Takımı
Besiktas
Benim başım dönmeye başladı uykumda var 3. bardağa gitmeden yatıyorum ben herkese iyi geceler :byes:
ps:sayfayı kapatan koymayı unutmasın bu resmi konunun diplerinde buldum

Beyler barmeyt miydi barmit miydi her nasılsa yazılışını bilmem ama bu barlara gidince hani yanınıza gelen kadınlar var sonra 1 milyarlık hesap ödettirrenleri de vardı çok fazla ilgilenince böyle kazık gibi gelen gelen hesaplar sonra para varsa partnerini alıyorsun götürüyorsun gerisini anladınız siz ee beyler anlatsınıza biraz

Takımı
Besiktas
rahmetli31 demiş ki:
Beyler barmeyt miydi barmit miydi her nasılsa yazılışını bilmem ama bu barlara gidince hani yanınıza gelen kadınlar var sonra 1 milyarlık hesap ödettirrenleri de vardı çok fazla ilgilenince böyle kazık gibi gelen gelen hesaplar sonra para varsa partnerini alıyorsun götürüyorsun gerisini anladınız siz ee beyler anlatsınıza biraz
senin kafa benimkinden daha iyi cicioe2 makara:

rahmetli31 demiş ki:
sonrasında 31 rahmetli tabi :mrgreen:

Duygusuzz demiş ki:
rahmetli31 demiş ki:
bilmiyorum hacı olabilir bizim bi arkadaş vardı adamın 2 tane şirketi vardı anlayacağımız çok zengindi hatta bir gün felekten bir gün geçirmemiz bizi öylesine eğlendirmeye götüreceğim söyledi böyle bar ortamına girdik yanımıza 4 tane kadın geldi konuştuk ettik felan saat 4:49 doğru adamlar hesabı getirdi 3 milyar şaşırdım kaldım adamın kredi kartından çektiler felan biz evin yolunu tuttuk o zengin olan arkadaşımızda kadınla bi taksiye binip gitti arabasıda golden bar'ın önünde kaldı (taksimdeki) olay budur beyler

rahmetli31 demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
rahmetli31 demiş ki:
bilmiyorum hacı olabilir bizim bi arkadaş vardı adamın 2 tane şirketi vardı anlayacağımız çok zengindi hatta bir gün felekten bir gün geçirmemiz bizi öylesine eğlendirmeye götüreceğim söyledi böyle bar ortamına girdik yanımıza 4 tane kadın geldi konuştuk ettik felan saat 4:49 doğru adamlar hesabı getirdi 3 milyar şaşırdım kaldım adamın kredi kartından çektiler felan biz evin yolunu tuttuk o zengin olan arkadaşımızda kadınla bi taksiye binip gitti arabasıda golden bar'ın önünde kaldı (taksimdeki) olay budur beyler
siz pavyona gitmişsiniz :mrgreen:

senin kafa benimkinden daha iyi cicioe2 makara:[/quote]
bilmiyorum hacı olabilir bizim bi arkadaş vardı adamın 2 tane şirketi vardı anlayacağımız çok zengindi hatta bir gün felekten bir gün geçirmemiz bizi öylesine eğlendirmeye götüreceğim söyledi böyle bar ortamına girdik yanımıza 4 tane kadın geldi konuştuk ettik felan saat 4:49 doğru adamlar hesabı getirdi 3 milyar şaşırdım kaldım adamın kredi kartından çektiler felan biz evin yolunu tuttuk o zengin olan arkadaşımızda kadınla bi taksiye binip gitti arabasıda golden bar'ın önünde kaldı (taksimdeki) olay budur beyler[/quote]
siz pavyona gitmişsiniz :mrgreen:[/quote]
Zannetmiyorum hacı lambasında GOLDEN PARK YAZIYORDU ama dediğin olabilir bende pek bişe hatırlamıyorum o kadar içmiştiki kendimi eve zor attım arkam neresi başım neresi ondan da bi haberim o şekil eve geldim sonrası hiç hatırlamıyorum

Yukarı Alt