Geceleri uyumayan kuşların ismini(geceleri avlandığından) söyleyin
mesela baykuş vb.
mesela baykuş vb.
Aslında onu sırf fotoğrafını çekmek için yaptım sonrada içtim yokluk olunca gidiyor bir türlüAddicted demiş ki:shotta buzmu olurmuş ilk defa gördüm enteresan![]()
Seninle Kent Switch'e gecmistim simdi mentol dozunu iyice arttırdım Marlboro Blue Ice alıyorum denemelisinAddicted demiş ki:Viski candır![]()
![]()
asdgasdg iğrenç lanWax Whine demiş ki:Seninle Kent Switch'e gecmistim simdi mentol dozunu iyice arttırdım Marlboro Blue Ice alıyorum denemelisinAddicted demiş ki:Viski candır![]()
![]()
![]()
Benim Stoklar azalıyor elimde bunlar kaldı sadeceAddicted demiş ki:Alkolüm geldi tutmayın beni açıyorum koliyi![]()
![]()
O zaman soda yada redbull derim fazla kurcalamaya gerek yok süt şalgam falan kaliteyi düşürmeye gerek yokrahmetli31 demiş ki:hacı viskinin tadı yok ki acı sirke gibi birşey çöklata(çikolata bknz:bitter) ile içersin anca ya da tatlı birşeyler
hoş bir tadı var yanında atıştırmalıkla çok güzel oluyorAddicted demiş ki:baileys likör bro ısıtır kışın iyi gider![]()
jb pek sevmem amarahmetli31 demiş ki:JB yi bilirim bu arada byless diye bi içki vardı markası Byless idi üzerinde öyle yazıyordu yani tadı çikolata gibi birşeydi bilgisi olan?_
o kadar doldurulur mu tüm havası kaçtış su gibi koymuşAddicted demiş ki:jb pek sevmem amarahmetli31 demiş ki:JB yi bilirim bu arada byless diye bi içki vardı markası Byless idi üzerinde öyle yazıyordu yani tadı çikolata gibi birşeydi bilgisi olan?_![]()
![]()