Şeytan Kodları No 7 : Extra illusionist ... Son boomer ... Ronin Mustang sprinter
3 ...Kiss... 2... Kiss... 1... Kiss...
...My Ass
Xem in vücudunu saran sarmaşıklar birden gevşedi , neler olduğunu tam olarak göremiyordu ; bir gözü şişip tamamen kapanmıştı diğeri ise alnından akan kanlarla yıkanıyordu .Omzunda çelik gibi bir el hissetti ... Ronin ...
Ronin tek hamlede Xem i omzuna attı , insan üstü bir hızla kargaşadan uzaklışıyorlardı ama karanlık gölgeler ve umutsuzluk hissi peşlerini bırakmıyordu . Onun gücü bu diye düşündü Xem , evet şu kendine Sagopa diyen pisliğin gücü bu olmalıydı ; ne kadar uzağa kaçsalar takip edecekti ; karanlıkta gölgelerin arasında ... Dipsiz karanlıkta umutsuzca kaybolacaklardı . Karanlığa hükmediyordu , rüzgarın efendisi şimdi kendine uygun bir rakip bulmuştu , gölgelerin eli Sagopa peşini bırakmayacaktı en sonuna kadar ... Karanlık uçurumun dibine vurana kadar ...
Arkalarında patlamalar devam ediyordu , Ronin tek başına gelmemişti . Mai mi ? Bu kadar gürültüyü bir tek o çıkarabilirdi . Hayır ... Yardım etmeliydi , Mai onlarla baş edemezdi yeni zincirlenmişler Xem in hayallerinin ötesinde güçlüydüler . Zelb gerçekten korkuyor olmalıydı bir zincirlenmişe bu kadar güç bahşettiği görülmüş bir şey değildi .
X - Ronin , dur indir beni ... Geri dönmeliyiz ... Roninnnnn .
R - Kapa çeneni durduğum anda hiç bir çaremiz kalmaa ... AHHHHHHHHHHHHHHHHHH Seni piç kurusu çek ellerini Mustang ımdan .
S - Kıçını kurtaran birine biraz daha kibar davranman gerekmez mi ?
E - Ne oldu Ronin ? Aman Tanrım terminatörün yanmış haline benziyorsun ; neden gerçek patlayıcılar patlamadan uzaklaşmadın ?
X - Neler oluyo00 .....
E - Kapa çeneni Xem , Ronin ne oldu ?
R - İn arabamdan sümüklü velet , yemin ederim seni öldürürüm . O yaratıklardan birinin gücü beni durdurdu hangisi bilemiyorum ama hareket edemedim sanki o an ölecekmişim gibi hissettim .
S - Hah , robotların hisleri olmadığını zannediyordum , iyi de Extra nın ilizyonun farkına mı vardılar ? Biliyordum daha fazla patlayacıya ihtiyacım vardı , yeterince etkileyici olmadı .
R - Bilmiyorum ama o adamın hisleri yok tek isteği öldürmek , evet nereye gidiyoruz ?
S - Biraz daha oyalanırsan eşek cennetine gideceğimize eminim .
R - Bu bir Shelby Cobra Gt 500 , benim shelby im sadece sevildiğini hissedince gider onun için lanet çeneni kapa .
S - Senin bir kaçık olduğunu duymuştum ama arabanla sevişecek kadar sapık olduğunu bilmiyordum .
E - Jiggy e gitmeliyiz , Xem in yaraları ciddi gözüküyor ve senin de yeni bir yüze ihtiyacın var bu halin miğdemi bulandırıyor .
X - Hayır Mai yi bulmalıyız , çocuğa ulaşmalıyız ... Zelb onların peşinde .
E - R - ZELB Mİ ?
S - MAİ Mİ ?