Vatana millete hayılrı olsun. Hoşgeldin abi 😘 🍺 🙏
Sroya döndüm. xD
· 20 Replies · 1.6K views 0 reading
20 Replies
Hayırlı olsun.Güzel vakit geçirmen dileğiyle..
Hayırlı olsun.Güzel vakit geçirmen dileğiyle..
👍
Hayırlı olsun abicim. 😘
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Plvl parasını isterim yalnız 😁
Hoşbuldum.^^
Sırf siz ordasınız diye oraya geldim 3 aya FF bowman karşınızda. :D
3 aya ff bowman lvl 52 mi hacım 😄
welcome hacım gel gaia güzeldür candır 🍺
Hoşbuldum.^^
Sırf siz ordasınız diye oraya geldim 3 aya FF bowman karşınızda. :D
3 aya ff bowman lvl 52 mi hacım 😄
welcome hacım gel gaia güzeldür candır 🍺
Ne kadar güzel olduğunu gördüm.Gün yüzüne çıkmamış küfürler ortalığı yiyecek. 😁
Hacım gerçekten hazırlıklı girmişin server a 😈
ps: Global deposu vardır herhalde 😜
Abi naptın ya başlanırmı Gaia'ya , server boş pvp yapan yok item satan adam yok sun yok hiçbişey yok , sadece sen ve charın 😁
Bence bu 4 serverden birinde başlasaydın daha süper olurdu ; Sparta,Poseidon,Hercules,Olympus,
Bence bu 4 serverden birinde başlasaydın daha süper olurdu ; Sparta,Poseidon,Hercules,Olympus,
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Abi naptın ya başlanırmı Gaia'ya , server boş pvp yapan yok item satan adam yok sun yok hiçbişey yok , sadece sen ve charın 😁
Hercules olmaz 😄 Diğerlerine karışmam ama Hercules 1 Gaia 2 😄 Böyle lanet , böyle basit , böyle iğrenç başka server yok
Ouwwww hoşgeldin abi ben de mi Gaia ya gelsem 😁
Hercules bencede olmaz 😄
Denemeyin bile xD
Denemeyin bile xD
Olympusta oynanırmı ? İnsanın moralini alt üst ediyor o sun set almış,bu 90 olmuş,şu 1m sp kasmış.
rekabet almış yürümüş 👴
J
Journalist
⭐ 19y
hayırlı olsun abi umarım iyi vakit geçirirsin 🍺
Hacim ben sana gitme Gaiaya dedim...
Bir insanoğlu jangandan istanbula 5* trade çeker karşısına bir tane player Thief çıkmazmı? Oyle gizli saklıda değil bariz göstere göstere elimizi kolumuzu sallaya sallaya gittik. O an o serverda işimin olmayacağını anladım ve terkettim ^^ PVP alanı semermiş şaka gibi.. Persiada semere DW de ezilen ezikler gider yani UEFA kupasi gibi bişeydir 😄 Devlerin arasına giremeyenler orda takılır orada bile gaiadakinden fazla pvp döner 😜
Bir insanoğlu jangandan istanbula 5* trade çeker karşısına bir tane player Thief çıkmazmı? Oyle gizli saklıda değil bariz göstere göstere elimizi kolumuzu sallaya sallaya gittik. O an o serverda işimin olmayacağını anladım ve terkettim ^^ PVP alanı semermiş şaka gibi.. Persiada semere DW de ezilen ezikler gider yani UEFA kupasi gibi bişeydir 😄 Devlerin arasına giremeyenler orda takılır orada bile gaiadakinden fazla pvp döner 😜
bence Hercules en iisidi en azından aktif server her an trade bulabilirsin ve de pvp alanı bos kalmaz tek sorun kufur oda tum serverlarda var kimseyi takmassan oda sorun olmaz
odin de güzel pvp ve trade açısından bi ara bu araplar thiefliği abartmıştı ama şmdi herşey yolunda gibi
L
LoveForLife
⭐ 18y
HoşGeldin.Çarın buildi nedir ?
Dead4Life ve Bende geri dönduk.Gaia SpywaR3 vs SoftwaR3
Special thx to Flexi A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Hoşgeldiniz.
Log in to write a reply.
Log In