30 dakikada bir dolduracağına 5 dakikada bir doldurmayı tercih ederim öyle içmeyeAddicted demiş ki:Başka türlü bitermi o koca şişe beyler
Ps:Onurcum gençler yeni yeni öğreniyo alışırlar![]()
![]()
daha demin sek fiski denbaşka fiski içmem diyodun ondan şeyettirdim benAddicted demiş ki:Fazla türk filmi izleme evladım nuri alço gelir yoksa öper seni temizde çocuksunViski+Redbull içiyosan ağzına kadar doldurucaksın bardağı kaçarı yok
jb viskinin köpek öldüreni sek içilmezLordzek demiş ki:daha demin sek fiski denbaşka fiski içmem diyodun ondan şeyettirdim benAddicted demiş ki:Fazla türk filmi izleme evladım nuri alço gelir yoksa öper seni temizde çocuksunViski+Redbull içiyosan ağzına kadar doldurucaksın bardağı kaçarı yok
tıbbi atık olarak kaldırırlar hastaneyerahmetli31 demiş ki:bilgi için eyvallah hacı bizim arkadaşlar viski+damak dan sonra felan süt içiyorlar miğde+bağırsak felan için bu süt bizi ishal yapmasın ne dersiniz bizim arkiler bi sakıncası yok dedi ama ne dersiniz beyler?
aydınlattın sağolrahmetli31 demiş ki:bu arada damak(bitter çikolatanın farklı bir versiyonu)
Bende şu dedelerin taktığından zannediyorum 2 saattirLordzek demiş ki:aydınlattın sağolrahmetli31 demiş ki:bu arada damak(bitter çikolatanın farklı bir versiyonu)![]()
Addicted demiş ki:Bende şu dedelerin taktığından zannediyorum 2 saattirLordzek demiş ki:aydınlattın sağolrahmetli31 demiş ki:bu arada damak(bitter çikolatanın farklı bir versiyonu)![]()
![]()
![]()
arkadaşımın üvey annesi rusrahmetli31 demiş ki:vodka rusların yerli içkisi mi beyler adamlar içini ısıtması için habire içerlerdi hatta rusyadaki bir markette videoda görmüştüm adamlar dizmişler hemde 200metrekare kadar göz hesabı ile yaptım genişlik 50cm vardır
abi o değilde senin nicki napıcaz rahmetliosbir nedirrahmetli31 demiş ki:vodka rusların yerli içkisi mi beyler adamlar içini ısıtması için habire içerlerdi hatta rusyadaki bir markette videoda görmüştüm adamlar dizmişler hemde 200metrekare kadar göz hesabı ile yaptım genişlik 50cm vardır