extraloob demiş ki:
ebri demiş ki:
Up plz hadii ama nerde bizim hkayenn dwamı :lolmuch: hmm
evet ya nerede beni supernova (pet imin adı AnnaNova idi bir dönem) ile hemen kaynaştır maicimmm :lolmuch:
guild adı o yha Evil or Very Mad tmm mai sen ona annanova ac bide ebri yi de kullan 2mizinde gonlu olsun extrayla Razz auehaueha

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
eheheh ebri olsun canım sorunmu kızma kızma ebri gider uygundur :lolmuch: :mrgreen:

Wicked

Game Designer
beni de alıp evire çevire ne hale sokarsan sok espiriyi severm hemde çooook =))

bu arada gzl olmş ya beni de eklersen sevinirim

etimde senin kemiimde :lol:=) :lolmuch:

Beyler gerçekten çok üzgünüm kusura bakmayın , ilginiz için çok teşekkür ederim .2 haftadır vizeler ile cebelleşiyorum yarın ekoloji var ondan sonraki günde fizyoloji onları atlatayım geriye pek birşey kalmayacak , haftasonu şöyle 4-5 bölüm uzunluğunda special bir bölüm geliyor , merak etmeyin .

@erbi ve diğer dahil olmak isteyenler ;
valla en başta karakter tanıtımına koyduğum karakterleri bile hikayeye dahil edemedim daha , onun için başka karakter en az bir 10 - 15 bölüm katmam herhalde , kusura bakmayın çokta karışmasın istiyorum , bu çorbada değil ama başka çorbalar da sizin de tuzunuz olacaktır , garanti veriyorum :mrgreen:

@extra ve diğer ps ciler ;
beyler harbiden şöyle deli bir kapak hazırlasanız süper olur , eğer benim fikrimi alacak olursanız ana karakterlerin resimleri olsun şöyle hollywood afişleri tarzında mesela zardock un etrafında zincirler dönsün , ondan sonracığıma extra nın elinde şöyle ortaçağ işi bir silah olsun , mai nin eline kırbaç verin :lolmuch: prodigy child ortada olsun yerden yükselmiş kendinden geçmiş bir şekilde onun arkasında da siyah şeytanımsı bir silüet olsun (niahaahha koptum uleynn :lolmuch: ) vaktim olursa ben bu dediklerimin hepsinin metaryellerini hazırlarım benim resim arşivinden , güveniyorum sana ps king :mrgreen:

mai_mai demiş ki:
.@erbi ve diğer dahil olmak isteyenler ;
valla en başta karakter tanıtımına koyduğum karakterleri bile hikayeye dahil edemedim daha , onun için başka karakter en az bir 10 - 15 bölüm katmam herhalde , kusura bakmayın çokta karışmasın istiyorum , bu çorbada değil ama başka çorbalar da sizin de tuzunuz olacaktır , garanti veriyorum :mrgreen:
canın saolsun yhaa napalım bekleriz Razz :lol: sen dwamını getirde :lolmuch:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
mai_mai demiş ki:
Beyler gerçekten çok üzgünüm kusura bakmayın , ilginiz için çok teşekkür ederim .2 haftadır vizeler ile cebelleşiyorum yarın ekoloji var ondan sonraki günde fizyoloji onları atlatayım geriye pek birşey kalmayacak , haftasonu şöyle 4-5 bölüm uzunluğunda special bir bölüm geliyor , merak etmeyin .

@erbi ve diğer dahil olmak isteyenler ;

@extra ve diğer ps ciler ;
beyler harbiden şöyle deli bir kapak hazırlasanız süper olur , eğer benim fikrimi alacak olursanız ana karakterlerin resimleri olsun şöyle hollywood afişleri tarzında mesela zardock un etrafında zincirler dönsün , ondan sonracığıma extra nın elinde şöyle ortaçağ işi bir silah olsun , mai nin eline kırbaç verin :lolmuch: prodigy child ortada olsun yerden yükselmiş kendinden geçmiş bir şekilde onun arkasında da siyah şeytanımsı bir silüet olsun (niahaahha koptum uleynn :lolmuch: ) vaktim olursa ben bu dediklerimin hepsinin metaryellerini hazırlarım benim resim arşivinden , güveniyorum sana ps king :mrgreen:
hacım sana bir önlü arkalı kapak yaparım ps king nasıl olur aklın gider ve gelir elimi öptürür biyad et mai dedirtirim ihihihii rhat ol güzelim muhteşem bir kapak yaparız senden feyzleri alırım ben extrabeer

hacım sana bir önlü arkalı kapak yaparım ps king nasıl olur aklın gider ve gelir elimi öptürür biyad et mai dedirtirim ihihihii rahat ol güzelim muhteşem bir kapak yaparız senden feyzleri alırım ben extrabeer
Sensei derim , biyad ederim , önünde diz çökerim , elini öperim hacı ; sana güvenim tam zaten .

Hacı ben de forumda bir geleneksel extraloob yarışması başlatmak istiyorum ,

1. geleneksel extraloob anime güzeli yarışması

katılım kolay herkes kendi anime güzelinin resmini koyacak , ilk sayfada güzelleri toplayacağız ve forumun geri kalanın oylamasına açacağız en çok ilk üç oyu alan güzellerin sahiplerine ödülleri benden .
1. ye istediği 5 anime serisi ya da filmi yüksek kalitede dvd ye çekip evine kargo ile yollayacağım
2. ye istediği 3 anime serisi .........................................
3. ye istediği 2 anime serisi .........................................

onayını bekliyorum popcorn

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hemen hacım hemen en güzel animeyi de ben koyarım ilk üç de yerim var hacım hazırla dvd lerimi Razz

sen ödülleri bana pm at ben hemen sana bir görsel yapayım Wink

Hacı dediğim gibi ödül sorun değil benim arşiv zaten sınırsız , ben de olmayanı da bulurum en kalitelisinden çekerim o sorun değil .Sen ayarla görseli aç konuyu .Sorulara konuda cevap veririz .

işte birinciye 5 dvd (20 gb a yakın ediyor)
ikinciye 3 dvd (12 gb filan)
üçüncüye 2 dvd (8 gb filan) ,
İstedikleri anime serisini ya da anime filmi çekerim , ne arzu ederseler anime serileri 25 + / 50 + / 70 + bölüm oluyorlar genellikle 25 bölümlük bir anime avi formatında ortalama 5-5,5 gb oluyor tabiki rmvb formatında isterseler bu rakam 2 gb a kadar düşüyor , kısaca kaliteli ama az anime ya da daha az kaliteli sadece real media da oynayan çok sayıda anime , ona kazanan karar verir nasıl isterse öyle ayarlarım .
(bleach , naruto ,one piece , gundam , dragon ball , pokemon bunlar istisnalar bunlar 200 bölümden fazla hemen hemen hepsi)

sen oraya birinciye kendi seçeceği animelerle dolu 5 dvd
ikinciye 3 dvd üçüncüye 2 dvd yaz en doğrusu olur , yarışma sonuçlandıktan sonra ben kim neyi istiyorsa sığdırıp tıkıştırıp evine kargo ile yollayacağım tüm masraflar bana ait ,

mai_mai demiş ki:
Hacı dediğim gibi ödül sorun değil benim arşiv zaten sınırsız , ben de olmayanı da bulurum en kalitelisinden çekerim o sorun değil .Sen ayarla görseli aç konuyu .Sorulara konuda cevap veririz .

işte birinciye 5 dvd (20 gb a yakın ediyor)
ikinciye 3 dvd (12 gb filan)
üçüncüye 2 dvd (8 gb filan) ,
İstedikleri anime serisini ya da anime filmi çekerim , ne arzu ederseler anime serileri 25 + / 50 + / 70 + bölüm oluyorlar genellikle 25 bölümlük bir anime avi formatında ortalama 5-5,5 gb oluyor tabiki rmvb formatında isterseler bu rakam 2 gb a kadar düşüyor , kısaca kaliteli ama az anime ya da daha az kaliteli sadece real media da oynayan çok sayıda anime , ona kazanan karar verir nasıl isterse öyle ayarlarım .
(bleach , naruto ,one piece , gundam , dragon ball , pokemon bunlar istisnalar bunlar 200 bölümden fazla hemen hemen hepsi)

sen oraya birinciye kendi seçeceği animelerle dolu 5 dvd
ikinciye 3 dvd üçüncüye 2 dvd yaz en doğrusu olur , yarışma sonuçlandıktan sonra ben kim neyi istiyorsa sığdırıp tıkıştırıp evine kargo ile yollayacağım tüm masraflar bana ait ,
böyle bi yarısmada 1. olmak isterdim 5dvd cizgi filmmm seyret seyret bitmez W Shocked W :lol::D böyle yarısma yapın beni birinci yapın :mrgreen:

Şeytan Kodları No 5 : What the Fc.k That Sh.t

Mai nin dairesi saat : 03:46
Mai gözlerini araladı , dudağı patlamıştı . Acıyla yüzünü buruşturdu galiba burnu kırılmıştı , hayvan herif .Başını kaldırdı , kollarından ve bacakların zincirlenmişti ama nasıl ? Zincirler boşlukta duruyorlardı , başladıkları yerler ise simsiyahtı sanki başka bir boyuttan geliyorlardı . Öksürdü , yere kan tükürdü . Gözleriyle odayı taradı , boştu .Zardock barın arkasından , elinde bir şişe scotch ile doğruldu .

-Seni .rospu çocuğu o benim en değerli viskim .
-Oh güzel bayan demek uyandınız , bende gösteriyi kaçıracaksınız diye korkuyordum .
-Çocuğa ne yaptın pislik ?
-Şimdilik hiçbir şey , eh davetliler gelmeden gösteriye başlamak kabalık olacaktır .
-Çöz beni aşağılık herif , eğer çocuğa … eğer çocuğa dokunursan … seni ,
-Ne yaparsınız miss Mai ? Lütfen söyleyin .

Zincirler Mai nin vücudunu daha sıkı sardı , Mai en alttaki iki kaburgasının kırıldığına emindi . Zardock çocuğun odasına yöneldi ,kapı kolunu çeviriyordu ki aynı anda birden çok şey oldu . Çocuk birden Mai nin yanında belirdi , Zardock arkasını döndü , parmaklarını şıklattı , zincirden bir mızrak çocuğa doğru uçuyordu , odanın pencereleri patladı ve içerisi bir anda sularla doldu ama mızrak çok hızlıydı , çocuğun sırtını parçaladı , Mai nin göğsüne saplandı .Çocuk gülümsüyordu .
Mai nin saçları sanki kuvvetli bir rüzgara tutulmuş gibi savruluyordu . Eh ölümün hep ateş gibi olacağını onu yakıp kavuracağını düşünmüştü ama bu serindi hatta rahatlatıcıydı , güzel bir histi .Gözyaşlarını tutamadı titriyordu , insan öldüğü zaman dünyevi şeylerde ölmeli diye düşünmüştü ama belli ki yine yanılıyordu . Zavallı çocuk , Mai ye sıkı sıkı sarılmıştı bırakmıyordu , acaba o da mı ölmüştü , ne yazık . Mai nin ayakları zemine bastı , ağırlığını taşıyamadı dizlerinin üzerine düştü .Çocuk yanı başında yerde baygın yatıyordu , kafasını kaldırdı , ışıklı bir tabela tepesinde rüzgarda sallanıyordu .Önündeki ahşap kapı açıldı ; dışarı iri yarı , orta yaşlı bir adam çıktı . Çocuğu bir battaniyeye sardı kucağına aldı ve içeri girdi . Mai nin karşı koyacak gücü yoktu , ağlıyordu .Adam geri döndü .Mai nin üstüne bir battaniye attı , omzuna girdi onu da içeri taşıdı . Sıra sıra masaların yanından geçip arkadaki bir odaya geçtiler . Mai yi bir döşeğe yatırdı karşındaki yatakta çocuk yatıyordu .Daha fazla direnemedi ve göz kapakları kapandı .Güvendeydiler , yaşıyorlardı .

Xem izmaritin üzerine bastı , nefesini saldı . Ağzından çıkan dumanla birlikte bütün limanı gri bir sis kapladı . Yavaşça nereye gittiğini bilmiyormuş gibi ilerliyordu . Sudan nefret eden bir şeytanın limanlarda ne işi olurdu ki . Zelb in aklından ne geçiyordu niye hala hamlesini yapmamıştı , planı neydi ? Sırf çocuğa ulaşmak için bütün bir kasabayı yok etmiş , herkesi öldürmüştü . Garipti hem de çok garip , Xem in bildiği kadarıyla Zelb in çocuğa canlı ihtiyacı vardı ama yaptıkları bunu doğrulamıyordu .Sank i Zelb korkuyordu Dünya da gezinen en yaşlı ve korkusuz tek yaratık Ufak bir çocuktan korkuyordu . Hayır , ufak bir çocuk değildi , her şeye son verebilecek bir çocuktu , insanlığa , yaşama , Dünya ya hatta belki de … Zelb e evet bu olmalıydı . Zelb çocuğun gücünü salmak istemiyordu , çemberin kırılması bu sefer Zelb in sonu olacaktı , niye daha önceden fark etmemişti ve şimdide bir tuzağın ortasına kendi isteği ile çekiliyordu . Hayır , burada olmamalıydı , çocuğu korumalı , geri dönmeliydi . Sis açılmaya başladı . İki karanlık siluet gecenin karanlığında yavaş yavaş belirdi …

5. bölüm geldi , 6 - 7 de yakında gelir , umarım beğenirsiniz bundan sonra ki bölümü biraz uzun yazayım bari bu kısa olmuş popcorn hadi watch watch

SonSAHNE

Bilgiliyim
zuha süper olmuş. mükemmelsin. bu bölümü çok bekledik :lol: Devamı seri olsun pls.. Şaka bi yana ne zaman müsait olursan yazabilirsin Zorla yazırmıyoruz neticede. Bu hikayeden daha önemli işlerin var Wink

Yukarı Alt