merhaba arkadaslar sbotumda 1 kişilik daha kullanım izni bulunmaktadır 100 silk karsılıgında bot usernamesi ve passwordu her ay verilecektir.ortak olacaklar PM atın lütfen.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
sbotuma ortak arıyorum..
· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
!!!UP!!!
Ortak buldunuz mu acaba???
L
LoRDiSBaCk
⭐ 16y
msnmi ekler misin mailto:[email protected]
HALA ORTAK ARANIYOR 😊
LoRDiSBaCk dolandırıcıdır beyler..bir şey satmaya kalkmayın hemde çocuk.
K
kurultay66
⭐ 18y
Merhaba kardeş
Phoenix serverinde oynuyorum farm yapıcam adam akıllı oyunu bırakmadan oynıycam sbot arıyordum bende. Seni gördüm 100 silk istiyormuşsun bana uyar eğer sende kabul edersen mailto:[email protected] msn adresim ekle konusalım.İstersen 100 silk yerine ben uzatırım yada gold da verebilirim nasıl uygun görürsen
Phoenix serverinde oynuyorum farm yapıcam adam akıllı oyunu bırakmadan oynıycam sbot arıyordum bende. Seni gördüm 100 silk istiyormuşsun bana uyar eğer sende kabul edersen mailto:[email protected] msn adresim ekle konusalım.İstersen 100 silk yerine ben uzatırım yada gold da verebilirim nasıl uygun görürsen
Merhaba kardeş
TMM EKLEDİM KONUSALIM MSN DEN...
lütfen pm atalım arkadaslar...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap