35-36 saat dersin 30 saati boş geçince bi farklı oluyo yaLemonade demiş ki:Ben okuldan hic kurtulmak istedigimi hatirlamiyorum 4 senedir hergünü dolu dolu gecirmeye calistim her sene toplam devamsizligim 10u gecmezdi son gune kadar giderdim :/
biliyosun bizim sınıf okulun gelmis gecmis en farkli sinifiydiZippy demiş ki:35-36 saat dersin 30 saati boş geçince bi farklı oluyo yaLemonade demiş ki:Ben okuldan hic kurtulmak istedigimi hatirlamiyorum 4 senedir hergünü dolu dolu gecirmeye calistim her sene toplam devamsizligim 10u gecmezdi son gune kadar giderdim :/![]()
nerden biliyo loLemonade demiş ki:biliyosun bizim sınıf okulun gelmis gecmis en farkli sinifiydiZippy demiş ki:35-36 saat dersin 30 saati boş geçince bi farklı oluyo yaLemonade demiş ki:Ben okuldan hic kurtulmak istedigimi hatirlamiyorum 4 senedir hergünü dolu dolu gecirmeye calistim her sene toplam devamsizligim 10u gecmezdi son gune kadar giderdim :/![]()
![]()
kankiler buluşmuşZippy demiş ki:Aynı okuldanız ^^
pis sayısalcıydı bunlar hiç sevmezdik birbirlerimiziLordzek demiş ki:kankiler buluşmuşZippy demiş ki:Aynı okuldanız ^^![]()
He ya neydi o öyle hatta tmb'de bi çocuk vardı vitaminsiz,kıvırcık saçlı bak şimdi adını hatırlamıyorum acayip kıl oluyodum onaLemonade demiş ki:pis sayısalcıydı bunlar hiç sevmezdik birbirlerimizi![]()
Çözmek için mi?rahmetli31 demiş ki:Hazır sayılsal demişken bana bir matematik sorusu gönderin
121 miLordzek demiş ki:Eski zamanların birinde bir yumurta tüccarı lavuk varmış.
Yumurta toptancısına gidip bir miktar yumurta almak istemiş. Toptancı ona ne kadar yumurta istediğini sormuş.
O da cevaplamış:
- Hmm ne kadar yumurta istediğimi tam olarak bilmiyorum ama 100'den fazla olacağı kesin.
Yumurtalarımı ikişer ikişer satarsam bana bir yumurta kalsın
Yumurtalarımı üçer üçer satarsam gene bana bir yumurta kalsın.
Yumurtalarımı dörder dörder satınca da bana bir yumurta kalsın.
Beşer beşer, altışar altışar, yedişer yedişer, sekizer sekizer, dokuzar dokuzar, onar onar satsam da hep bana bir yumurta kalsın
Ama demiş onbirer onbirer satarsam bana yumurta kalmasına gerek yok!
Toptancı başlamış mal mal düşünmeye Sizce yumurtacı toptancıdan en az kaç yumurta almak istemiş?
sabaha kadar takılırsın al![]()
bilmiyorum ama aynltaynın çözemediği soru diyince ilk bu çıktı kesin yanlışMaddy demiş ki:121 miLordzek demiş ki:Eski zamanların birinde bir yumurta tüccarı lavuk varmış.
Yumurta toptancısına gidip bir miktar yumurta almak istemiş. Toptancı ona ne kadar yumurta istediğini sormuş.
O da cevaplamış:
- Hmm ne kadar yumurta istediğimi tam olarak bilmiyorum ama 100'den fazla olacağı kesin.
Yumurtalarımı ikişer ikişer satarsam bana bir yumurta kalsın
Yumurtalarımı üçer üçer satarsam gene bana bir yumurta kalsın.
Yumurtalarımı dörder dörder satınca da bana bir yumurta kalsın.
Beşer beşer, altışar altışar, yedişer yedişer, sekizer sekizer, dokuzar dokuzar, onar onar satsam da hep bana bir yumurta kalsın
Ama demiş onbirer onbirer satarsam bana yumurta kalmasına gerek yok!
Toptancı başlamış mal mal düşünmeye Sizce yumurtacı toptancıdan en az kaç yumurta almak istemiş?
sabaha kadar takılırsın al![]()
![]()
aynştayn bilemeiş diyorum bu 2521 diyoZippy demiş ki:2521 mi?