Şeytan Kodlar No 2 : İnstant Prodigy
- Ufaklık ben işe çıkıyorum ben ya da Xem dönene kadar bir yere kıpırdama tamam mı ?
- Iııııırghhh ... ıh
- Ah böyle üzgün durma beni de üzeceksin , makyajımın bozulmasını istemezsin değil mi , mai ablacık işe gidiyor artık uslu dur tamam mı ?
- Evil or Very Mad Arrow Mad (*seni aşağılık tekerlek çöz beni )
- Ağzın doluyken konuşmamalısın ufaklık yoksa mai ablanı sinirlendirebilirsin .
- Mai ne yaptığını sanıyorsun sana çocuğa göz kulak ol dedim , boğarcasına bağla demedim .
- Hıh ... Bunu o küçük şeytana söyle , ve evime de kapıdan gir benim bir özel hayatım var duvarlardan geçen birini görmek istemiyorum .
- Özel hayat mı ? Ne zamandan beri eve iş getiriyorsun , hahahaa .
- Ben dışarı çıkıyorum , dönüğümde gitmiş olursan seni öldürmek zorunda kalmam .
- Dönerken çocuğa yiyecek bir şeyler getir , unutma ok ?
İşte İstanbul a yağmur yağıyor yine , gece çöküyor . Mai köşeyi döndü , bir pubdan içeri girdi işte sapığı yine orada bekliyordu . Aslında bu gece çalışmayacaktı ama Xem tam da tatil gününde şu çocukla çıka gelmişti , bir şey diyemezdi güçlerini biliyordu ; zaten gerçek işinden olmak da istemiyordu , Xem bilgi toplamasını istemişti , biraz değişiklikten zarar gelmezdi bugün kimseyi öldürmesem de olur diye düşündü .Bilgi toplamanın en güzel yolu Aksaray dan aşağı arkadaşları bir bir ziyaret etmek olurdu , eh biraz eğlenceye hayır diyecek hali de yoktu . Xem ile işleri on yıldan fazladır telefondan yürütüyorlardı . O bilgileri yolluyor Mai de önce kurbanıyla bir gece geçiriyor , sabah olunca da arta kalanları poşetleyip yakındaki bir çöp tenekesine bırakıyordu . İşler böyle yürüyordu ama büyük bir şeylerin yaklaştığı belliydi bunu Xem in gözlerinden okuyabiliyordu .Acaba şu Zardock ta neyin nesiydi ? Xem eski bir dost demişti , sadece İstanbul a gelip gelmediğini öğrenmek istiyordu , iyi de bunun ne önemi vardı .
-Naber extra tatlım nasıl gidiyor ? Benim için yeni birşeylerin var mı ?
-Senin için her zaman bir şeylerim vardır bilirsin güzelim , ne dersin bu akşam bana gidelim mi ?
-Biliyorsun tatlım uzun ilişkilerin kadını değilim , üzerinden geçtikten sonra sabah senden geriye pek bir şey kalacağını zannetmiyorum onun için başka bir gece umarım ...
-Barmen bize iki tane blood eye margarita ...
-Oooo ne oldu bugünlerde kadın içkilerine mi merak sarmaya başladın ?
-Eh gece daha yeni başlıyor senle olduğumu düşünürsek de hafif başlamak iyi olacaktır .
-Extra bugünlerde hiç kulağına Zardock ismi çalındı mı ?
-Hmmm , çok tanıdık geliyor ; Neden soruyorsun ki ?
-Herhalde bana prodigy infant (mucize çocuk)hakkında bir şey bilmediğini söylemeyeceksin .
-Hadi mai benimle oyun oynama , sen beni en başa saklamazsın buraya gelmeden önce mutlaka bir iki bara daha uğramışsındır , çıkar ağzındaki baklayı .
-Xem geri geldi ; dediğine göre cehennem itleri artık bağlı değilmiş .
-Şaka yapıyorsun , aman tanrım bu bilgi milyonlar değerinde . Bu gecenin şanslı gecem olduğunu biliyordum .
-Sıra sende , söyle bakalım kimin nesi şu Zardock .
-Dediklerine göre fransız mafyasının tetikçiliğini yapıyormuş , şu kayseri olayından iki gün önce Türkiye ye giriş yapmış .Sanırım bu da senin şansız gecen .
-Neden ?
-Gerçekten bilmiyorsun değil mi , ahahaa şu Xem harbiden çok kurnaz bir ihtiyar . Xem için on yıldır çalışıyorsun değil mi ?
-Evet be adam ne biliyorsan söyle delirtme beni .
-Ahaha her şey tekrardan başlıyor , yaşasın gerçekten şanslı günümdeyim .
-Aletine takım çantan ile birlikte veda etmek istemiyorsan hızlı konuş .
-Eh belki söylemenin zamanı gelmiştir , Zardock eskiden Xem için çalışıyordu tıpkı benim gibi , gerçi ben hala çalışıyorum ama çok aktif değilim .
-Sen , sen Xem için mi çalışıyorsun ? İyi de nasıl olur ?
-Eh eskiden senin yerini Zardock dolduruyordu , ben arka plandaki isimdim genellikle bilgi toplar operasyonlara ender katılırdım .
-Nasıl olur ,anlamıyorum .
-Görünüşe bakılırsa ekip yeniden toplanıyor ama Xem zardock a pek güvenmiyor olsa gerek seni bilgi toplaman için yolladığına göre bizim bilmediğimiz birşeyler olmuş olmalı ya da hala olmakta .
-İçki için sağol extra eve dönmeliyim .
-Heeyyy daha yeni başlamıştık , hani bana gidecektik ... Öfff en azından bir öpücük verseydin .