Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Yanıt · 89K görüntüleme
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

Kurulum : Rar'dan çıkarttığınız tüm dosyaları kopyalayıp Silkroad'ınızın kurulu olduğu klasöre yapıştırın . Silkroad klasörünüzün içine yapıştırdığınız Torque'yi açın . Dilerseniz , sağ tıklayıp gönder butonuna basıp masaüstüne kısa yol oluşturabilirsiniz.

Ne İşe Yarar Bu Program ? : Bu bir clientless stall programıdır aslında , lakin yeni eklenen bir özellikle oyuna kolay girebilmenizi sağlıyor.

Aşağıda söylediklerimizi yapıyorsunuz ve 3 tane torque açıyorsunuz , hepsi sizin için deniyor , en fazla 5-6 dakika sürüyor girmesi chara girincede ister clientless ister clientli olarak oynayabiliyorsunuz lakin şu anda botlarla beraber çalışmıyor.

Anlatım

- Resim Silinmiş.

1) Torque'yi açıyoruz ,
2) Kullanıcı Adımızı ve Şifremizi Girip Serverımızı Seçiyoruz ,
3) Alt kısımda logining diyecektir. Eğer servera giremezseniz , server traffic iletisiyle karşılaşırsınız , servera girene kadar deneyin . Servera girdiğinizde Logged İn ! Have a Fun mesajı çıkacak.
4) Yazıyı gördüğünüz zaman , sağ üstten charın ismni seçip "selecet" butonuna basın ve "swap to client"e tıklayın böylece oyun ekranınıza gelecektir.
5) Dc yer iseniz tekrar "swap to client" butonuna basın hiç girmekle uğraşmazsınız , karakterinize girer ve kasmaya devam edersiniz.

Oyun açıldıktan sonra muhtemelen giriş ekranınızda karakteriniz gözükmeyecek , burada Torque devreye girip charı kendi seçecektir.Torque'yi sakın kapatmayın eğer kapatırsanız Discconnect yersiniz . Chara girmek için 2-3'tane Torque açabilirsiniz , hangisiyle girdiyseniz diğer giremediğiniz programları kapatabilirsiniz ama girdiğiniz Torque'nin açık kalmasa gerekmektedir.

Rar Şifresi: www.extraloob.com

Klasik Hatalar Ve Çözümleri ;

1-) You need a method of return to use this feature.If you thik this is a mistake,either teleport or relog.

Return Scroollar'ınızı bir araya toplayıp sayfa 1'de 1.sıranın 3.slotuna koymanız gerekmekte.Return Scrool'unuz yoksa alıp oraya koyacaksınız.

2-)Serverlar gelmeyebilir , bu durumda silkroaodonlin.net'e girin . Sonra tekrar deneyin.

3-) Client'inizin kesinlikle orjinal olması gerekiyor.

4-) Botlar ile birlikte çalışmıyor.

5-) Yukarıdakilerden farklı hatalar alanlar veya Disconnect alanlar http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kursunlar muhtemelen sorunları çözülecektir.

6-) Uygulama yapılandırması doğru olmadıgınıdan bu uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden kurmak sorunu düzeltebilir. Bunun çözümünü bir üstteki maddede söylemiştim yine söyleyeyim ; http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kurun.

7-)Login ekranı dolmayanlar şunu yapsın sorun kalkar: WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/Hosts buraya girin sonra Host dosyasini Not Defteri ile açın orda GNWTJoymax diye bişi yazar ve IP numarası olur... varsa onlari silin duzelicektir.. Gene Olmassa windows update yapıcaksınız...

- Resim Silinmiş.

Login kısmını resimdeki gibi yaptıktan sonra 10 tane torque açtığınızda oyuna rahatça girebilirsiniz.

937 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
/Onaylandı .

Çalışıyor teşekkürler.

Kanıt isteyenler için ;

viewtopic.php?f=53&t=129657&p=1470592#p1470592

Bu sayfada yayınladığım loglara bakabilirsiniz.
D
drotalion ⭐ 19y
ya yok, toque clientless zaten kendisi bir autologin, de ondan ^^, 5 dakika biraz şansadı, bunu aege ye bırak fazla bir fark olmaz ^^
R
rephles ⭐ 18y
kanıtı oaraya koymussun iyi guzel de oyundaki bir çarın resmini çekip oraya koymadıgın ne malum..
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
diadoraking2 sen ne diyon ya diyer siteleri tutuyosan buraya gelmiceksin git diyer sitede kal

nurikaptan kardeşim sende kanıt filan deme dene girmesse gel buraya yaz girmedi bu diye
S
sahin7755 ⭐ 18y
Edited By Black Rain
S
sahin7755 ⭐ 18y
Nie Editliyosunuz ki Ozm Çalmayın Konuları
B
Black Rain ⭐ 19y
Banned ! ☕
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
tekrar belirtiyorum lütfen diyer siteleri tutacaksanız diyer sitede kalın extraloob a gelmeyin
A
altartr ⭐ 19y
Ellerine saglık kardeşm denedim çok guzel 2 clıent de acabılıyomuyuz ?
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
kesin bilmiyorum istiyosanız deneyin
E
EmmaW ⭐ 19y
güzel bir yönteme benziyor saniyede 4-5 kez denediğine göre kısa sürede oyuna girecektir ben 3 tane torque açtım 2 si aynı charı 1 tanesi farklısını deniyor 😄
E
EmmaW ⭐ 19y
2. char girdi(5dk da redsea) fakat o 1. hatayı verdi oyuna girebilsem returnları koyacağım orayada 😄
T
Turk__ ⭐ 17y
Evet Güzel Yöntem 2 tane torque açtım 8 9 dk sonra girdi valla iyi bir iş 😄 Ellerine Sağlık
E
EmmaW ⭐ 19y
süpersin ya diğer chara 10dk sonra aldı bunu kullanmadan önce 10 saattir deniodum 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
xD siz bunları insanlık içinmi yapıldığını sanionuz 59 lwl blader full sos
Loader den gitti xD
ben bole seyleri cok bilirim....
kasarsin kasarsin bi calarlar o hissi bidaha unutamssın
indirmeden once Komt larina bakin...
onunuze gelen her prg rami indirmeyin

zaten 59 level charın için programcılar tutup o kadar uğraşıp program yapıyorlar 😁
E
EmmaW ⭐ 19y
valla 2.5 yıldır loader-bot kullanıyorum hiç bir charım hacklenmedi (2 tanesi takas yaparken çalındı 😄 )
ayrıca program bariz kendini belli ediyor 5dk da redsea 10dkdada herculese aldı bunlara sabahdan beri girmeye çalışıodum
F
fy_fatih ⭐ 19y
silkroadexe ah bide diğer yazabilsen
R
Reformist ⭐ 17y
benim almıyo yarım saatir bu yöndem de fos heradayım
D
kemalist hazır sen buraya elini atmışken bişey deyim bu 1 snde 4-5 kere denioya joymax bunu farkedermi yani farkedip banlarmı bi cevap lütfen

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: