can't find original sro_client.exe version 1.204 - execution aborted!!! bunu dio ne yapıcam yardım lütfen
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 142 / 189
Yanıtlar
can't find original sro_client.exe version 1.204 - execution aborted!!! bunu dio ne yapıcam yardım lütfen
Orjinal client kullanacaksın.
KARDEŞ BUNUN RAR ŞİFRESİ NE YA HERSY GÜZEL AMA BU NE 🕵️
KARDEŞ BUNUN RAR ŞİFRESİ NE YA HERSY GÜZEL AMA BU NE 🕵️
www.extraloob.comSüper bir paylaşım çok sağol kemalist ihtiyacım vardı.
Ya Allah aşkına yardım edin hersey eyw ama loadera basınca aynen şu geliyo '' Could not find file [C19H2802.dll] Please make sure this file exist in this directory and is named correctly.'' çozumunu bılen varsa ve bana yardımcı olursa şimdiden teşekkürler. 😄 😄
Ya Allah aşkına yardım edin hersey eyw ama loadera basınca aynen şu geliyo '' Could not find file [C19H2802.dll] Please make sure this file exist in this directory and is named correctly.'' çozumunu bılen varsa ve bana yardımcı olursa şimdiden teşekkürler. 😄 :D
Silkroad'ın içine atmamışsın.
X
XxMissBeLaxX
⭐ 19y
Bu Client Bilmem Ne Hatası Veriyor Oyuna Giriyorsun 5 Saat Veya 6 Saat Sonra Veriyor Bu Hatayı Neden?
teşekkür ederim gayet güzel çalısmakta 😄
C
Cheollyeon
⭐ 17y
Tesekkurler
X
XLGuardiyan
⭐ 17y
Bu Client Bilmem Ne Hatası Veriyor Oyuna Giriyorsun 5 Saat Veya 6 Saat Sonra Veriyor Bu Hatayı Neden?hata ne verıyor onu söle sene
X
XLGuardiyan
⭐ 17y
VEren Hatalarısa Yazın
S
SerdarHAN41
⭐ 18y
Kemalist kardeş
viewtopic.php?f=11&t=139512
burdaki yapılan şeyleri sen loaderde yapıp buraya koyabilirmisin? ben yapamadımda onu.
viewtopic.php?f=11&t=139512
burdaki yapılan şeyleri sen loaderde yapıp buraya koyabilirmisin? ben yapamadımda onu.
Ben 2 client açmak için indirdim bunu,bi işim vardı şıpşak halletim,uzun bir sürede ihtiyacım olmıycak bu programa.Download linkinin üstünde sunun adını değiştirmezseniz ban yiyebilirsiniz dio.Hayır girdiğim 2 clientte silk vardı ama ben şimdi rumatayı silkroadun içinden silip o adanı değiştirdiğim dosyaya eski adını versem bir sorun kalmaz dimi??
Arkadaşlar 2 tane clint açıp ikisinede aynı charın bilgilerini yazıp denesem ban yermiyim ?
.
.:mustapha:.
⭐ 17y
arkadaşlar "Client ı Update et" et hatası veriyor bende ama zaten client son sürümde ne yapmam lazım ?
saol kardeş işimize çok yarıyo
Ben 2 client açmak için indirdim bunu,bi işim vardı şıpşak halletim,uzun bir sürede ihtiyacım olmıycak bu programa.Download linkinin üstünde sunun adını değiştirmezseniz ban yiyebilirsiniz dio.Hayır girdiğim 2 clientte silk vardı ama ben şimdi rumatayı silkroadun içinden silip o adını değiştirdiğim dosyaya eski adını versem bir sorun kalmaz dimi??
Biri bi açıklama yapabilrimi bunun hakkında??
G
greywolf_77
⭐ 17y
Ben 2 client açmak için indirdim bunu,bi işim vardı şıpşak halletim,uzun bir sürede ihtiyacım olmıycak bu programa.Download linkinin üstünde sunun adını değiştirmezseniz ban yiyebilirsiniz dio.Hayır girdiğim 2 clientte silk vardı ama ben şimdi rumatayı silkroadun içinden silip o adını değiştirdiğim dosyaya eski adını versem bir sorun kalmaz dimi??
Biri bi açıklama yapabilrimi bunun hakkında??
bişey değişmez evet istersen eski adını ver istersen öyle kalsın 👍
Kemalist kardeş silkroad klasörü içine atıyorum launch diyorum loaderi hata veriyor çince 5 6 harfli bişeler diyor Error yazıor başındada nedenını bılıormsun ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap