Arkdaşlar Bu an İtibariyle EXL Sohbet odasını açmış bulunuyorum (İnşallah Bu Konuda Kapanmaz)
Ne İşe yarıyacak derseniz... Bu Topici Üyelerin Rahatca konşabilmesi, Bilgilerini Paylaşabilmesi, Bilmediklierini sorması ve acısıyla tatlısıyla duygularını paylaşabilmesi amacıyla kuruyorum... Umarım benim Gibi Üyelerden olumlu Destek Alırım... Ortaya sunmuş olduğum fikiri sizinle paylaşmakta karar kıldım umarım güzel bi topic olur :)
Şimdiden İyi Sohbetler
00:00 İle 06:00 Arası Giriş Yoktur O Saatlerde Gece Kuşlarındayım :)
^^[_Sohbet_Odası_]^^
· 512 Yanıt · 24K görüntüleme 0 okuyor
512 Yanıt
Bence bir tek topic var gece kuşları fun club diğerlerine gerek yok böyle topicler açıp kirliliğe yol açmayın
Arkdaşlar Bu an İtibariyle EXL Sohbet odasını açmış bulunuyorum (İnşallah Bu Konuda Kapanmaz)
Ne İşe yarıyacak derseniz... Bu Topici Üyelerin Rahatca konşabilmesi, Bilgilerini Paylaşabilmesi, Bilmediklierini sorması ve acısıyla tatlısıyla duygularını paylaşabilmesi amacıyla kuruyorum... Umarım benim Gibi Üyelerden olumlu Destek Alırım... Ortaya sunmuş olduğum fikiri sizinle paylaşmakta karar kıldım umarım güzel bi topic olur :)
Şimdiden İyi Sohbetler
Sen küççüken hep lider olmak istiyormuşun galiba...
Bence bir tek topic var gece kuşları fun club diğerlerine gerek yok böyle topicler açıp kirliliğe yol açmayın
Arkadaşım Unuttun Galiba Gece Kuşları 00.00 ile 06.00 Saatleri arasında sohbete açıkbir mekan Burası 7/24 👍 😘
Kimse Varmı ya sroda Canım Sıkıldı Az Sohbet Edek 😊
67lv 5/1 hybird int char satılıktır... ayrıntlı konusmak için mailto:[email protected]
İyi sohbetler 😄
İyi sohbetler 😄
Special thx to Flexisağol server ne ?
Poseidon... Chr suanda farmda skilleri maxlıyorum^^ 90ytl charın fiyatı onuda sölimxP
Special thx to FlexiHerkes o vakitte sitede daha aktiv saten sohbet eden orda eder
M
MassiveAttack
⭐ 19y
blackrain server nedir yaş kaç ? (:
tam burda sohbet edelim ...
Herkes o vakitte sitede daha aktiv saten sohbet eden orda eder
Ben 24 saat Aktifim Sürekli Muhabbet Etmek İstiyorum Forumdaşlarla konuşmak istiyorum ama topic bulamıorum işşte o topici ben yarattım.. (İllede Karşıyım Diyorsan Moderatorlere söliyim kitlesinler 😊 )
blackrain server nedir yaş kaç ? (:
Server Persia lwl 72 Yaş 17 Ya senin ?
M
MassiveAttack
⭐ 19y
ben 24 yaşındayım lvl 77 eldorado
full str bow fire + ligth
sevioruz birbirimizi ^^
full str bow fire + ligth
sevioruz birbirimizi ^^
Bu muhabbet uzar O zaman Tüm Forumdaşlara benden birer çay..

!!!AEK!!! Gel Sanada çay Var :)
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Bir yerlere gelebilmek bazı kimselerin sevgisini kazanabilmek için dürüst davranmak ve çalışmak yerine yaranmayı tercih edenleri sende benim gibi sevmezsin ...
İyi şeylerin olması bazılarına rahatsızlık verir ..
Sen olumlu düşün birileri sana mutlaka yardım edecektir..
Umarım bu yazı yerine ulaşmıştır...
İyi şeylerin olması bazılarına rahatsızlık verir ..
Sen olumlu düşün birileri sana mutlaka yardım edecektir..
Umarım bu yazı yerine ulaşmıştır...
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Çay çekkk ^^
ohoo o işi hallettik bile 😊 canım sıkılıyor ya sroda bu gunlerde 😊
Çay çekkk ^^
eldoradoda nickin ne senin bende ordayımda belki görmüşümdür seni
Çay çekkk ^^
eldoradoda nickin ne senin bende ordayımda belki görmüşümdür seni
HoşgeldinHacım Kap Bi Çay soğumadan 😊
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Kill_EmAll ^^
2 gün önce TURK_STARS guildinin masterliğini devrettim..
2 gün önce TURK_STARS guildinin masterliğini devrettim..
Kısa Süreliğine Dışarı Çıkmam Gerekti 15 Dakkaya Burdayım Forumdaşlarım 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap