Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 143 / 189
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kemalist kardeş silkroad klasörü içine atıyorum launch diyorum loaderi hata veriyor çince 5 6 harfli bişeler diyor Error yazıor başındada nedenını bılıormsun ?

silkroad'a normal girebiliyor musun ?
J
junior61 ⭐ 17y
ewt bu da ss buyur belki yardımcı olur ;

- Resim Silinmiş.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
silkroad'In içinde c19h12.....ini diye bir metin belgesi olacak onu sil , sonra loader'a tıkla hiç bir şeye basmadan launch'a tıkla.
J
junior61 ⭐ 17y
oldu yaw sağol her zaman böylemi yapacam 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
böyle yapmana gerek yok , girerken redirect ip'yi işaretlemişsin.
F
fernoke ⭐ 19y
sağol
M
Milano ⭐ 18y
Güvenli olmasa paylaşılmazdı, güvenli ki paylaşılıyor 👍
D
dirtypig ⭐ 17y
Arkadaş lar ben çıktıgı gün sitesinden indirdim içinde client flan yok öncekinde de yok tu neden koydular onuda anlyamadım :? :S
D
Arkadaş lar ben çıktıgı gün sitesinden indirdim içinde client flan yok öncekinde de yok tu neden koydular onuda anlyamadım :? :S

haha 😄 hata alıonuzya orijinal client vs vs onun için koyuyolar hepsini birlikte silkroad klasörünün içine atarsan hata almassın 😉
D
dirtypig ⭐ 17y
sölediğin için saol da bne atayı o clienti yükledikten sonra aldım zten 😄 ama sonrakini kendi sitesinden indirdim şimdi oyuna girio loader da da sorun yok ama bzen Dc yerine silkroad siteisinden orgina clienti yükleyin dio oyundan atıo salı günü patch den sonrada orginal clienti yüklicek sorun da kalmıcak clienti koymadan koyarsan sewnirim siteye Saygılar... 🙏
F
fthh ⭐ 17y
yaa nerde bunun indirme işareti yaa
X
 Bu Client Bilmem Ne Hatası Veriyor Oyuna Giriyorsun 5 Saat Veya 6 Saat Sonra Veriyor Bu Hatayı Neden?

hata ne verıyor onu söle sene

Ya Dc Veriyor Ama Normal Bildigimiz Disconnct Degil Baska Bir Yazı Yazıyor Ama Gene Dc Yemiş Oluyorsun Suan Elimde Resim Yok Eyer Verirse Tekrar o Dcyi Ben Koyacam Resimi oK
D
 Bu Client Bilmem Ne Hatası Veriyor Oyuna Giriyorsun 5 Saat Veya 6 Saat Sonra Veriyor Bu Hatayı Neden?

hata ne verıyor onu söle sene

Ya Dc Veriyor Ama Normal Bildigimiz Disconnct Degil Baska Bir Yazı Yazıyor Ama Gene Dc Yemiş Oluyorsun Suan Elimde Resim Yok Eyer Verirse Tekrar o Dcyi Ben Koyacam Resimi oK

orijinal client kullanmadığın için o hatayı alıyorsun ama orijinalinide yüklesen rumata bozuyor galiba bir kere orijinalini attım içine oyuna girdim normal dc verdi ardından bidaha girdiğimde orijinal client dc sini verdi
M
Metover ⭐ 18y
Kemalist Yenisi Hakkında Bi Bilgin Varmı?
B
boss16 ⭐ 17y
yenı surumu ne zmn gelır
S
SlitherX ⭐ 19y
yeni versiyonu ne zaman gelir?? bunun offical sitesi var mı?
S
Sharkan ⭐ 17y
1.205 multiclient veya loader lazim acil birileri koysun lutfen
S
SlitherX ⭐ 19y
ibot kullanıyorum oyun dolmadan girelim biran önce 😊
A
Girelimde loader 12 1 den once cıkmaz tahmınım
G
Gameworld ⭐ 19y
Son versiyonu sabırsızlıkla bekliyorum 🤘 🤘 🤘 🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.