Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 142 / 189
Yanıtlar
A
aswqaswq ⭐ 17y
can't find original sro_client.exe version 1.204 - execution aborted!!! bunu dio ne yapıcam yardım lütfen
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
can't find original sro_client.exe version 1.204 - execution aborted!!! bunu dio ne yapıcam yardım lütfen

Orjinal client kullanacaksın.
A
ayse99 ⭐ 17y
KARDEŞ BUNUN RAR ŞİFRESİ NE YA HERSY GÜZEL AMA BU NE 🕵️
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
KARDEŞ BUNUN RAR ŞİFRESİ NE YA HERSY GÜZEL AMA BU NE 🕵️

www.extraloob.com
B
baris406 ⭐ 18y
Süper bir paylaşım çok sağol kemalist ihtiyacım vardı.
R
reddangel ⭐ 17y
Ya Allah aşkına yardım edin hersey eyw ama loadera basınca aynen şu geliyo '' Could not find file [C19H2802.dll] Please make sure this file exist in this directory and is named correctly.'' çozumunu bılen varsa ve bana yardımcı olursa şimdiden teşekkürler. 😄 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ya Allah aşkına yardım edin hersey eyw ama loadera basınca aynen şu geliyo '' Could not find file [C19H2802.dll] Please make sure this file exist in this directory and is named correctly.'' çozumunu bılen varsa ve bana yardımcı olursa şimdiden teşekkürler. 😄 :D

Silkroad'ın içine atmamışsın.
X
Bu Client Bilmem Ne Hatası Veriyor Oyuna Giriyorsun 5 Saat Veya 6 Saat Sonra Veriyor Bu Hatayı Neden?
B
BiLqiN ⭐ 18y
teşekkür ederim gayet güzel çalısmakta 😄
C
Cheollyeon ⭐ 17y
Tesekkurler
X
 Bu Client Bilmem Ne Hatası Veriyor Oyuna Giriyorsun 5 Saat Veya 6 Saat Sonra Veriyor Bu Hatayı Neden?

hata ne verıyor onu söle sene
X
VEren Hatalarısa Yazın
S
Kemalist kardeş

viewtopic.php?f=11&t=139512

burdaki yapılan şeyleri sen loaderde yapıp buraya koyabilirmisin? ben yapamadımda onu.
T
Torquel ⭐ 19y
Ben 2 client açmak için indirdim bunu,bi işim vardı şıpşak halletim,uzun bir sürede ihtiyacım olmıycak bu programa.Download linkinin üstünde sunun adını değiştirmezseniz ban yiyebilirsiniz dio.Hayır girdiğim 2 clientte silk vardı ama ben şimdi rumatayı silkroadun içinden silip o adanı değiştirdiğim dosyaya eski adını versem bir sorun kalmaz dimi??
M
msoylu782 ⭐ 17y
Arkadaşlar 2 tane clint açıp ikisinede aynı charın bilgilerini yazıp denesem ban yermiyim ?
.
arkadaşlar "Client ı Update et" et hatası veriyor bende ama zaten client son sürümde ne yapmam lazım ?
A
ahmet111 ⭐ 17y
saol kardeş işimize çok yarıyo
T
Torquel ⭐ 19y
Ben 2 client açmak için indirdim bunu,bi işim vardı şıpşak halletim,uzun bir sürede ihtiyacım olmıycak bu programa.Download linkinin üstünde sunun adını değiştirmezseniz ban yiyebilirsiniz dio.Hayır girdiğim 2 clientte silk vardı ama ben şimdi rumatayı silkroadun içinden silip o adını değiştirdiğim dosyaya eski adını versem bir sorun kalmaz dimi??

Biri bi açıklama yapabilrimi bunun hakkında??
G
Ben 2 client açmak için indirdim bunu,bi işim vardı şıpşak halletim,uzun bir sürede ihtiyacım olmıycak bu programa.Download linkinin üstünde sunun adını değiştirmezseniz ban yiyebilirsiniz dio.Hayır girdiğim 2 clientte silk vardı ama ben şimdi rumatayı silkroadun içinden silip o adını değiştirdiğim dosyaya eski adını versem bir sorun kalmaz dimi??

Biri bi açıklama yapabilrimi bunun hakkında??

bişey değişmez evet istersen eski adını ver istersen öyle kalsın 👍
J
junior61 ⭐ 17y
Kemalist kardeş silkroad klasörü içine atıyorum launch diyorum loaderi hata veriyor çince 5 6 harfli bişeler diyor Error yazıor başındada nedenını bılıormsun ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: