Şeytan Kodları 4 : A Hot Kiss
Beşiktaş , mai nin apartman dairesi , saat 02:35
- Öncelikle Xem in gerçekten nerede olduğunu bilmiyor musun ?
- Bilmem mi gerekiyor ?
- Anlıyorum , sana karşı açık olmadıkça bir şey öğrenemeyeceğim .
- Beni buraya Xem çağırmadı , kendi isteğim ile geldim .Xem in neyi planladığını ve nerede olduğunu bilmiyorum .Bildiğim tek bir şey var ...
- Biraz daha likör , susmayın devam edin lütfen ,
- Yaratılış efsanesinde anlatılanları bilir misiniz bayan Mai ?
- Sanırım sizin ağzınızdan dinlemek heyecan verici olacaktır .
- Anlıyorum en başından başlamak gerekirse ... (*)
- Yani sen bu hikayeye inanıyorsun ve şu instant meleklerinden birisin ...
- Sanırım şeytan demek daha doğru olur ,
Odada bu sözleri takip eden soğuk bir rüzgar esti , Mai aralarındaki sehpayı tekmeledi , Zardock son anda kendini yana attı ama Mai çoktan odayı baştan başa geçip silahına ulaşmıştı , Zardock hiçte korkmuşa benzemiyordu hatta sahnenin tadını çıkardığı söylenebilirdi . Mai nin bornozu yere düşmüş , damarlarında dolaşan andrenalin ile göğüs uçları dikleşmişti , sahnenin mükemmelliğini bozan tek şey elinde tuttuğu uziydi .Mai tetiğe yavaşça dokundu , hafif ama etkili bir silahtı . Zardock un biraz önce oturduğu kanepenin parçaları havada uçuşuyordu , Mai neden bütün kibar erkeklerin etrafından yok olduklarını şimdi daha iyi anlıyordu , bir süreliğine çocukla birlikte yok olmalıydılar ; eh bu deli saçması hikayeye inanan başka kaçıklar olma ihtimali vardı . Döşemede yatan Zardock a bakmamak için arkasını döndü .Tam suratının ortasına çelik gibi bir yumruk yedi , havada tam bir takla attıktan sonra karşı duvara çarpıp kendinden geçti ...
Lilium , saat 01:46
-Black paradise ...
-Üzgünüm hanım efendi , gece yarısından sonra kokteyl servisi yapmıyoruz ,
-O zaman duble iskoç buz koymayın .
-Hemen efendim ...
-Burası her zaman böyle sakin midir ?
-Şaka yapıyorsunuz herhalde bu gece buraya girebildiğinize göre özel gecelerden haberiniz vardır .
-Evet hatta bu gecekini ben organize ediyorum .
-Çok affedersiniz Extra beyin konuğu olduğunuzu bilmiyordum ... Buyrun viskiniz .
-Extra nın şu an nerede olduğunu bilmiyorsundur , değil mi ?
-İşte şurada hanım efendi , köşede beyaz takım elbiseli .
-Teşekkürler , şovun tadını çıkarmayı unutma ,
_______
- Extraaa darling , ¿Cómo estás? **
- Scrame darling bien , excelente ,süper *** seni hangi rüzgar attı buraya , aman Tanrım hiç değişmemişsin .
- İş gezisi diyelim , eee neler yapıyorsun , burayı işlettiğini söylediler .
- Evet artık daha sakin bir hayat sürüyorum , bunların sana ne kadar yakıştığını unutmuşum , deriler hala ilgini çekiyor sanırım , eğer İstanbul da bir süre daha kalacaksan daireme gelmesin güzelim evimde müthiş bir koleksiyon seni bekliyor .
- O kadar kalacağımı sanmıyorum , şovun tadını çıkar tatlım , iyi eğlenceler .
Arkasını döndü ve çıkışa doğru ilerledi , Extra arkasından bakıyordu .Sarı saçlarını kısa kesmiş kızıla boyamıştı , neredeyse onu tanıyamayacaktı , Extra içini çekti , şanslı gecesiydi , gülümsedi ve önünde süzülen fıstığın şekilli kalçalarına baktı ; bir şeyler demeliydi , bu fırsatı kaçıramazdı .
- Hey o benim lafımdı , nereye gidiyorsun bir iki saate işim bitmiş olur tatlım ...
Scrame arkasını döndü , kısa saçlarını savurdu Extra ya yaklaştı , dudaklarına yapıştı , aman Tanrım ne ateşli bir hatundu Extra nın dizleri titredi , Scrame Extra nın telefon zannettiği ufak bir şeyi eline tutuşturdu .Arkasına bile bakmadan mekandan çıktı , Extra birkaç saniye öpücüğün sıcaklığıyla olduğu yerde sallandı , telefona baktı ama telefon değildi .Ufak bir ekrandı ve geriye sayıyordu ...7...6...5...4...
...kiss
...kiss
...kiss
Seni aşağılık fahişe ... BOMMM
* Sizleri Zardock un hikayesi ile sıkmayacağım ama Zardock un yaratılış hikayesi dediği efsane aslında Dünya nın yıkılışını anlatmaktadır ; Dünya cehennem ve cennet arasında bulunmaktadır , insanların bildiği zaman kavramı ile tam karşılığı olmamak ile birlikte her 54 yılda bir Dünya Cennet ’in kapılarına dokunduğunda bir pro instant doğar ; bu doğumdan 12 yıl sonra Dünya Cehennemin kapılarına dokunur , bu dokunuşta Zelb denen Cehennemin efendisini uykusundan uyandırır ve kızıl bir Ay doğar .Eğer Zelb kızıl ay ölene kadar prodigy i ele geçirip gücünü serbest bırakırsa Dünya yıkımını yaşayıp yeniden doğacaktır , eğer Zelb kızıl ay ölene kadar gücü serbest bırakamazsa herşey olağan haline dönecektir ; Zelb uykusuna dönecek , hizmetindeki zincirlilerde bir sonraki kızıl aya kadar ya uykuya yatacaklardır ya da ölümlü hayatı seçip Dünya ’da yaşayacaklardır .Efsanenin bazı versiyonlarına göre zincirliler pro instantı koruyan meleklerdir , bazı versiyonlara göre de Zelb in pis işlerini yapan şeytanlardır .
** Extra tatlım , nasılsın ?
*** Scrame tatlım iyi , mükemmel ,süper .

kahvekeyfi popcorn

Rolling Eyes headbang2ft9 mucX hmm