J Judas OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Sbot Helper'den Keyloger çıkmıştır Silkroad ve Bot şifrelerinizi değiştiriniz.sBot Helper indirenler için söylüyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Braunx ⭐ 19y 17 yil once #2 This is a Pencil.forumda yardimci bir program vardi bot helper diye onu kullananlara diyor degistirin bot acc pw ve sro pw nizi diyor. programin icinde keylogger warmis. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Judas OP ⭐ 19y 17 yil once #3 hımm oke saol ben allahtan kullanmadım 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #4 forumda yayınladıkları sro helper programında keylogger varmış bundan dolayı bilgileriniz değiştirin diyorlar. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Judas OP ⭐ 19y 17 yil once #5 sağolun.ben kullanmadım ama başlık değiştireyim kullananlar değiştirsin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #6 Ben kullanmadım ama n'olur n'olmaz diye değiştirdim ... 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil