Dampyre
Buralıyım
ben çocuk olmuşum 
sevdim ama

sevdim ama

bende çocuğum ama senden büyüğüm WinkDampyrE demiş ki:ben çocuk olmuşum
sevdim ama![]()
evet ya nerede beni supernova (pet imin adı AnnaNova idi bir dönem) ile hemen kaynaştır maicimmmebri demiş ki:Up plz hadii ama nerde bizim hkayenn dwamıhmm
guild adı o yha Evil or Very Mad tmm mai sen ona annanova ac bide ebri yi de kullan 2mizinde gonlu olsun extrayla Razz auehauehaextraloob demiş ki:evet ya nerede beni supernova (pet imin adı AnnaNova idi bir dönem) ile hemen kaynaştır maicimmmebri demiş ki:Up plz hadii ama nerde bizim hkayenn dwamıhmm
![]()
Razz Razz Rolling Eyesextraloob demiş ki:eheheh ebri olsun canım sorunmu kızma kızma ebri gider uygundur![]()
![]()
canın saolsun yhaa napalım bekleriz Razzmai_mai demiş ki:.@erbi ve diğer dahil olmak isteyenler ;
valla en başta karakter tanıtımına koyduğum karakterleri bile hikayeye dahil edemedim daha , onun için başka karakter en az bir 10 - 15 bölüm katmam herhalde , kusura bakmayın çokta karışmasın istiyorum , bu çorbada değil ama başka çorbalar da sizin de tuzunuz olacaktır , garanti veriyorum![]()
hacım sana bir önlü arkalı kapak yaparım ps king nasıl olur aklın gider ve gelir elimi öptürür biyad et mai dedirtirim ihihihii rhat ol güzelim muhteşem bir kapak yaparız senden feyzleri alırım ben extrabeermai_mai demiş ki:Beyler gerçekten çok üzgünüm kusura bakmayın , ilginiz için çok teşekkür ederim .2 haftadır vizeler ile cebelleşiyorum yarın ekoloji var ondan sonraki günde fizyoloji onları atlatayım geriye pek birşey kalmayacak , haftasonu şöyle 4-5 bölüm uzunluğunda special bir bölüm geliyor , merak etmeyin .
@erbi ve diğer dahil olmak isteyenler ;
valla en başta karakter tanıtımına koyduğum karakterleri bile hikayeye dahil edemedim daha , onun için başka karakter en az bir 10 - 15 bölüm katmam herhalde , kusura bakmayın çokta karışmasın istiyorum , bu çorbada değil ama başka çorbalar da sizin de tuzunuz olacaktır , garanti veriyorum![]()
@extra ve diğer ps ciler ;
beyler harbiden şöyle deli bir kapak hazırlasanız süper olur , eğer benim fikrimi alacak olursanız ana karakterlerin resimleri olsun şöyle hollywood afişleri tarzında mesela zardock un etrafında zincirler dönsün , ondan sonracığıma extra nın elinde şöyle ortaçağ işi bir silah olsun , mai nin eline kırbaç verinprodigy child ortada olsun yerden yükselmiş kendinden geçmiş bir şekilde onun arkasında da siyah şeytanımsı bir silüet olsun (niahaahha koptum uleynn
) vaktim olursa ben bu dediklerimin hepsinin metaryellerini hazırlarım benim resim arşivinden , güveniyorum sana ps king
![]()
Sensei derim , biyad ederim , önünde diz çökerim , elini öperim hacı ; sana güvenim tam zaten .hacım sana bir önlü arkalı kapak yaparım ps king nasıl olur aklın gider ve gelir elimi öptürür biyad et mai dedirtirim ihihihii rahat ol güzelim muhteşem bir kapak yaparız senden feyzleri alırım ben extrabeer
böyle bi yarısmada 1. olmak isterdim 5dvd cizgi filmmm seyret seyret bitmez W Shocked Wmai_mai demiş ki:Hacı dediğim gibi ödül sorun değil benim arşiv zaten sınırsız , ben de olmayanı da bulurum en kalitelisinden çekerim o sorun değil .Sen ayarla görseli aç konuyu .Sorulara konuda cevap veririz .
işte birinciye 5 dvd (20 gb a yakın ediyor)
ikinciye 3 dvd (12 gb filan)
üçüncüye 2 dvd (8 gb filan) ,
İstedikleri anime serisini ya da anime filmi çekerim , ne arzu ederseler anime serileri 25 + / 50 + / 70 + bölüm oluyorlar genellikle 25 bölümlük bir anime avi formatında ortalama 5-5,5 gb oluyor tabiki rmvb formatında isterseler bu rakam 2 gb a kadar düşüyor , kısaca kaliteli ama az anime ya da daha az kaliteli sadece real media da oynayan çok sayıda anime , ona kazanan karar verir nasıl isterse öyle ayarlarım .
(bleach , naruto ,one piece , gundam , dragon ball , pokemon bunlar istisnalar bunlar 200 bölümden fazla hemen hemen hepsi)
sen oraya birinciye kendi seçeceği animelerle dolu 5 dvd
ikinciye 3 dvd üçüncüye 2 dvd yaz en doğrusu olur , yarışma sonuçlandıktan sonra ben kim neyi istiyorsa sığdırıp tıkıştırıp evine kargo ile yollayacağım tüm masraflar bana ait ,