değiştirme zorunlu mu? hacı yoksa
yok tabiki değil garip biraz ondan şeyettirdimrahmetli31 demiş ki:değiştirme zorunlu mu? hacı yoksa
sütünü içip git alemlereAddicted demiş ki:Ben kaçtım gençler bu kadar muhabbet yeter alemler beni bekler![]()
arkadşım bundan sonra seni GKFC barmeni ilan ediyorum bu işten anlayan biri lazımdırahmetli31 demiş ki:o arkadaşının üvey annesi vodkayı güzel yapmışmıydı bari bu arada kola ile iç tavsiyedir
İçtiysenn miğde için iyi olabilir süt dene bi sonra ben kendi üzerimde denerim asdasdasdLordzek demiş ki:sütünü içip git alemlereAddicted demiş ki:Ben kaçtım gençler bu kadar muhabbet yeter alemler beni bekler![]()
eyvallah hacı maaş da alacak mıyım ?Lemonade demiş ki:arkadşım bundan sonra seni GKFC barmeni ilan ediyorum bu işten anlayan biri lazımdırahmetli31 demiş ki:o arkadaşının üvey annesi vodkayı güzel yapmışmıydı bari bu arada kola ile iç tavsiyedir![]()
rahmetli31 demiş ki:eyvallah hacı maaş da alacak mıyım ?Lemonade demiş ki:arkadşım bundan sonra seni GKFC barmeni ilan ediyorum bu işten anlayan biri lazımdırahmetli31 demiş ki:o arkadaşının üvey annesi vodkayı güzel yapmışmıydı bari bu arada kola ile iç tavsiyedir![]()
![]()
senin kafa benimkinden daha iyirahmetli31 demiş ki:Beyler barmeyt miydi barmit miydi her nasılsa yazılışını bilmem ama bu barlara gidince hani yanınıza gelen kadınlar var sonra 1 milyarlık hesap ödettirrenleri de vardı çok fazla ilgilenince böyle kazık gibi gelen gelen hesaplar sonra para varsa partnerini alıyorsun götürüyorsun gerisini anladınız siz ee beyler anlatsınıza biraz
sonrasında 31 rahmetli tabirahmetli31 demiş ki:Beyler barmeyt miydi barmit miydi her nasılsa yazılışını bilmem ama bu barlara gidince hani yanınıza gelen kadınlar var sonra 1 milyarlık hesap ödettirrenleri de vardı çok fazla ilgilenince böyle kazık gibi gelen gelen hesaplar sonra para varsa partnerini alıyorsun götürüyorsun gerisini anladınız siz ee beyler anlatsınıza biraz
bilmiyorum hacı olabilir bizim bi arkadaş vardı adamın 2 tane şirketi vardı anlayacağımız çok zengindi hatta bir gün felekten bir gün geçirmemiz bizi öylesine eğlendirmeye götüreceğim söyledi böyle bar ortamına girdik yanımıza 4 tane kadın geldi konuştuk ettik felan saat 4:49 doğru adamlar hesabı getirdi 3 milyar şaşırdım kaldım adamın kredi kartından çektiler felan biz evin yolunu tuttuk o zengin olan arkadaşımızda kadınla bi taksiye binip gitti arabasıda golden bar'ın önünde kaldı (taksimdeki) olay budur beylerDuygusuzz demiş ki:senin kafa benimkinden daha iyirahmetli31 demiş ki:Beyler barmeyt miydi barmit miydi her nasılsa yazılışını bilmem ama bu barlara gidince hani yanınıza gelen kadınlar var sonra 1 milyarlık hesap ödettirrenleri de vardı çok fazla ilgilenince böyle kazık gibi gelen gelen hesaplar sonra para varsa partnerini alıyorsun götürüyorsun gerisini anladınız siz ee beyler anlatsınıza biraz![]()
![]()
siz pavyona gitmişsinizrahmetli31 demiş ki:bilmiyorum hacı olabilir bizim bi arkadaş vardı adamın 2 tane şirketi vardı anlayacağımız çok zengindi hatta bir gün felekten bir gün geçirmemiz bizi öylesine eğlendirmeye götüreceğim söyledi böyle bar ortamına girdik yanımıza 4 tane kadın geldi konuştuk ettik felan saat 4:49 doğru adamlar hesabı getirdi 3 milyar şaşırdım kaldım adamın kredi kartından çektiler felan biz evin yolunu tuttuk o zengin olan arkadaşımızda kadınla bi taksiye binip gitti arabasıda golden bar'ın önünde kaldı (taksimdeki) olay budur beylerDuygusuzz demiş ki:senin kafa benimkinden daha iyirahmetli31 demiş ki:Beyler barmeyt miydi barmit miydi her nasılsa yazılışını bilmem ama bu barlara gidince hani yanınıza gelen kadınlar var sonra 1 milyarlık hesap ödettirrenleri de vardı çok fazla ilgilenince böyle kazık gibi gelen gelen hesaplar sonra para varsa partnerini alıyorsun götürüyorsun gerisini anladınız siz ee beyler anlatsınıza biraz![]()
![]()