1 ve ARES_ONG_2 charları online kasior ama bnm TigerWarrior charı dağın üstünde değil bir sorunmu var acaba bnm chara nerde bilgilerdirirmisin ...

Geldim Adanadayım ayağımın tozuyla hemen yazayım ist. daki işleri halledemedim ama neyse bunada şükür extra süreler sali akşamından dahil 3 günlük süreler 2 extra gün olarak 5 er gün tüm charlara eklenecektir kontrolleride bu akşam başlıcam oki.

Charlara girilmeye başlanmış bulunuyorum charlarda olanların charlarından çıkmaları rica olunur.

Yukarı Alt