arkadaşlar piyasadaki en hızlı bot bildiğime göre s-bot fakat onglarda bard charımla farm yaparken gelen ksci bardlar benden daha hızlı vuruyolar bunun bi tekniğimi var yardımlarınızı bekliyorum çok slot değiştirmek zorunda kaldım bu yuzden :S.
S-bot hız sorunu
· 16 Yanıt · 4.7K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
aynen bendede oldu bu sorun sanırım sbottan daha hızlı bir bot var phbot ya da ibot olabilir
S
splendour07
⭐ 19y
bencede Skilsiz vurdurun bide adamlar skilsiz vurduyor wiz.lere nefes aldırmıyor ya ^_^
ne ilgisi var yav bir skilin vurma süresi belli zaten 3sn 5sn herneyse. ayrıca attack rating silahın önemli
+1
attack raiting'i iyi olsun silahının 😊
alakası yok dun cok hızlıydı o ks yapanlar gibiydi ama bugun yavasladı anlamıyorum
ne ilgisi var yav bir skilin vurma süresi belli zaten 3sn 5sn herneyse. ayrıca attack rating silahın önemli
attack rating hızlı atak yapmasını sağlamaz vurduğu damagelerin devamlı yüksek vurmasını sağlar
örnek:attack rating %0 olan silah bir 10 k vurur bir 7 k vurur, arada epey fark olur
ama %80 olsa devamlı 9-10 arası vurur
Eskiden bende hızlı atak yapmasını sağladığını sanıyordum ama yanılmışım
ee napıcaz surekli ks yapıolar cok yavas bot :S
Arkadaşlar hala bi çözüm bulamadım buna bi yardım edin lütfen acava extradan enable real time package işaretlesemmi lütfen gerçekten yavaş bi moba millet çıkmadan vuruyor diyorum hangi bot diyor s-bot bnm s-bot mob cıktıktan sonra secip vuruyor yardım!!!
Bro Mbot Sbottan daha hızlı.Benim Slottada bi wizz var bende wizim ama o benden daha hızlı.Sbotta mesela moba ilk o adam dalsın bnm bot böle 1sn gecikiyor diğer adam seriye bağlıyor alıyor slotu.
hala anlamıs deilim aynı bot ama dieri benden daha hızlı cok sacma :S
V
vcghvgb512
⭐ 18y
S-bot kullanıyordum M-Bota geçtim gerçekten daha hızlı ve daha kolay ayarı var özellikleride iyi sadece sbot gibi 2 pc de kullanamıyorsun o kadar tek pcde sınırsız char açarsın ama. Birde Sbotta script kendinden var Mbotta kendin çiziyorsun ama ben hazır script indirdim süper kasıyor çok hızlı bi mob ölüyo ama ölmeden başkasına geçiyor gibi geliyo insana 😄
Ph bot Sbottan daha seri.
o bard skili ile alakallı diye bilıyrm ben daha hızlı vuruyr
ne alakası varya bın tane bot cıktı basımazada sbot iyi ya ultra speed miydi neydi ona tıkladın mı
_
_DesertRose_
⭐ 16y
m bot daha seri ama Sbot tan başka bot tanımam 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap