Icerige atla
Extraloob

S-Botuma ortak arıyorum..

· 8 Yanıt · 1.8K görüntüleme
T
Tubifex OP ⭐ 17y
S-botuma ortak arıyorum. 1 ip siz 1 ip ben kullanıcam. Eski ortağımdan haber alamadığım için ortak değişikiğine gidiyorum gene 😄 1 ay karşılığında 50 silk istiyorum. Arzu edenler pm atabilir yada 0507 359 81 14
8 Yanıt
S
sroank ⭐ 14y
slm onur kardeş az önce sizi arayan bendim
T
Tubifex OP ⭐ 17y
merhaba hoşgeldiniz 😊 telefondada dediğim gibi 1 bilgisayarda siz, 1 bilgisayarda ben kullanıcam. 1 ay süreyle ortak olucaz ondan sonraki aylardada gene bakarız umarım ortaklığımız uzun olur 😄
S
sroank ⭐ 14y
o kısım tamam, şimdi sen daha önce satış yaptın dimi sonra sorun çıkmasın? hemen sana 50 silk için sitelere bakıom sende sbot için ayarlara bak.
T
Tubifex OP ⭐ 17y
satış derken? ben satış yapmıyorum. ben kiralama yapıyorum aylık olarak. daha öncedende kiraladım bu şekilde bir çok kez
S
sroank ⭐ 14y
tamam kiralama 😄 yanlış terim kullandım. sitelere baktım ödeme yap ödeme bildir geri dönüş iş uzun sen bana hesap numaranı ver direk hesabına geçeyim parayı bu akşam sbot ile giriş yapayım...
T
Tubifex OP ⭐ 17y
7.5 tl yi hesabıma geçtiğinizde bende bankaya gidip onu çekicem sonra tekrar bir siteye yollayıp 50 silk alıcam. o yüzden direkt olarak 50 silk istiyorum zaten bu kadar uğraşmamak için bankalarla
T
Tubifex OP ⭐ 17y
ortağımı buldum sroank ile anlaştık konu kilit

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: