Takımı
Besiktas
Addicted demiş ki:
shotta buzmu olurmuş ilk defa gördüm enteresan :D
Aslında onu sırf fotoğrafını çekmek için yaptım sonrada içtim yokluk olunca gidiyor bir türlü makara:
Bak buda 2.pozu

Wax Whine demiş ki:
Addicted demiş ki:
Seninle Kent Switch'e gecmistim simdi mentol dozunu iyice arttırdım Marlboro Blue Ice alıyorum denemelisin :D
asdgasdg iğrenç lan :D Ben bıraktım mentolü kırmızı marlboro ya geri dönüş yaptım yine :D

Ps:Viskiyi sek iççen abi. Yok içemiyorum dersen hiç içme tadı kaçmasın :D

JB yi bilirim bu arada byless diye bi içki vardı markası Byless idi üzerinde öyle yazıyordu yani tadı çikolata gibi birşeydi bilgisi olan?_

rahmetli31 demiş ki:
hacı viskinin tadı yok ki acı sirke gibi birşey çöklata(çikolata bknz:bitter) ile içersin anca ya da tatlı birşeyler
O zaman soda yada redbull derim fazla kurcalamaya gerek yok süt şalgam falan kaliteyi düşürmeye gerek yok :D Hele kola viskinin bütün coolluğunu alıyo sakın denemeyin :D

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Viskiyi sek iceceksin tabi yanında da bir bardak soda tarzı icecek olunca daha hos oluyor yanında da bitter :)
Ben bırakamıyorum su an mentolü Bulgaristandan gelecek arkadasımı bekliyorum puro ile birlikte mentolü bırakmak hedefim bilmiyorum ama icki icerken mentol igrenc geliyor marlboro kırmızı süper gidiyor da ayık kafa ile icemiyorum :D

Yukarı Alt