SonSAHNE

Bilgiliyim
evet bu arada ilk rolümü almışım :lolmuch: ellerine sağlık valla süpersin benim adıma aşk mektubu yazarmısın :lol: kesin kızı ayarlarım :lolmuch:

İki haftadır uygulamalar ile cebelleşiyorum bundan sonraki iki haftada finaller ile güreş tutacağım siteye girip bir iki dakika bakıp çıkmaktan başka birşey yapamıyorum gecikmeler ve gecikecekler için özür diliyorum .

Beni kırmayıp anime bölümünü açan extra yı hayal kırıklığına uğrattığım için ondan özellikle af diliyorum okulu yoluna koyayım (yani bütün derslerden kaldığım kesinleşsin) anime bölümünü coşturacağım , hikayelere devam edeceğim , kusura bakmayın , bu konudan açıklama yapmayı uygun gördüm Rolling Eyes
mai_mai

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
canımsın güzelim ne demek sen her zaman gönlümüzdesin bölüm senin sorgusuz sualsiz :santa:

derslerinde başarılar dilerim umarım hepsinden AA alırsın ihihihih :lolmuch:

SonSAHNE

Bilgiliyim
mai_mai demiş ki:
İki haftadır uygulamalar ile cebelleşiyorum bundan sonraki iki haftada finaller ile güreş tutacağım siteye girip bir iki dakika bakıp çıkmaktan başka birşey yapamıyorum gecikmeler ve gecikecekler için özür diliyorum .

Beni kırmayıp anime bölümünü açan extra yı hayal kırıklığına uğrattığım için ondan özellikle af diliyorum okulu yoluna koyayım (yani bütün derslerden kaldığım kesinleşsin) anime bölümünü coşturacağım , hikayelere devam edeceğim , kusura bakmayın , bu konudan açıklama yapmayı uygun gördüm Rolling Eyes
mai_mai

kolay gelsin mai cim valla senin işinde zor sen şu derslerden kurtulda bize yine hikayeler yazarsın mucX :lolmuch:

mai_mai demiş ki:
Xem :-Resim Silinmiş.Mai nin patron , En eski zincirenmişlerden biri , orta çağ fransasında doğduğunu biliyoruz ; yeryüzünde kullanılan dillerin neredeyse hepsinde uzman , kullandığı metaryel rüzgar . Yer altında bilinen (Zelb in verdiği ) isimle çığlıkların efendisi ; Zelb e karşı neden savaştığını bilmiyoruz .

Zardock :-Resim Silinmiş.Eskiden Xem için çalışmış o da eski bir zincirlenmiş , tam bir beyfendi , ingiliz aksanı ile konuşuyor inkar etsede mai den hoşlanıyor ; kullandığı metaryel zincirler .

Extra:-Resim Silinmiş.O da eskiden Xem için çalışmış sürekli aktif olmasada hala piyasada ; İstanbul da ve Dünya da dönen bütün pis işler ilk onun kulağına çalınır , bütün bilgiler ilk ona ulaşır . Eski zincirlenmişlerden biridir , İngiliz edebiyatına ve İtalyan mutfağına düşkündür .Metaryal olarak bütün enerji dalgalarını belli oranlarda kullanabilir , ilüzyon ve hipnoz özel yetenekleridir . İstanbul un gözde gece mekanı Lilium da müdürlük yapmaktadır .

Ronin:-Resim Silinmiş.Android , epey bir örgütle bağlantısı var , Eski bir model , diplomatik pazarlık işleri için tasarlanmış çoğu insandan daha duygusal , silah koleksiyoncusu , avrupa birliği 4. dünya savaşını kaybettiği günden beri çeşitli kuruluşlarda çalışmış ama son yarım yüzyıldır kartlarını xem için oynuyor.

Jigsaw:-Resim Silinmiş.meyhaneci , bir zincirlenmiş olmamasına rağmen metaryel olarak suyun bütün formlarını kullanabiliyor , Xem e büyük bir sadaket ile bağlı küçükken kendisini Xem in büyüttüğü dışında birşey bilmiyoruz .

Efendi:-Resim Silinmiş.Efendi :Gezgin bir sihirbaz , eski zincirlenmişlerden , kendisini ileride göreceğimizden eminim metaryeli tam olarak belirgin değil her türlü eşyayı kullanıp patlayıcıya dönüştürebiliyor favori nesnesi iskambil kağıtları .

Dampyre:-Resim Silinmiş.Bu dönemin yeni İnstant Prodigy si , mai ona supi diyor , güçlerinin tam olarak ne olduğunu kendisi bile bilmiyor , daha kendini hiç göstermedi , Xem onu korumaya çalışıyor ; Zelb de ele geçirmeye . Bütün sa vaşlar onun etrafında dönüyor , Çilekli süte bayılıyor onun dışında da birşey yiyip içmiyor .

Scrame :-Resim Silinmiş.Kendisini ilk defa Lilium u havaya uçururken görüyoruz , extra nın eski sevgilisi .Lilium u yerle bir etme sebebi olarak extra nın ayrılırken en seviği dantelli tangasını çalması olduğunu iddia ediyor. Dr.Noo nun çalıştığı örgüt için çalışıyor .Tam bir afet , lükse düşkün , pahallı parfümler ve ufak silahlar ilgi alanı .

Sagopa:-Resim Silinmiş.Otto ile aynı anda Zelb e katıldılılar sakin bir yapısı var pek konuşmaz , Zelb le iyi anlaşıyor çünkü öldürme içgüdüsünü Zelb in anladığını sanıyor , kullandığı metaryel gölgeler .

Son:-Resim Silinmiş.Mai nin küçük kardeşi , ablasının bir kreşte çalıştığını sanıyor , yatılı bir lisede okuyor .Hocalar gerizekalı olduğunu sanıyorlar ama aslında bir dahi , borsadan kazandığı (Türkiye nin iç borç açığını kapayabilecek ) küçük bir servete sahip . Ağır silah koleksiyoncusu , tam bir psikopat .

Mai:-Resim Silinmiş. yorum ya da hakkında herhangi bir bilgi yok.

Last_OTTO : Zelb in son zincirlediklerinden biri , metaryeli bitkiler , dengesz bir yapısı var .

Beijo : Efendinin yardımcısı yetenekli bir ip cambazı , tam bir değerli taş delisi ; kızıl kedi lakabı ile tanınan dünyaca ünlü bir mücevher hırsızı.

Dr.Noo : Tam bir kaçık bilim adamı , instant ı kendi araştırmaları için istiyor , kendisini Çin-Amerikan ortak cumhuriyeti destekliyor.

Fotosu eksik kalanları da en kısa sürede tamamlamak dileği ile :mrgreen:
dR_Noo deil NooB :mrgreen: Geçen sene sölemiştim hala böle Razz :santa:
Mai bide kaçık bi foto istirham edicem :mrgreen: mucX

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
mert5100 - Resim Silinmiş.
Mahsum görünmesine rağmen hıyarın tekidir. :mrgreen: İşi gücü karı kız. :mrgreen: Hep psikopatlık yapar bayramlarda el öpmez direk bebelerin şekerlerini tehditle alır yani anlıyacağınız gevurun teki :mrgreen:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Şeytan Kodları No 8 : Buzsuz Rakı , Sek Acı ...

Çok boşladım konuyu ama mağlumunuz final haftaları şimdide tatile gideceğim gerçekten bu hikayenin sonunu getiremediklerimden olmasını istemiyorum ; onun için gitmeden 8. bölümüde yazayım dedim , şu an çok uykum var ama bişeyler yazabilecek miyim bakalım Rolling Eyes

Wicked

Game Designer
mai_mai demiş ki:
Şeytan Kodları No 8 : Buzsuz Rakı , Sek Acı ...

Çok boşladım konuyu ama mağlumunuz final haftaları şimdide tatile gideceğim gerçekten bu hikayenin sonunu getiremediklerimden olmasını istemiyorum ; onun için gitmeden 8. bölümüde yazayım dedim , şu an çok uykum var ama bişeyler yazabilecek miyim bakalım Rolling Eyes

maii öncekinde ben solemştm benide yaz die yamamıssın ask olsn -.-

bari bunda yaz
Rolling Eyes

Sanırım hikayenin sonu gelmiyicek :) gelirse bende burdayım kullan beni bebeğim xD Her türlü role razıyım yeterki bende buluniyim xP Nede olsa bir hikaye...Ama çok güzel bir hikaye 8O

Yukarı Alt