Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 70 / 189
Yanıtlar
A
SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ !

bu ne anlama gelio ben öle bi dosya göremedim
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Yeni sistemde silkroad silkersender.exe dosyasını çalışır hale getirmiş.Ve oyundan ??? Hatası alarak atıldığınızda çıkan mesaja evet derseniz silkroad'a rapor gidiyor ve illegal program kullandığınızı tespit ediyorlar. Bu botlardada geçerlidir.

Silkroad'ın kurulu olduğu klasöre girip SilkErSender dosyasının ismini değiştirin.
X
XER0 ⭐ 19y
Silkroad/dump klasörünün içeriğinide düzenli olarak silin demiş ayrıca 🤔
A
ben birkaç defa ewet demiştim 😊
inşallah birşey olmaz chara
O
olembe111 ⭐ 17y
😄
P
plusTURK ⭐ 18y
gzl paylaşımda bazıları bu rumata gameguardı kapattığı çin banlanma riskini düşürüyo diyolar sizcede öylemi
V
vanes ⭐ 18y
çok sağol ,eline sağlık 👋
A
anibus ⭐ 18y
Yeni sistemde silkroad silkersender.exe dosyasını çalışır hale getirmiş.Ve oyundan ??? Hatası alarak atıldığınızda çıkan mesaja evet derseniz silkroad'a rapor gidiyor ve illegal program kullandığınızı tespit ediyorlar. Bu botlardada geçerlidir.

Silkroad'ın kurulu olduğu klasöre girip SilkErSender dosyasının ismini değiştirin.

asdf gibi bişey yapsak olurmu farketmiyor yani dimi 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
farketmiyor.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ee bunlar için mi tantana yapıyordun ?
K
Kai ⭐ 18y
hehehe xD
E
EmpaTi_ ⭐ 18y
Silkimi alırım oyunuma dewam ederım kekek saol loader ıcın xD
D
ee bunlar için mi tantana yapıyordun ?

senin gösterdigin taramalarda bazi virüsler yok...
ya virüs olup olmadiginida bilmiorm zaten ^^ 👍
araştırmadım.. ama eksik.. !
S
arkadaşlar benim loader artık çalısmıyor AC1/4O 1/2Ç/EĞ(9) VERİYOR LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ???
S
arkadaşlar benim loader artık çalısmıyor AC1/4O 1/2Ç/EĞ(9) VERİYOR LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ???
CalypsOo
CalypsOo ⭐ 17y
cok super abı saol
K
kiwi21 ⭐ 17y

O hata bende internet kesildiğinde geliyor bağlantını kontrol et 👍
K
kiwi21 ⭐ 17y
Arkadaşlar taramdan falan virüs ten mirüsten şüpheniz olmasın ben kaç aydır kullanıyorum hiçbirşey olmuyor sadece bende arada bir takılıyor yani kapatıp loaderi yeniden açıyorum ama bu da galiba benim pc ile ilgili bir şey yani süper bir şey 😄 😄
E
exotic ⭐ 18y
cok saol

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: