Fazla türk filmi izleme evladım nuri alço gelir yoksa öper seni temizde çocuksun :D Viski+Redbull içiyosan ağzına kadar doldurucaksın bardağı kaçarı yok

Addicted demiş ki:
Fazla türk filmi izleme evladım nuri alço gelir yoksa öper seni temizde çocuksun :D Viski+Redbull içiyosan ağzına kadar doldurucaksın bardağı kaçarı yok
daha demin sek fiski denbaşka fiski içmem diyodun ondan şeyettirdim ben

bilgi için eyvallah hacı bizim arkadaşlar viski+damak dan sonra felan süt içiyorlar miğde+bağırsak felan için bu süt bizi ishal yapmasın ne dersiniz bizim arkiler bi sakıncası yok dedi ama ne dersiniz beyler?

Lordzek demiş ki:
Addicted demiş ki:
daha demin sek fiski denbaşka fiski içmem diyodun ondan şeyettirdim ben
jb viskinin köpek öldüreni sek içilmez :D Jack yada chivas içiyosan sek içiceksin ama

rahmetli31 demiş ki:
bilgi için eyvallah hacı bizim arkadaşlar viski+damak dan sonra felan süt içiyorlar miğde+bağırsak felan için bu süt bizi ishal yapmasın ne dersiniz bizim arkiler bi sakıncası yok dedi ama ne dersiniz beyler?
tıbbi atık olarak kaldırırlar hastaneye :mrgreen:

vodka rusların yerli içkisi mi beyler adamlar içini ısıtması için habire içerlerdi hatta rusyadaki bir markette videoda görmüştüm adamlar dizmişler hemde 200metrekare kadar göz hesabı ile yaptım genişlik 50cm vardır

rahmetli31 demiş ki:
vodka rusların yerli içkisi mi beyler adamlar içini ısıtması için habire içerlerdi hatta rusyadaki bir markette videoda görmüştüm adamlar dizmişler hemde 200metrekare kadar göz hesabı ile yaptım genişlik 50cm vardır
arkadaşımın üvey annesi rus :D Evde vodka yapıyo geçen bize yaptı aman allahım yok böyle bir şey :buddha: :buddha:

rahmetli31 demiş ki:
abi o değilde senin nicki napıcaz rahmetliosbir nedir :D

Yukarı Alt