lol işe bak virüslü şeyi hala indirmekteler..
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 69 / 189
Yanıtlar
T
TitusPullo
⭐ 19y
Ben ekledim altarnatif linki bir sorun mu vardı? Birisi mi hacklendi. Kimmiş o versin adını kaç paraysa çarının maliyeti karşılayayım hemen.
Ps: Bir yere kaçanda kim miş?
S
Streetwise
⭐ 19y
Bak dostum bu aralar gözüme çok batıyorsun. Biz burda kimsenin emeğini çalıcak kadar düşmedik. Allah' şükür hepiminiz hali vakti yerinde. Sen kim oluyorsunda yönetimi suçluyorsun, attığın adımlara dikkat et, gözüm üzerinde. Kafamı kızdırma birdaha seni bu siteye sokmam. 😉
Ben ekledim altarnatif linki bir sorun mu vardı? Birisi mi hacklendi. Kimmiş o versin adını kaç paraysa çarının maliyeti karşılayayım hemen.
Nerden bileyim ben senin editlediğini 👴 Hiç bir şey yazmadan sadece link ekleyip kaçıyorsun bu 2.kez oluyor dedim demekki birisi gelip konuya virüslü link ekliyor ☕ Şüphelenmekte haksız mıyım ? Birisi senin konuna 2'dir gelip link eklese ve hiç bir şey yazmasa ne düşünürsün ?
Bak dostum bu aralar gözüme çok batıyorsun. Biz burda kimsenin emeğini çalıcak kadar düşmedik. Allah' şükür hepiminiz hali vakti yerinde. Sen kim oluyorsunda yönetimi suçluyorsun, attığın adımlara dikkat et, gözüm üzerinde. Kafamı kızdırma birdaha seni bu siteye sokmam. ;)
Boşuna dil yoruyorsun , gerizekalı kişilik sadece siteyi karıştırmak için gelmiş dünde anlamıştım neyse dedim şimdi pislik temizlendi 😉
D
darksoulz666
⭐ 17y
Bak dostum bu aralar gözüme çok batıyorsun. Biz burda kimsenin emeğini çalıcak kadar düşmedik. Allah' şükür hepiminiz hali vakti yerinde. Sen kim oluyorsunda yönetimi suçluyorsun, attığın adımlara dikkat et, gözüm üzerinde. Kafamı kızdırma birdaha seni bu siteye sokmam. ;)
bence bu bana yaptigin saygisizlik... ben hakliyim.. gerçekleri ariyosan...
bu rarladiginiz dosyaya şifre koyarsanız tabiki virüs gözükmez 😉
rardan cikarttigimizda virüsler foyada... ben eski accountumu istiyorum haksiz yere banlandim...
istersen Adminle konusalim bu konuyu ??? 👍
D
darksoulz666
⭐ 17y
Boşuna dil yoruyorsun , gerizekalı kişilik sadece siteyi karıştırmak için gelmiş dünde anlamıştım neyse dedim şimdi pislik temizlendi ;)
bak dostum ben bu siteyi karıştırmak istesem 3 yıldır bu sitede olmazdim. ok !
3 yıldır kullandigim accountumu istiyorum.... ben bu siteyi her zaman takip ediyorum.. farkettinmi bilmiyorum ama......
bence bu bana yaptigin saygisizlik... ben hakliyim.. gerçekleri ariyosan...
bu rarladiginiz dosyaya şifre koyarsanız tabiki virüs gözükmez 😉
rardan cikarttigimizda virüsler foyada... ben eski accountumu istiyorum haksiz yere banlandim...
istersen Adminle konusalim bu konuyu ??? 👍
Çok boş bir insansın hiç konuya bakmadan sırf laga luga yapıyorsun konuya bakta konuş biraz , bak orada iki tane virustotal linki var ne onlar ?
abı allah rızası ıcın acıl olarak vısta loader lazım ya
Vistada'da çalışıyor.
D
darksoulz666
⭐ 17y
kemalist benim dedigimi anlamak istemiyorsun sen.. dosyayi rardan cikart ve teker teker tarattir.. sonuca bak öle laf. et ok.
kemalist benim dedigimi anlamak istemiyorsun sen.. dosyayi rardan cikart ve teker teker tarattir.. sonuca bak öle laf. et ok.
Yok abicim adama laf anlatamıyorsun ki , yani çıldırtıyorlar adamı bir konuya bile bakmadan lak lak konuşuyor . Baksana kardeşim konuya baksana bir kere bak bakalım ordaki tarama sonuçları nasıl taratılmış ?
Virustotal Tarama Sonuçları ;
C19H28O2.dll Tarama Sonuçları ;
http://www.virustotal.com/tr/analisis/2666b98a291c66db47e17c33e6b7a3a3
Loader.exe Tarama Sonuçları ;
http://www.virustotal.com/tr/analisis/dbd5d0f0b83a29df918bdafe257b8437
Bak ne yazıyor üstte LOADER.exe tarama sonuçları yani RumataLoader.rar DEĞİL YANİ .RAR DEĞİL YANİ ZİPTEN ÇIKARTILMIŞ ok anladın mı ? Düştümü jeton , yani olurda bu kadar olmaz yav .
D
darksoulz666
⭐ 17y
kemalist benim anlatamadigim senin linkinden indirdim.... 3 yildir kullaniyorum son 7-8 ay kullanmadim bu basima geldi.. ve kullanmamaya devam ediyorum beni anlamiyorsunuz...
ben lak lak yapan insan deyilim 3 yildir bu sitedeyim memnunumda.. bilgi paylaşımlarında..
benim anlatmak istedigim virüs cıkıyor. ve benim accountum olan darksoulz'u tekrar acabilirmiyiz ^^ FTW extraloob
ben lak lak yapan insan deyilim 3 yildir bu sitedeyim memnunumda.. bilgi paylaşımlarında..
benim anlatmak istedigim virüs cıkıyor. ve benim accountum olan darksoulz'u tekrar acabilirmiyiz ^^ FTW extraloob
kemalist benim anlatamadigim senin linkinden indirdim.... 3 yildir kullaniyorum son 7-8 ay kullanmadim bu basima geldi.. ve kullanmamaya devam ediyorum beni anlamiyorsunuz...
Az önce teker teker taratınca virüs çıkıyor diyordun ? Onda haksız çıktın şimdi başka bir yerden sardırıyorsun.
Account'da asla açılmayacak 😉
D
darksoulz666
⭐ 17y
kemalist tarat o zaman dosyani ben sözümden dönmedim. Abisi ok. Git tara dosyalari. Ve bak içinde neler. var 😉 Elinde ban yetkisi var diye lütfen havalanma.. Kemalist oldugun için.. saygılıyım hala sana karşı..
Tarama sonuçları zaten var , 10 keredir aynı şeyi yazıyorsun 10 keredir sana tarama sonuçlarını gösteriyorum yine gelmiş tarat diyorsun.
Kemalist Abicim Ben dediğin gibi dosyaları attım sro içine ama şöyle bir hata aldım.
http://img10.imageshack.us/img10/7176/adszqo5.png
http://img10.imageshack.us/img10/7176/adszqo5.png
Silkroad'a launcherdan girebiliyor musun ?
evet giriyorum
rumatayı bu yuzden kullanamıyorum hiç bi cozum bulalımda ihtiyacım var cok
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap