Icerige atla
Extraloob

Sroya döndüm. xD

· 20 Replies · 1.6K views
B
Black Rain OP ⭐ 19y
Vatana millete hayılrı olsun. Hoşgeldin abi 😘 🍺 🙏
20 Replies
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Hayırlı olsun.Güzel vakit geçirmen dileğiyle..
C
Calipto ⭐ 17y
Hayırlı olsun.Güzel vakit geçirmen dileğiyle..

👍
Q
Quensis ⭐ 19y
Hayırlı olsun abicim. 😘
P
Plvl parasını isterim yalnız 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hoşbuldum.^^
Sırf siz ordasınız diye oraya geldim 3 aya FF bowman karşınızda. :D

3 aya ff bowman lvl 52 mi hacım 😄

welcome hacım gel gaia güzeldür candır 🍺
Q
Quattro ⭐ 19y
Hoşbuldum.^^
Sırf siz ordasınız diye oraya geldim 3 aya FF bowman karşınızda. :D

3 aya ff bowman lvl 52 mi hacım 😄

welcome hacım gel gaia güzeldür candır 🍺

Ne kadar güzel olduğunu gördüm.Gün yüzüne çıkmamış küfürler ortalığı yiyecek. 😁

Hacım gerçekten hazırlıklı girmişin server a 😈

ps: Global deposu vardır herhalde 😜
D
destiny ⭐ 18y
Abi naptın ya başlanırmı Gaia'ya , server boş pvp yapan yok item satan adam yok sun yok hiçbişey yok , sadece sen ve charın 😁

Bence bu 4 serverden birinde başlasaydın daha süper olurdu ; Sparta,Poseidon,Hercules,Olympus,
P
Abi naptın ya başlanırmı Gaia'ya , server boş pvp yapan yok item satan adam yok sun yok hiçbişey yok , sadece sen ve charın 😁

Bence bu 4 serverden birinde başlasaydın daha süper olurdu ; Sparta,Poseidon,Hercules,Olympus,

Hercules olmaz 😄 Diğerlerine karışmam ama Hercules 1 Gaia 2 😄 Böyle lanet , böyle basit , böyle iğrenç başka server yok
M
Milano ⭐ 18y
Ouwwww hoşgeldin abi ben de mi Gaia ya gelsem 😁
D
DaWixed ⭐ 19y
Hercules bencede olmaz 😄
Denemeyin bile xD
R
Romeo. ⭐ 19y

Olympusta oynanırmı ? İnsanın moralini alt üst ediyor o sun set almış,bu 90 olmuş,şu 1m sp kasmış.
rekabet almış yürümüş 👴
J
Journalist ⭐ 19y
hayırlı olsun abi umarım iyi vakit geçirirsin 🍺
P
Prada ⭐ 19y
Hacim ben sana gitme Gaiaya dedim...

Bir insanoğlu jangandan istanbula 5* trade çeker karşısına bir tane player Thief çıkmazmı? Oyle gizli saklıda değil bariz göstere göstere elimizi kolumuzu sallaya sallaya gittik. O an o serverda işimin olmayacağını anladım ve terkettim ^^ PVP alanı semermiş şaka gibi.. Persiada semere DW de ezilen ezikler gider yani UEFA kupasi gibi bişeydir 😄 Devlerin arasına giremeyenler orda takılır orada bile gaiadakinden fazla pvp döner 😜
N
NERWAGUS ⭐ 19y
bence Hercules en iisidi en azından aktif server her an trade bulabilirsin ve de pvp alanı bos kalmaz tek sorun kufur oda tum serverlarda var kimseyi takmassan oda sorun olmaz
C
ChrsNYC ⭐ 18y
odin de güzel pvp ve trade açısından bi ara bu araplar thiefliği abartmıştı ama şmdi herşey yolunda gibi
L
HoşGeldin.Çarın buildi nedir ?
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Dead4Life ve Bende geri dönduk.Gaia SpywaR3 vs SoftwaR3
Special thx to Flexi
A
Hoşgeldiniz.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: