Ellerine sağlık hacım ama ben güzele güzel demem kamasutravari olmadıkça :mrgreen:

Morwena

Buralıyım
Bende Aragorn (gerçi anlamam böyle şeylerden ama attık kafadan gidiyoz artık )

SonSAHNE

Bilgiliyim
zuhaah kendinizi kaptırmayın rolleri biz seçmicez :lol: mai seçicek herşeyi. :lol: hadi heyecanla bekliyorum :lol:

Şeytan Kodları No 1 : Karaköy Meyhanesi

Yer : İstanbul Karaköy de bir meyhane ...
Tarih : 4 şubat 2187 ...

-Söylentiler doğru mu , Zelb in tekrar ortaya çıktığı ?
-Bir kısmı .
-Nasıl yani bir kısmı , lanet olsun nereye gidiyorsun .
-Biraz hava almalıyım , yarın görüşürüz Xem .
-Bekle lanet herif ben artık eskisi kadar genç değilim ...Seni aşağılık android , yine kayboldu .

-Usta kapatıyoruz ..?
-Bana bir ufak daha getir , hesaba yaz ...
-Usta valla patron oyacak beni gözünü seveyim , kapatıyoruz .
-Len oğlum sen yeni misin burada , git getir benim ufağı .
-Abi patron ...
-Siktirtme lan patronunu , getir benim ufağı kitle kapıları git .

-Hadi lan it kalk , öde hesabını siktir git kapattık diyoruz sana ...
-Sen buranın yeni müdürü müsün ?
-Sanane lan ,
-Jiggy nerede , onu yolla bana ?
-Ulan bela mısın sen , arghhh kalbim ...

-Genç , nerede benim ufak , su getirmene gerek yok .
-Patron , patron neyin var , usta , usta gözünü seveyim kalk , USTAAAAA...
-Genç Jiggy i çağır bana , şu leşide gözümün önünden çek , manzarayı bozuyor.

-Lan oğlum bu devirde sağlam adam bulmak ne kadar zor bilmiyor musun nereden bulacağım şimdi ben yeni müdür ?
-Doldur be Jiggy , şu genci yaparsın olur biter ,
-Allah tan mekan boştu , niye geldim diye haber yollamıyorsun arkaya .
-Sittir lan yarım saattir bizi izliyordun , Ronin i gördün değil mi ? Kıyamet habercisi gibi ...
-Ne anlattı ?
-Sana anlattıklarından fazlasını değil .
-Doğru muymuş , cevap verdi mi ?
-Cevaptan çok soru verdi ama gerçekten yeniden cehennemin köpekleri serbest kalmış gibi görünüyor .
-Nereden yeryüzüne çıkmışlar acaba ?
-Kayserinin dört beş km uzağındaki bir kasabadan gibi gözüküyor , sağ kalan olmamış ufak bir çocuk dışında .
-Lanet Zelb bu sefer neyin peşinde acaba .
-Hiçbir fikrim yok ama köpekler zincirlerinden kurtulduysa yeni katılanlar kesinlikle olacaktır .
-Peki şu çocuk , şimdi neredeymiş ..?
-Şu an için söylememeyi tercih ederim , tazele jiggy ...
-Anlıyorum , peki sence çocuk şeyyy ... Buz ..?
-İki yüzyıldır birlikte içiyoruz hala buzsuz içtiğimi öğrenemedin mi , su da koyma ...
-Çocuk , gerçekten olabilir mi ?
-Bilmiyorum .

SonSAHNE

Bilgiliyim
süper olmuş çok çok süper :lol: benide koy bi ara :lol: şu ana kadarki roller güzel pls bende istiyorum zuhaha :lol: ama hakaten süper olmuş. bide isimler tanıdık olunca daha süper oluo. :lolmuch:

içinde bide ben olsaydım daha güzel olurdu ama :lolmuch:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
yıl 1400 lerde ingilterenin bol yagmurlu yeşilin her renginin olduğu minik ve eski bir kasabasında geçiyorsa beni de ekle herkesin dostu tanrıların tanrısı extra ahahahha beni de havaya soktun iyi mi :lolmuch: Razz :lolmuch: :mrgreen: :lol:

extraloob demiş ki:
yıl 1400 lerde ingilterenin bol yagmurlu yeşilin her renginin olduğu minik ve eski bir kasabasında geçiyorsa beni de ekle herkesin dostu tanrıların tanrısı extra ahahahha beni de havaya soktun iyi mi :lolmuch: Razz :lolmuch: :mrgreen: :lol:
okan abi v.2.0 çıktı programın :lol:

güzelmiş teşekkürler

Şeytan Kodlar No 2 : İnstant Prodigy

- Ufaklık ben işe çıkıyorum ben ya da Xem dönene kadar bir yere kıpırdama tamam mı ?
- Iııııırghhh ... ıh
- Ah böyle üzgün durma beni de üzeceksin , makyajımın bozulmasını istemezsin değil mi , mai ablacık işe gidiyor artık uslu dur tamam mı ?
- Evil or Very Mad Arrow Mad (*seni aşağılık tekerlek çöz beni )
- Ağzın doluyken konuşmamalısın ufaklık yoksa mai ablanı sinirlendirebilirsin .
- Mai ne yaptığını sanıyorsun sana çocuğa göz kulak ol dedim , boğarcasına bağla demedim .
- Hıh ... Bunu o küçük şeytana söyle , ve evime de kapıdan gir benim bir özel hayatım var duvarlardan geçen birini görmek istemiyorum .
- Özel hayat mı ? Ne zamandan beri eve iş getiriyorsun , hahahaa .
- Ben dışarı çıkıyorum , dönüğümde gitmiş olursan seni öldürmek zorunda kalmam .
- Dönerken çocuğa yiyecek bir şeyler getir , unutma ok ?

İşte İstanbul a yağmur yağıyor yine , gece çöküyor . Mai köşeyi döndü , bir pubdan içeri girdi işte sapığı yine orada bekliyordu . Aslında bu gece çalışmayacaktı ama Xem tam da tatil gününde şu çocukla çıka gelmişti , bir şey diyemezdi güçlerini biliyordu ; zaten gerçek işinden olmak da istemiyordu , Xem bilgi toplamasını istemişti , biraz değişiklikten zarar gelmezdi bugün kimseyi öldürmesem de olur diye düşündü .Bilgi toplamanın en güzel yolu Aksaray dan aşağı arkadaşları bir bir ziyaret etmek olurdu , eh biraz eğlenceye hayır diyecek hali de yoktu . Xem ile işleri on yıldan fazladır telefondan yürütüyorlardı . O bilgileri yolluyor Mai de önce kurbanıyla bir gece geçiriyor , sabah olunca da arta kalanları poşetleyip yakındaki bir çöp tenekesine bırakıyordu . İşler böyle yürüyordu ama büyük bir şeylerin yaklaştığı belliydi bunu Xem in gözlerinden okuyabiliyordu .Acaba şu Zardock ta neyin nesiydi ? Xem eski bir dost demişti , sadece İstanbul a gelip gelmediğini öğrenmek istiyordu , iyi de bunun ne önemi vardı .

-Naber extra tatlım nasıl gidiyor ? Benim için yeni birşeylerin var mı ?
-Senin için her zaman bir şeylerim vardır bilirsin güzelim , ne dersin bu akşam bana gidelim mi ?
-Biliyorsun tatlım uzun ilişkilerin kadını değilim , üzerinden geçtikten sonra sabah senden geriye pek bir şey kalacağını zannetmiyorum onun için başka bir gece umarım ...
-Barmen bize iki tane blood eye margarita ...
-Oooo ne oldu bugünlerde kadın içkilerine mi merak sarmaya başladın ?
-Eh gece daha yeni başlıyor senle olduğumu düşünürsek de hafif başlamak iyi olacaktır .
-Extra bugünlerde hiç kulağına Zardock ismi çalındı mı ?
-Hmmm , çok tanıdık geliyor ; Neden soruyorsun ki ?
-Herhalde bana prodigy infant (mucize çocuk)hakkında bir şey bilmediğini söylemeyeceksin .
-Hadi mai benimle oyun oynama , sen beni en başa saklamazsın buraya gelmeden önce mutlaka bir iki bara daha uğramışsındır , çıkar ağzındaki baklayı .
-Xem geri geldi ; dediğine göre cehennem itleri artık bağlı değilmiş .
-Şaka yapıyorsun , aman tanrım bu bilgi milyonlar değerinde . Bu gecenin şanslı gecem olduğunu biliyordum .
-Sıra sende , söyle bakalım kimin nesi şu Zardock .
-Dediklerine göre fransız mafyasının tetikçiliğini yapıyormuş , şu kayseri olayından iki gün önce Türkiye ye giriş yapmış .Sanırım bu da senin şansız gecen .
-Neden ?
-Gerçekten bilmiyorsun değil mi , ahahaa şu Xem harbiden çok kurnaz bir ihtiyar . Xem için on yıldır çalışıyorsun değil mi ?
-Evet be adam ne biliyorsan söyle delirtme beni .
-Ahaha her şey tekrardan başlıyor , yaşasın gerçekten şanslı günümdeyim .
-Aletine takım çantan ile birlikte veda etmek istemiyorsan hızlı konuş .
-Eh belki söylemenin zamanı gelmiştir , Zardock eskiden Xem için çalışıyordu tıpkı benim gibi , gerçi ben hala çalışıyorum ama çok aktif değilim .
-Sen , sen Xem için mi çalışıyorsun ? İyi de nasıl olur ?
-Eh eskiden senin yerini Zardock dolduruyordu , ben arka plandaki isimdim genellikle bilgi toplar operasyonlara ender katılırdım .
-Nasıl olur ,anlamıyorum .
-Görünüşe bakılırsa ekip yeniden toplanıyor ama Xem zardock a pek güvenmiyor olsa gerek seni bilgi toplaman için yolladığına göre bizim bilmediğimiz birşeyler olmuş olmalı ya da hala olmakta .
-İçki için sağol extra eve dönmeliyim .
-Heeyyy daha yeni başlamıştık , hani bana gidecektik ... Öfff en azından bir öpücük verseydin .

Dur baba , Meyhanecisin merak etme daha yeni başladık yani alelade birşey olmayacak bu hikayede yeri gelir kafa kopartırız sana yeri gelir rakı servisi yaparsın .Hem oradaki cümlede ne demişim 200 yıldır birlikte içiyorsunuz yani anla işte var sende bişeyler bozma hikayenin akışını :mrgreen:

Jigsaw

Aileden
Ben aslında şüphe çekmemek için meyhaneci kılığına girmiş gelmiş geçmiş en iyi dövüşçü olsam ajan filan ayarla öyle bişeyler.. :lolmuch:

Huopp yazara müdehale yok acımam öldürürüm bak 3. bölümde :mrgreen: Bekle sen bekle ayarlıcaz işte bişeyler çaktırma millet torpilli bu filan demesin Rolling Eyes

SonSAHNE

Bilgiliyim
öff en azından tanganı gösterseydin zuhaha :lol:

süper gidiyosun dostum. sıraya beni koy pls :lol:

bide bi isteğim olcak konuşmalarda konuşan kişinin baş harfini koyarsan karşmaz. Ben bazen karıştırıomda mesela extra ile mai konuşurken
E: ....
M: ..... gibi yazarsan sevinirim. Saygılarımla...

Devam et mai hiç gerek yok baş harflerine araya beni o cehennemin itleri rolüne koymada ne yaparsan yap :mrgreen: :mrgreen:

XEM

rank8
şöyle bişey var ama hepsini yazınca kilitli bi başlıkta toplarız hepsi bir olur kitap gibi oku ondan sonra

eline sağlık mai imza günüde yapacakmısın ?? :lol: :lol:

Aşk olsun walla kimse konunun yüzüne bakmamış iyi ki bir iki gün bayram tatili yapalım dedik Evil or Very Mad Neyse ben yine görevimi yapayım birazdan gelir hikayenin devamı kahvekeyfi

Yukarı Alt