E EFENDYY OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 artık herkes +6 basıyo ama ben sizinle paylaşmak istedim 3 kere +6 yaptım ama 7 ye geçmiyor:^^- Resim Silinmiş. 1 gun içinde +7 bastım 5 saat bekledim ve +7 buyurun- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #2 İyi Günlerde Kullan 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Infinity ⭐ 18y 17 yil once #3 güzel... bence onu +7 dene tutucak ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LilBoosie ⭐ 18y 17 yil once #4 İyi Günlerde Kullan 8O TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Milano ⭐ 18y 17 yil once #5 Guzel gule gule kullan ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #6 güzel... bence onu +7 dene tutucak ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rowndark ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #7 Woww guzelmis Ama Pre var Tabiki yaparsın ^^Buda benim Ezik Charımla Presiz 1 kerede yaptıgım +5 ^^- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EFENDYY OP ⭐ 19y 17 yil once #8 saollun:^^D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #9 Tebrikler. 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _Lotuss_ ⭐ 19y 17 yil once #10 helal umut sonunda muradına erdın xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Infinity ⭐ 18y 17 yil once #11 güzel... bence onu +7 dene tutucak ...sana demiştim +7 olucak diye 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EFENDYY OP ⭐ 19y 17 yil once #12 evt:^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _ByGeNeRaL_ ⭐ 18y 17 yil once #13 HLL TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #14 Tebrikler. 🍿Tekrar tebrikler bu +7 için güle güle kullan criti kötü 😜 hehe TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BangBros ⭐ 18y 17 yil once #15 hayranım şu wizard lara ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EFENDYY OP ⭐ 19y 17 yil once #16 saol bey o kadar py 80 olsun diye stone bastım olmadı şimidi mag 42 mag reinforcede 61 oldu bakalım 80 için biraazz para harcıcam sanınırmm:^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil