Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 106 / 189
Yanıtlar
R
Teşekkürler
C
cimbomlum ⭐ 18y
Bune böyle yaaa...Hergün update 😜
K
koray1 ⭐ 17y
Bune yaaa cok lag var oyun oynamıyoruz. 😄
K
koray1 ⭐ 17y
nasıl ındırcez bunu yaaa :?
M
meccayl ⭐ 17y
sağolasın Kemalist agam. ya bu nedir anlamadım sizde de var mı benim yaşadığım sorun, loader ile girdiğim zaman charı göremiyorum. sadece "create" ve "cancel" yazısı çıkıyo.
Z
ZuCo ⭐ 17y
herbi sen olmassan biz neyaparız 🙏 🙏 🙏 abi her sürümünü koyuyormusun buraya yeni üye oldumda ben:) 😄 😆 👴
Z
ZuCo ⭐ 17y
sağolasın Kemalist agam. ya bu nedir anlamadım sizde de var mı benim yaşadığım sorun, loader ile girdiğim zaman charı göremiyorum. sadece "create" ve "cancel" yazısı çıkıyo.

abi ozaman orda char(yanlış yazdıysam özür dilerim.) yoktur. yani ben öyle biliyorum (eğer yanlış biliyorsam lütfen düzeltin
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Enter'ın üstüne bir şey koyarsan öyle oluyor ^^

herbi sen olmassan biz neyaparız 🙏 🙏 🙏 abi her sürümünü koyuyormusun buraya yeni üye oldumda ben:) 😄 😆 👴

evet konunun 1.5 yıllık olduğuna bakarsan zaten sürekli güncellendiğini anlarsın 😆

nasıl ındırcez bunu yaaa :?

Google'a rapid'den dosya indirmek diye yaz.

nie bu seferki loaderde böle bişiy yaptılarki:(

Çünkü ardı ardına çok fazla update çıktı ve rumata güncellemekten sıkıldı , zaten bir kaç gün sonra yine update gelir diyerekten böyle bir şeye karar vermiş olmalı.
A
asicocuk12 ⭐ 17y
rar şifresi ne
S
serqen ⭐ 17y
🕵️ eywallah
A
anKyRa ⭐ 17y
yaw bu serverlara nolmuş böle eskiden 4-5 dk de girerdik 2 saattir giremiorum şimdi napıcaz yawww :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&!
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
İki kere aç loader hangisi girerse xD
P
Prada ⭐ 19y
lol ^^
M
musdi2010 ⭐ 17y
hocam su tarama sonuclarınıda guncelleyın yaf aklımızda suphe kalmasın 😊 ayın kacındakı tarama sonucları o oyle ...........
O
odin07 ⭐ 18y
ban riski yazıyor :s
C
Co709 ⭐ 19y
Çooooooookkkkkk Teşekkürler
S
arkadaslar sürekli bunu indirecez mi böyle kotanın yarısını buna harcıyorum 😄
Q
QMIR19 ⭐ 17y
sagol gardaş cok sagol 😄
M
mafia57 ⭐ 18y
usta benim çarlara hangisine girsem çarın içi boş görünüyo yeni çar açmak istiyom açmıyo bir çözüm önerirseniz çok sevinirim şimdiden Teşekkürler
S
Streetwise ⭐ 19y
usta benim çarlara hangisine girsem çarın içi boş görünüyo yeni çar açmak istiyom açmıyo bir çözüm önerirseniz çok sevinirim şimdiden Teşekkürler

Enter tuşunun üstüne herhangi birşey koyma yada sürekli enter tuşuna basma.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: