Şeytan Kodları No 6 : Knock ... Smack ... Chop
Sis açılmaya başladı . İki karanlık siluet gecenin karanlığında yavaş yavaş belirdi …
Xem bir adım geri attı , lanet olsun , her şeyi çok geç fark etmişti çoktan tuzağın içine çekilmişti bile ; Zelb en başından beri burada değildi ; çocuğun peşinde olmalıydı , plan kesinlikle kendisini saf dışı bırakmaktı . Xem Zelb in varlığını hissetmiyordu ama gözünün önünde ona doğru yaklaşan ve niyetlerinin hiç dost canlısı olmadığına emin olduğu iki kişi vardı . Paniklememeliydi o rüzgarın efendisiydi , hala zamanında yetişebilirdi en azından umuyordu .
Karşısındakilerden biri durdu , diğeri şimdi görüş mesafesindeydi , kısa boylu biriydi , genç fakat hastalıklı duruyordu , alt çenesinde T şeklinde bir yara izi vardı ; gürültülü nefes alıyordu heyecanlıydı , korkutucu bir tipi vardı bu adam ölüm kokuyordu . Ağır , boğucu ve insanı umutsuzluğa iten bir şeyler vardı bu adamda sanki acılı bir ölüm gibiydi . Xem e neler oluyordu karşısındaki kim olursa olsun kendini kaybetmemliydi ; elinde olmadan bir adım daha geriledi ve o an rahatça hareket edemediğini fark etti . Diğeri durmamıştı sadece gerekli olan mesafedeydi ve ilk hamleyi yapan o olmuştu Xem in bacaklarını sarmaşıklar kaplamıştı ? Nasıl olur ? Kıpırdayamıyordu , çırpındı tüm gücünü kullandı , keskin rüzgarlar sarmaşıkları parçalıyordu ama yerlerinini topraktan fışkıran başka sarmaşıklar alıyordu ; Xem bir an için kurtulur gibi oluyor ama tekrar yakalanıyordu , durum her saniye daha kötüye gidiyordu , sarmaşıklar gövdesine kadar tırmandılar artık kollarını da rahat hareket ettiremiyordu . Diğeri yaklaşmaya devam etti , Xem in çaresizliğini büyük bir zevkle izliyordu , pis pis sırıttı , bir adam boyu mesafede Xem in önünde durdu .
- Vay vay vay , aptal olduğunu tahmin etmiştim ama kendinden çok başkaları için endişelenecek kadar aptal olduğunu tahmin etmemiştim çığlıkların efendisi …
- Yeni zincirlenmişler … pardon Zelb in yeni köpekleri , gecenin bu saatinde burada ne yapıyorsunuz yoksa sahibiniz sizi yeterince beslemiyor mu .
- Hahaha evet işte böyle aynen böyle , kışkırt beni , ölümü böyle kayıtsızca karşılayan insanlara bayılıyorum bakalım sonuna kadar bu kadar esprili olabilecek misin ?
- Asla çocuğu ele geçiremeyeceksiniz , Zelb korkuyor sizde korkuyorsunuz çünkü biliyorsunuz Zelb bu seferde beceremezse …
Sagopa ileri doğru bir adım attı , yumruğunu Xem in suratının ortasına yerleştirdi , Kendini kaybetmişti her sözünden sonra sağlam bir yumru patlatıyordu .
- Efendinin … adını … nasıl … pis … ağzına … alırsın … aşağılık … ölümlü
- Ahahaha belki farkında değilsin ama artık efendinde bir ölümlü ve yemin ederim ki onu cehennemin en dibine yollayacağım .
- Seni aşağılık … onun bunun … çocuğu .... bakalım .... ağzın..... yer..... değiştirdiğinde..... gülebilecek misin ???
Xem cevap veremedi çünkü neredeyse kendi kanı ile boğulacaktı , sarmaşıklar tüm vücudunu sarmıştı , kaburgaları birbiri ardına iğrenç bir sesle iç içe geçiyordu , nefes alamıyordu ve sagopa kendinden geçmiş bir biçimde hala suratını yumrukluyordu . Sagopa durdu ...
Bip ... bip ... bip ... Xem göremiyordu ama birşey Sagopanın ilgisini çekmişti , ekranı yanıp sönen bir cep telefonuydu
3 ...Kiss... 2... Kiss... 1... Kiss...
...My Ass
1 2 saat içinde 7. bölüm geliyor merak etmeyin öyle gerilimli yerde bırakmam
extrabeer