Merhaba beyler... ben söyle bir "geyik" yapayim dedim. Eger bir sbot helper olsaydi ve icinde su özellikler olsaydi :
jobbot : Bot bütün hunter ve Thief görevlerini yapabiliyor
autoparty : Bot otomatik olarak LTP lere girebiliyor
first start helper : Her chari acmak icin artik hep teker teker acmayacaksiniz, tek tik ve 15 char login olmaya baslayacak
first time login helper : Ilk defada eger giremezseniz, bot tekrardan client i baslatacak, ID PW girecek
alchemy : + bilmemkac olana kadar elixir basacak, hatta elementlerden stone, stone uda item a basacak
select ip 26-27-28-29-30 : hangi ip den login server ina girmek istediginizi secebileceksiniz
transfer items from pet -> inv. : pet inventory sinden kendi inventory ize itemlar tasinacak
auto mastery : bot lvl atladigi zaman otomatik olarak mastery arttirilacak
lvl up script : LVL atlandigi zaman hunting yeri degistirilebilecek
consighment : >.>
swap weapon to better : Eger düsürdügünüz silah elinizdeki silahtan daha iyiyse ( daha fazla damage) elinizdeki silah ile droplanmis silah degistirilecek.
auto trace : ölmüs bir char reslendigi zaman belirli bir chara auto trace atacak
1) Kullanirmiydiniz ?
2) Para ödermiydiniz ?
3) Ödeseydiniz ne kadar öderdiniz ?
Dikkat etmeniz gereken sey : bu özellikler sadece sbot ile beraber kullanilabilecek
SBot helper olsaydi...
· 44 Yanıt · 8.0K görüntüleme 0 okuyor
44 Yanıt
PS: Bunların hepsi bir hayal ürünüdür ^^
yenisin galiba ^^
yenisin galiba ^^
2007 den beri burdayım
PS: Dikdator , Anacaonda JeWilYn...
alchemy : + bilmemkac olana kadar elixir basacak, hatta elementlerden stone, stone uda item a basacak
Bunun dışında kodlaması kolay bir program olur.Ama ne kadar satılır tartışılır ama ben oyuna devam etsem satın alırdım.
Bunun dışında kodlaması kolay bir program olur.Ama ne kadar satılır tartışılır ama ben oyuna devam etsem satın alırdım.
yenisin galiba ^^
2007 den beri burdayım
PS: Dikdator , Anacaonda JeWilYn...
<================= paylasimlarimi hic kullanmadin sanirim... ^^
o kadar kolay degil malesef. silkroad a hook atilamiyor. Ancak araya baska bir program kurman gerek. Unutmaki ag ile degil SBot ile yapilacak bu. SBot tan habersiz Paket injection imkansiz gibi birsey demektir buda.
güzel özellikler oyunu bırakmasam kesin alır kullanırdım
ps:bu şekilde bi kez tıkla ondan sonra bi daha bakma yat uyu 😴
ps:bu şekilde bi kez tıkla ondan sonra bi daha bakma yat uyu 😴
olsa ıyı olurmuydu olmazdı. oyunda player e gerek kalmazdıki :S oldu olucak bota pvp sıstemıde eklerdı bız acardık dahada bıda oyuna gırmezdık 😎 şahsen bu ozellıkler olsa ben oyunu show hıc yapmazdım 🙄
olsa ıyı olurmuydu olmazdı. oyunda player e gerek kalmazdıki :S oldu olucak bota pvp sıstemıde eklerdı bız acardık dahada bıda oyuna gırmezdık 😎 şahsen bu ozellıkler olsa ben oyunu show hıc yapmazdım 🙄
pvp özelligi iyi fikir tesekkürler 😄
up
A
amasya1993
⭐ 17y
PS: Bunların hepsi bir hayal ürünüdür ^^
pc'nin hayirli olsun panpa 😗
ps: drotalion iş başında 😎
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Yukardakileri bizde yapıyoruz 😄
Ps: Clientless getir istedigin fiyattan satarsın.
A
amasya1993
⭐ 17y
kesin yapiyor aynştayn
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
kesin yapiyor aynştayn
Sbot pc acılınca charlara girmesini istiyorsan kısayol olusturur id pw yazarsın oto girer + msconfig'e yerleştireceksin.
Diğerlerini senin gibilerde yapar 😊 😎
hmm fikir fena degil aslinda...
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
hmm fikir fena degil aslinda...
Evet üstad bunu yaparsan bayağı alanı olur.
Ps:Yaptıgın bircok programdan dolayı bunuda rahatlıkla yapcagına eminim. 🙏
ama unutmamaniz gereken birsey, öyle uyduruktan stabil olmayan birsey yerine asla fark edilmeyen birsey yapma cabasindayim su anda... öyle birsey ki banlanma riski sbot un kendi banlanma riskidir... Client icinde gizli olan bazi funktionlar var. (Örnek mesela otomatik secme) o tür özellikleri kullaniyorum... umarim anlatabildim. Clientless a gecmesi zor olmaz, ama ondan sonra yukarida olan özelliklerin cogu yanar...
Diğerlerini senin gibilerde yapar 😊 8)
hmm...
bugünlük son bir defa daha up ^^
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Diğerlerini senin gibilerde yapar 😊 8)
hmm...
Ordaki atıf size değildir.İnci aksanıyla konuşan arkadaşadır.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap