HoşgeldinLemonade demiş ki:qeLdimm
nıç nıç Hocam qeldim ne moderatorler Facebook ağzı Ğullanmaz ĞardaşLemonade demiş ki:qeLdimm
niye bizim başımız kelmi gardaşş. bu arada şaka yapıyodum nefret edemi böyle konuşanlardan facebook kullananlardan da nefret ederimAlways demiş ki:nıç nıç Hocam qeldim ne moderatorler Facebook ağzı Ğullanmaz ĞardaşLemonade demiş ki:qeLdimm![]()
Benden de mi nefret ediyorsunLemonade demiş ki:niye bizim başımız kelmi gardaşş. bu arada şaka yapıyodum nefret edemi böyle konuşanlardan facebook kullananlardan da nefret ederimAlways demiş ki:nıç nıç Hocam qeldim ne moderatorler Facebook ağzı Ğullanmaz ĞardaşLemonade demiş ki:qeLdimm![]()
![]()
bilmiyordum senin fb kullanıcısı olduğunu öğrendiğim iyi olduMaddy demiş ki:Benden de mi nefret ediyorsun![]()
yalan.mpegLemonade demiş ki:bilmiyordum senin fb kullanıcısı olduğunu öğrendiğim iyi olduMaddy demiş ki:Benden de mi nefret ediyorsun![]()
![]()
bana . şeklinde bi mesaj attı smsim bitti cevaplayamadım kahrından vurmuştur kendini dağlara taşlaraDuygusuzz demiş ki:ufuk nerelerde bugün hiç görmedim![]()
Ufuk mu? Ufck'a Ufuk diyen birini buldukDuygusuzz demiş ki:ufuk nerelerde bugün hiç görmedim![]()
Dalmışım düzelttimWax Whine demiş ki:Ufuk mu? Ufck'a Ufuk diyen birini buldukDuygusuzz demiş ki:ufuk nerelerde bugün hiç görmedim![]()
![]()
tekrar aramıza dönüşün adına bu gece limonatalar bendennnNiNCaSu demiş ki:
ne limonatası bana koy şurdan sex on the beachLemonade demiş ki:tekrar aramıza dönüşün adına bu gece limonatalar bendennnNiNCaSu demiş ki:![]()