pfff ya 40 yılda bi server bos girecez 2-3 charla onda da program olmaz böle isin....
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 144 / 189
Yanıtlar
K
kilmonster
⭐ 18y
son versiyon ne zaman çıkar acaba bi bilgisi olan var mı?
S
SerdarHAN41
⭐ 18y
son versiyon ne zaman çıkar acaba bi bilgisi olan var mı?
Birkaç saat sonra çıkar 😉
S
SerdarHAN41
⭐ 18y
pfff ya 40 yılda bi server bos girecez 2-3 charla onda da program olmaz böle isin....
Şuanda Goldbotlar oyunda diil gece 11 den sonra gelirler merak etme 11 e kadar büyük ihtimal loader gelir. (Geçen haftada böle olmuştu.) ☕
X
XxMissBeLaxX
⭐ 19y
Server Daha Bos Girersin Can Acele Etme:)
/Yeni sürüm çıktı .
L
LiveInTexas
⭐ 18y
Hll olsn sana En sewdıgım Membersın
X
XxMissBeLaxX
⭐ 19y
Bağlantı Gitti Adslyi Yaptım Hemen Gelmiş Loader Thx You Kemalist 😘
Emeğine sağlık... Kemalist
alllah razı olsun harikasın 🤘
ya kardeş indir miyo sayfa görün tülenemiyo diyor npcz
Linkte hiç bir sorun yok .
Teşekkürler
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Link kırık error verdi...
Link gayet iyi çalışıyor.
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Peki bende neden error veriyo her defasında?
D
delifadik2
⭐ 17y
lan bn linki yine bulamadım :S
ya kemalist kardes loader ı indirdim tıklıyom kum saati cıkıyo gorev yoneticisenede geliyo sro client ondan sonra acılmadan yok oluyo bottada aynısı oluyo ne loader nede botla girmiyo sadece normalle giriyo bi yardım sana zahmet
adsl'ine reset at.
lan bn linki yine bulamadım :S
seninkiside büyük başarı ne diyeyim 😁 http://rapidshare.com/files/263585922/RumataLoader.rar
konunun 1.sayfasında en üstte yer alıyor link kocaman bir şekilde.
ya kemalist kardes loader ı indirdim tıklıyom kum saati cıkıyo gorev yoneticisenede geliyo sro client ondan sonra acılmadan yok oluyo bottada aynısı oluyo ne loader nede botla girmiyo sadece normalle giriyo bi yardım sana zahmet
Bilgisayarınla alakalı bir şey , büyük ihtimal xp kullanıyorsun ama vista veya windows7 kullanıyorsan sağ tuş tıklayıp yönetici olarak çalıştır de. Bunla olmuyorsa en temizinden format at 🙄
I
IronyOfFate
⭐ 17y
adsl'ine reset at.lan bn linki yine bulamadım :S
seninkiside büyük başarı ne diyeyim 😁 http://rapidshare.com/files/263585922/RumataLoader.rar
konunun 1.sayfasında en üstte yer alıyor link kocaman bir şekilde.ya kemalist kardes loader ı indirdim tıklıyom kum saati cıkıyo gorev yoneticisenede geliyo sro client ondan sonra acılmadan yok oluyo bottada aynısı oluyo ne loader nede botla girmiyo sadece normalle giriyo bi yardım sana zahmet
Bilgisayarınla alakalı bir şey , büyük ihtimal xp kullanıyorsun ama vista veya windows7 kullanıyorsan sağ tuş tıklayıp yönetici olarak çalıştır de. Bunla olmuyorsa en temizinden format at 🙄
Tamamdır... 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap