Vista ultimate kullanıyorum ve s-bot ilk defa kullanacağım siteden indiriyorum ve %99 a gelince ''Sunucu bağlantısı normal olmayan biçimde sonlandırıldı'' uyarısı alıyorum. internetkafeye gittim indirdim dosyayı USB ile kendi bilgisayarıma aldım bu seferde içindeki sbot dosyasını vista kendisi otomatik siliyor nasıl engelleyebilirim bu programa nasıl izin verebilirim bilen varsa yardım ederseniz sevinirim. tşkler şimdiden..
S-BOT VİSTA KULLANICISI SORUNU YARDIM LTFN
· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
J
JawBreaker
⭐ 18y
Virüs programını kapatıp indirmeyi dene?
virüs programını kapatıp denedim yine olmadı 🙄
virüs programını kapatıp denedim yine olmadı 🙄
Windows güvenlik duvarıda aynı etkiyi yapabilir onuda kapatmanlazım.
Virüs programını kaldırmayı dene...
güvenlik duvarı ve deffenderi de kapadım yine sorun aynı vista da başka bir program var mı bilinen kapatılması gereken
Virüs programını kapatıp denedin ve aynı şekilde sorun varsa o sorun virüs programından kaynaklanmıyordur.
Winrar indir kur sonra virüs programın kapalı olarak dosyayı tekrar indirmeyi dene 😉
Winrar indir kur sonra virüs programın kapalı olarak dosyayı tekrar indirmeyi dene 😉
EXL | SRO | İŞKOLİK
winrar dan çıkarıyorum çıkardığım saniye siliniyor sbot
winrar dan çıkarıyorum çıkardığım saniye siliniyor sbot
Resim çekip koya bilirsen virus programın siliyordur. Virus programını kapatıgını.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
açık olan bir antivirüs programım yok ama yine de siliniyor çıkan sbot
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Sistemde gözükmeyip sistem altında çalışabilir virus programın kople kaldırıp denedinmi birde sbot nerden indirdin orjinal siteden mi.
J
JawBreaker
⭐ 18y
viewtopic.php?f=567&t=129036
Birde bunu dener misin?
Birde bunu dener misin?
Virüs programını tamamen kaldır.
Nod32 devre dışı bıraksan bile o kendisini devre dışı bırakamıyor.
...
Nod32 devre dışı bıraksan bile o kendisini devre dışı bırakamıyor.
...
mertkaan32 kardeşim mesaj kutuna bakarmısın.
ayni olayin benzeri bende de oluor ama virus programindan kaynakli bu olay sbotu virus programi nereye attigini bul ve geri göndermesini söle... sbotun kurulu oldugu dosya acik olsun..bu islemi her bilgisayari acip kapattiginda tekrarlaman gerekior bendeki o sekilde uygulanior..+ olarak bu sbotun her versionunda gecerli degil mesela 1.45 de böle bir sorun yokdu. umarim isine yarar...........
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap