Icerige atla
Extraloob

S-bot oto Party Sorunu!!!

· 7 Replies · 3.9K views
Roycolt
Roycolt OP ⭐ 17y
Arkadaşlar Ltp Party Formladıktan Sonra Karşıdan Benim Party me Girmek İsteyen oyuncuları otomatik Olarak Kabul Etmiyor Buyrun Aşağıda ss

7 Replies
C
CosmicGate ⭐ 16y
Sanıyorsam sbot party matchdan gelen teklifleri kabul etmiyo. Sadece bi oyuncu yanındayken sana pt atarsa sbotunun ayarlanışına göre kabul eder veya reddeder.
Roycolt
Roycolt OP ⭐ 17y
Sanıyorsam sbot party matchdan gelen teklifleri kabul etmiyo. Sadece bi oyuncu yanındayken sana pt atarsa sbotunun ayarlanışına göre kabul eder veya reddeder.

Çok Saçmalık Ve çok Kötü bir Durum Söz Konusu Benim İçin daral: Yanımdaki Oyuncu Party Attığında kabul ettiğini biliyorum. Yalnız Auto Reform Programları varmış ve Partyi Reformladıktan Sonra Nasıl giriyorlar Peki bir bilginiz varmı?
S
SirGLooMy ⭐ 15y

Çok Saçmalık Ve çok Kötü bir Durum Söz Konusu Benim İçin daral: Yanımdaki Oyuncu Party Attığında kabul ettiğini biliyorum. Yalnız Auto Reform Programları varmış ve Partyi Reformladıktan Sonra Nasıl giriyorlar Peki bir bilginiz varmı?

bu özellik sadece ibotta vardı mbot ve sbot da bildiğim kadarı ile yok şuanda iki botuda aktif olarak kullanıyorum böyle bir özellik görmedim
C
CosmicGate ⭐ 16y
sbotta öyle bişey yok ama isro botta böyle bişey olması lazım
T
Tubifex ⭐ 17y
isrobotta auto login mevcut evet
Roycolt
Roycolt OP ⭐ 17y
sbotta öyle bişey yok ama isro botta böyle bişey olması lazım

Anladım Teşekür Ederim Kardeşim

Log in to write a reply.

Log In