Icerige atla
Extraloob

Ohh Be sonunda d10 :) Güncel level 91 ve 2x+6 KOP KOP +7 :XD

· 25 Yanıt · 3.5K görüntüleme
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Uzun zamandır kasmadıgım ama 83 84 lvl civarında çok zevkle oynadıgım pazarcımı, yan charımı, + basma charımı,taxi yaparken paraları toplayan charı mı pre alıp 90 a çektim 😊 Str4Ever

Şansın bu kadarı olur 91 oldum D9 itemleri üstümden çıkardım yeni d10 larımı giydim zaten paraya ihtiyacım yok d9 larıda patlatam npc ye atarım diyodum Ve +6 +6 ÜSt üste 3 4 dakka arayla :xDDDD 👍 Benden bi nasihat: Lucky Powder kullanmayan kazanır.. 👍

Bunlarda yeni cicileri :d

Bunlarda yeni cicileri eski cicileri 85+6 blade kalkanı +7 ye zorlayacam )

Bunlarıda masaüstü için yaptım fena degiller demi 😊

25 Yanıt
C
chipshajen ⭐ 17y
son ss'ye bittim.
D
DaddyCool ⭐ 17y
Hadi hocam hayırlısı güzel char ^^
Q
Quater ⭐ 18y
Yazın sürekli takip ederdim bu çarı o kadar sp farm yaptın fakat yan charın olmuş
S
tebrikler
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Yazın sürekli takip ederdim bu çarı o kadar sp farm yaptın fakat yan charın olmuş

Valla öyle oldu kardeş wizardı 100 e çek FF yap saglam set yap derken bu charı geri plana attım:)
Ahh TL sizligin gözü kör olsun Çok tl olsa 2 3 charı aynı ayda uçurturum ama 100 wizze plus çekince diger chara ezük pre düşüyo 😉
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
tebrikler

sagol.
Sana bu akşam yabancılar fena global harcattılar 😁
Türk Türke yapmadıkdan sonra yabancılara yapmak farz bu işi.HaCk 👍
T
Tengrİ ⭐ 19y
Yakışır kardeşime blader blader diye çıldırıyodun bu kadar geç kaldın yazık yahu 😄 dooms u satmasaydın sun bow u cıkarmıştık 😈 😈 😈
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Yakışır kardeşime blader blader diye çıldırıyodun bu kadar geç kaldın yazık yahu 😄 dooms u satmasaydın sun bow u cıkarmıştık 😈 😈 😈

O charı satmakla zaten şu oyundaki en büyük mallığı yaptım 😄 Neyse möhüm degil oldu artık ^_^
Kardeşim yapacak bişey yok ne zaman TL oluyo o zaman oynuyom 😆 Harbiden blade chara karşı farklı bi sempatim..Blade karşı mı STR charlara karşımı tam çözemedim ben alışmışım 35 40 k hp li chara MyDonese bana çok zor geldi 😄 Gelen geçen tekliyo ezük wizard 👍
P
PenSpinner ⭐ 17y
Tebrikler, ss ler de güzel 😊
X
Xrosower ⭐ 17y
Hayırlı olsun güzel çar bro.
C
cLonny ⭐ 18y

O charı satmakla zaten şu oyundaki en büyük mallığı yaptım 😄 Neyse möhüm degil oldu artık ^_^
Kardeşim yapacak bişey yok ne zaman TL oluyo o zaman oynuyom 😆 Harbiden blade chara karşı farklı bi sempatim..Blade karşı mı STR charlara karşımı tam çözemedim ben alışmışım 35 40 k hp li chara MyDonese bana çok zor geldi 😄 Gelen geçen tekliyo ezük wizard 👍

gz ugurcuğum ^^ 100lv i de görürsün inş 😜 bizim lvl kasmaya çok zamanımız var daha:D sen önden gitde babaya bi sun 2h düşür 😈 🕵️
Ps: Sendeki bu +6 gizemi nedir merak ettim xD Gel bakam sen öm ye 😁
F
Fahmlugat ⭐ 18y
gz bro
T
Tengrİ ⭐ 19y

Biliyosun Biz yakın dövüş adamıyız wizz bize göre deel 😄
T
Tengrİ ⭐ 19y

gz ugurcuğum ^^ 100lv i de görürsün inş 😜 bizim lvl kasmaya çok zamanımız var daha:D sen önden gitde babaya bi sun 2h düşür 😈 🕵️
Ps: Sendeki bu +6 gizemi nedir merak ettim xD Gel bakam sen öm ye 😁

Yok ole birşey gizemmiş alchemy nin babası burda xD
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Yok ole birşey gizemmiş alchemy nin babası burda xD

+6 neymiş be artık +3 basmakdan farkı yog 😆 Senin kadar olmasada yapıyoz bizde bişeyler baba olmasakda baba yarısıyız .XD
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hayırlı olsun, 5 yıldır oyundayım bir tane sun 10dg düşüremedim ona yanıyorum 😞
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
hayırlı olsun, 5 yıldır oyundayım bir tane sun 10dg düşüremedim ona yanıyorum :(

aynen 🤝 🤝
S
SuS3 ⭐ 18y
h.o mükemmel car son ss ler süper 🤤
C
cLonny ⭐ 18y
hayırlı olsun, 5 yıldır oyundayım bir tane sun 10dg düşüremedim ona yanıyorum :(

biraz değişik bi cümle olmuş xd mesela hiç silkroad oynamayan biri bu cümleyi görse silkroadda 5 yıldır 10Dg olduğunu anlar 😄 umarım ifade edebilmişimdir 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: